П'ятниця, 29.03.2024, 09:21















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 17

Вербна неділя. Папка-пересувка- ТИСНИ ТУТ

Переглядів: 775 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

    Великдень – яке рідне, сповнене любові і святості, українське слово. Великий День для усього людства, коли воскрес з мертвих Ісус Христос, якого розіп’яли на хресті на високій горі Голгофі біля Єрусалима. Хрест той був великий, нести його було довго і тяжко. А ще він був високий, аж сягав неба, підпираючи його собою, щоб воно не впало тієї трагічної миті, коли помирав Ісус. Потьмяніло сонце, здригнулися небеса і впала завіса в Єрусалимському храмі.

А далі був світанок. Сяйво зійшло над землею і сягнуло неба – Христос Воскрес! То прийшов у долю людства Великий День. Ми звемо його – Великдень. Яка це добра і світла година, коли дзвони усіх церков не дзвонять, а виспівують на весь світ велику радість: Христос Воскрес! І починається нове життя, світле і радісне.
Люблять цей день і діти, хваляться писанками, “коцаються” ними, радіють. Я підготувала для вас сценарій великодньої гри з елементами квесту, в якому є великодній кросворд, загадки, ігри. Він не вимагає великої і довготривалої підготовки, ви ще встигнете ним скористатися. А ваші дітки потішаться і дізнаються щось нове-ТИСНИ ТУТ
Переглядів: 443 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Лепбук Великдень-титулка і кишені-ТИСНИ ТУТ

Переглядів: 768 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Правила для учнів першого класу НУШ-ТИСНИ ТУТ

Переглядів: 678 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Оформлення класу НУШ. Дні тижня із гномами-ТИСНИ ТУТ

Переглядів: 537 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям одинадцять тематичних розвивальних розмальовок для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики тощо.

Виконання запропонованих завдань, присвячених Великодню, сприятиме розвитку творчих здібностей, формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх та креативних можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.

Кольоровий Великдень: цікава геометрія. Це завдання сприятиме формуванню математичної компетентності, розвитку вміння мислити логічно, удосконаленню вміння орієнтуватися за інструкцією. Дитині пропонується зафарбувати зображення писанок різними кольорами, відповідно до умов, прописаних в інструкції.

Моя писанка: складаємо інструкцію. Це завдання допоможе дитині навчитись письмово укладати коротку інструкцію, описувати послідовність дій, вживати слова у правильній формі. Учням й ученицям пропонується за шаблоном написати послідовність виготовлення писанки, використовуючи слова для довідки, а також намалювати свою писанку.

Тематичні розмальовки до Великодня. Цей комплект розмальовок присвячений святу Великодня й неодмінно подарує дитині приємні хвилини творчості та натхнення.

Розмальовка «Великодня арифметика». Це тематичне завдання має всі переваги розмальовки та дає можливість потренувати навички додавання й віднімання в невимушеній, творчій формі.

Розмальовка «Великодня симетрія». Це завдання-розмальовка допоможе дитині навчитись малювати симетричні зображення без жодних орієнтирів і підказок, покладаючись виключно на власні зір, увагу, просторове мислення та зорово-моторну координацію.

Великодня розмальовка за цифрами «Кролик». Це завдання пропонує дитині створити барвисту тематичну картинку до свята. Для цього їй треба розмалювати запропоновані зображення писанки та веселого кролика за допомогою цифр, кожна з яких указує на певний колір.

Арифметична розмальовка «Веселий кролик». Це більш складне тематичне завдання дає можливість потренувати навички додавання й віднімання. Розв’язуючи приклади, дитина отримуватиме результат, що буде вказувати їй на певний колір для розфарбовування.

Розмальовка за цифрами «Курчатко». Це завдання присвячене Великодню й пропонує дитині створити зображення писанок, квітів і милого курчати за допомогою цифр, кожна з яких указує на певний колір.

«Великодній розпис»: тренуємо моторику. Це завдання допоможе дитині у трохи незвичній формі потренувати дрібну моторику, зорово-моторну координацію, увагу та творче мислення, а також слугуватиме підґрунтям для подальшого набуття навичок письма.

«Писанка»: учимось підбирати кольори. Ця тематична великодня розмальовка дозволить дитині виразити себе й потренувати творче мислення. У завданні пропонуються зображення п’яти писанок з різним орнаментом, який треба розмалювати, підібравши потрібні кольори на власний розсуд.

Великодня абетка: пишемо літери (англійська мова). Це завдання допоможе дитині повторити літери англійської абетки, тренуючи при цьому увагу, пам’ять і дрібну моторику. Воно має форму стежки, викладеної з великодніх крашанок, кожна з яких послідовно відповідає літері алфавіту.

Переглядів: 341 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

     Веселкова арифметика: учимо склад числа 10. Це завдання допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також запам’ятати дванадцять варіантів отримання числа 10 в якості суми (інакше кажучи, вивчити склад числа 10). У якості «помічника» їй дається зображення веселки, кожний колір якої підписаний певним «секретним» чином, адже ілюструє відповідні доданки (перший – на одному кінці веселки, а другий – на іншому).

Кросворд і розмальовка «Кольори веселки». Це завдання містить у собі кросворд і розмальовку, а тому матиме подвійну користь для дитини. Вона зможе потренувати пам’ять, увагу, логічне мислення, дрібну моторику, а також поміркувати над тим, як представлені основні кольори у природі, та розмалювати запропоновані приклади. Щоб розшифрувати кросворд, дитині треба пригадати назви семи кольорів веселки та самій здогадатися про розташування кожного слова.

Барвисті рими. Цей комплект завдань в цікавій та незвичній формі познайомить дитину із таким поняттям, як «рима», та дозволить їй закріпити свої знання, залучаючи зорову та м’язову пам’ять. Кожне завдання комплекту структуроване у вигляді рядків, що мають по чотири малюнки. Дитині необхідно вголос назвати все, що вона бачить зображеним на малюнках та визначити, які з вимовлених слів римуються між собою.

Розшукай сховані слова: кольори. Це завдання-головоломка покликане допомогти дитині засвоїти правопис слів, збагатити її словниковий запас та розширити кругозір, а також сприяти розвитку уваги, кмітливості та просторової орієнтації. У завданні дитині необхідно знайти та обвести запропоновані слова з тематики «Кольори», що сховані у горизонтальному або вертикальному напрямках серед інших літер. Виконуючи завдання, дитина розвиватиме такі якості, як старанність, посидючість і завзятість, до того ж покращить дрібну моторику.

Прибирання у сови: що означає «як дві краплі води»? Завдання спрямовано на формування мовленнєвої та математичної компетентностей, розвиток логічного мислення, уваги, збагачення словникового запасу, допомагає сформувати вміння використовувати сталі сполучення слів і порівнювати числа. У завданні дитині пропонується розставити числа від найбільшого до найменшого й записати всі літери в рядках у правильному порядку так, щоб можна було прочитати словосполучення.

Переглядів: 366 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024