Четвер, 28.03.2024, 18:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 01

     Інститут модернізації змісту освіти запрошує вчителів здійснити вибір підручників для 2 класу.

Можливість ознайомлення з фрагментами електронних версій підручників буде відкрита до 10 березня.

В Інституті модернізації змісту освіти звертають увагу освітян, що безпосередній вибір проектів підручників здійснюють вчителі, а їх вибір затверджується педагогічною радою закладу освіти.

За підручниками обраними у 2019 році, учні будуть навчатись наступні п’ять років.

У випадках впливу або бажання третіх осіб вплинути на вибір учителів кожен педагогічний працівник має право повідомити про це на «гарячу телефонну лінію» МОН (044) 248-17-50, (044) 248-21-61).

З фрагментами електронних версій підручників для 2 класу можна ознайомитись в електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти.

Ознайомитись з підручниками

Переглядів: 338 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2019 | Коментарі (0)

     Сучасний підручник має повністю відповідати навчальній програмі, сприяти розвитку мовленнєвих навичок, заохочувати дітей до вивчення предмета, розвивати компетенції ХХІ століття, навчати кращим моральним цінностям. Окрім вище зазначеного, підручник повинен відповідати вимогам часу, бути систематичним та апробованим в шкільній практиці.

Протягом року вчителі молодшої школи більш ніж в 100 школах України пілотують підручник Smart Junior 2 for Ukraine, а 22% першачків з усієї країни вивчають англійську за сучасними підручниками Smart Junior. Автори отримали безліч відгуків вчителів про їх досвід роботи з підручником, і це допомогло створити якісні книги для другого класу.

Переглядів: 427 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2019 | Коментарі (0)

    Сайт Розвиток дитини пропонує додаткові навчальні матеріали та завдання для 23-го тижня 1-го класу Нової української школи за темою «Професії».

Гра «Знайди пару»: професії. Це завдання допоможе дитині розвинути пам'ять, увагу, навички читання й розширити лексичний запас за темою «Професії». Дитина повинна знайти пари (малюнок і слово), по черзі відкриваючи картки, розкладені малюнками й написами вниз. У завданні використано наступні назви професій: художник, будівельник, шеф-кухар, лікар, фермер, пожежник, листоноша, вчитель.

Професії: хто чим займається? Пропоноване завдання допоможе дитині дізнатися про професії й сформувати ціннісне ставлення до праці людини. Дитині пропонується з’єднати слово, що характеризує професію, з відповідним малюнком. Також дитина може поміркувати про те, ким би вона хотіла стати у майбутньому, що потрібно вивчити, щоб опанувати цю професію.

Вивчаємо професії: кухар, пожежник, лікар. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях кухаря, пожежника та лікаря

Вивчаємо професії: спортсмен, маляр-штукатур, учитель. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях спортсмена, маляра-штукатура та учителя.

Вивчаємо професії: фокусник, художник, космонавт. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях фокусника, художника та космонавта.

Переглядів: 345 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2019 | Коментарі (0)

   Сайт «Розвиток дитини» пропонує додаткові навчальні матеріали та завдання для 24-го тижня 1-го класу Нової української школи за темою «Час. Як керувати часом?».

Визначаємо час. Завдання стануть чудовою практикою та допоможуть дитині у майбутньому із легкістю визначати час, як на цифровому, так і на аналоговому годиннику. Комплект складений із кількох завдань різної складності, у яких потрібно встановлювати та записувати час.

Вчимося визначати час на циферблаті годинників. Це завдання допоможе дитині навчитися визначати час на циферблаті годинників і закріпити навички написання цифр, знання чисел від 1 до 12, розвинути уважність, посидючість, дрібну моторику та зорове сприйняття.

Додаємо й рахуємо час, що пройшов. Цей комплект завдань надає дитині можливість потренувати одразу кілька важливих навичок, а саме арифметичні навички додавання та вміння визначати час, що пройшов (у комплекті використовується 12-годинний формат обчислення часу).

Кросворд «Час»: тренуємо мислення. Це завдання-кросворд допоможе дитині потренувати пам’ять, логічне мислення та увагу, а також такі корисні поведінкові навички, як цілеспрямованість і посидючість. Кросворд побудований за класичним принципом.

Доміно часу: учимось граючись. Це завдання в яскравій ігровій формі навчить дитину визначати час за аналоговим та електронним годинниками, закріпить її знання, допоможе краще сприймати показники електронного табло й подумки порівнювати їх з аналогічним часом, який показує відповідне розташування хвилинної й годинної стрілок.

Переглядів: 598 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2019 | Коментарі (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024