Середа, 24.04.2024, 09:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 02

   Збери слово. Цей комплект завдань вдало поєднує в собі елементи гри, головоломки та навчання. У кожному завданні дитині необхідно поглянути на малюнок й визначитись із тим, що на ньому зображено, потім вирізати надані літери та вклеїти їх у клітинки так, щоб утворилось слово, яке відповідає малюнку.

Анаграма «Дитинчата тварин». Це завдання познайомить дитину з анаграмами та навчить їх розшифровувати, пропонуючи в якості підказки відповідний малюнок. Виконуючи завдання, дитина матиме змогу розвивати увагу, практикувати навички письма, повторюючи правопис слів, та збагачувати словниковий запас.

Анаграма «Тварини». У завданні дитині пропонується розшифрувати анаграми тварин за допомогою представлених зображень і самостійно записати правильні відповіді в спеціально відведеному місці. Виконуючи завдання ваша дитина буде вдосконалювати навички логічного мислення і дізнається нові слова.

Анаграми: приховані назви тварин. Це завдання сприятиме розвитку мовленнєвої культури дитини, уваги, кмітливості, збагаченню словникового запасу. Дитині пропонується дізнатися, які тварини «заховались» у словах. Для цього потрібно переставити букви, утворити й записати нові слова – назви тварин.

Вивчаємо світ тварин. Чим ласують тварини? Цей комплект завдань допоможе дитині усвідомити різноманітність тваринного світу, формувати екологічну культуру, активізувати пізнавальну активність, збагатити словниковий запас. Комплект складається з 8-ми завдань, що містять інформацію про улюблені ласощі різних тварин.

Літерний лабіринт (український алфавіт). Цей комплект завдань закріплюватиме знання дитиною українського алфавіту, а також розвиватиме логічне мислення. Від кожної літери до наступної є тільки один правильний напрямок, що необхідно позначити, намалювавши стрілки або замалювавши всі квадратики по порядку від першої літери «А», до останньої «Я».

Кросворд у малюнках «Птахи». Це завдання-кросворд допоможе дитині повторити правопис дванадцяти назв різних птахів, тренуючи при цьому пам’ять, увагу та дрібну моторику. Дитині потрібно подивитись на малюнки птахів та вписати відповідні назви у клітинки кросворда. Напрямок написання слів позначено цифрами у квадратних рамках.

Кросворд у малюнках «Морський світ». Це завдання-кросворд допоможе дитині повторити правопис десяти назв різних морських мешканців, тренуючи при цьому пам’ять, увагу та дрібну моторику. Дитині потрібно подивитись на малюнки морських істот і вписати відповідні назви у клітинки кросворда.

Кросворд у малюнках «Комахи». Це завдання-кросворд допоможе дитині повторити правопис одинадцяти назв різних комах, тренуючи при цьому пам’ять, увагу та дрібну моторику. Дитині потрібно подивитись на малюнки комах та вписати відповідні назви у клітинки кросворда.

Про що йдеться: тварини. Це завдання допоможе дитині розвинути навички читання та навчитися краще розуміти текст. Воно містить 4 речення на тему «Тварини». З малюнків під кожним реченням дитині необхідно вибрати та розмалювати лише ті, назви яких згадуються в цьому реченні. Виконання завдання сприятиме розвитку зорової пам’яті та уваги.

Вивчаємо фразеологізми: порівняння в малюнках. Пропоноване завдання допоможе дитині навчитися вживати фразеологізми, збагатити словниковий запас. Дитині пропонується дописати словосполучення й з’єднати їх із відповідними малюнками. Виконуючи завдання, дитина збагачуватиме лексику народними образними порівняннями, вчитиметься розкривати їх зміст, характеризувати властивості того об’єкта порівняння, про який ідеться.

Знайди та розмалюй (єнот, їжак, кіт). Це завдання допоможе дитині стати більш уважною, а також пригадати деякі назви тварин. Воно містить набір хаотично розташованих зображень, контури яких перетинаються. Дитині пропонується знайти малюнки та розмалювати їх.

Сортування слів: живі істоти. Це завдання допоможе дитині розвинути логічне мислення, навчитись розподіляти слова за тематичними категоріями та збагатити словниковий запас. Воно присвячене темі «Живі істоти» та містить 16 слів, які необхідно записати у відповідних колонках. Завдання сприяє розвитку довільної уваги та концентрації.

Розшукай сховані слова: птахи. Це завдання-головоломка покликане допомогти дитині засвоїти правопис слів, збагатити її словниковий запас та розширити кругозір, а також сприяти розвитку уваги, кмітливості та просторової орієнтації. У завданні дитині необхідно знайти та обвести запропоновані слова з тематики «Птахи.

Переглядів: 338 | Додав: Ulia_RMC | Дата: 02.04.2019 | Коментарі (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024