Четвер, 18.04.2024, 13:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 19

 

    Богданюк Костянтин Васильович– майстер педагогічної праці.  Педагогічну діяльність почав в Радгоспівській школі . Через рік переведений в Купську школу. У 1992 році призначений на посаду заступника директора з НВР. У 1997 році – директор Купського НВК.

За цей час Костянтин Васильович  зумів створити працездатний, згуртований та професійний колектив педагогів.

 

Костянтин Васильович- талановитий, висококваліфікований вчитель математики, який  має свій неповторний педагогічний стиль. Його можна прослідкувати у майстерності педагога створювати атмосферу творчого пошуку, надати учневі можливість зробити впевнений крок вперед в опануванні знань з математики.  ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 818 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (4)

1. Зовнішній вигляд - наша візитна картка
1.1  Щоденний діловий стиль одягу. Дівчата: брючний костюм або піджак із спідницею. Юнаки: костюм.
1.2  Змінне взуття - за бажанням.
1.3  Вимоги до зачіски. Волосся повинно бути чистим, зачіска - охайна. У дівчат - прибране волосся, у юнаків - коротка стрижка.
1.4  Бейджик – відмітний знак чергових.

2. Доброзичливість
2.1  Ми доброзичливо ставимося один до одного.
2.2  Вітаємося з усіма дорослими незалежно від того, навчають вони нас чи ні.
2.3  Вітаємося з учнями свого класу.
2.4  Посміхаємося, не ходимо з «кислими мінами».
2.5  Звертаємося один до одного за ім’ям.

3.  Поведінка і дисципліна
3.1  У школі користуємося урнами, не смітимо.
3.2  Бережемо шкільне майно. Не розфарбовуємо і не шкрябуємо стіни, стенди, таблички, парти, стільці та інше шкільне майно.
3.3  Не плюємо на підлогу.
3.4  Жуйку викидаємо в урну, а не прикріплюємо на шкільних меблях.
3.5  Не спізнюємося і не прогулюємо уроки.
3.6  Не жуємо жуйку, а також не «снідаємо» під час уроку.
Проглядів матеріалу: 842 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (0)


      Сьогодні, 19 березня,  в приміщенні конференц-зали методцентру управління освіти   відбулась  нарада  керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району під керівництвом  начальника  управління освіти Глибоцької РДА Швеця В. Г. В нараді взяв участь голова районної ради Ванзуряк Г.С. та заступник  голови Глибоцької  РДА Підлубний Б.М. Також на нараді був присутній начальник Глибоцької кримінальної міліції Турецький В.В. Розпочали нараду з вшанування хвилиною мовчання героїв «Небесної  сотні».  Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

    1.      Про забезпечення якісного функціонування закладів освіти району та завершення навчального року,- доповідач - Швець В.Г. – начальник управління освіти.
  
     2.     -Про порядок закінчення навчального року та проведення ДПА.
-         Про проведення пробного тестування випускників 22,29.03.2014р., – доповідач –    Цуркан І.Ю.- заступник начальника управління освіти.
 
      3.      ... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 782 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (0)

«Птахи, як люди»

Підслухала розмову птахів

І зрозуміла , що вони,

Один  про одного все знають,

Птахи, як люди на землі

Усі плітки розповідають.

Кого у вирій проводжають?

Хто біля хати – ось кружляє?

У хаті бавляться з дітьми,

Папуги, канарейки й голуби…

                                                          Дятли будуть дерева лікувати,

                                                                     Лелеки діток родинам подарувати,

                                            А сови – сон охороняти.

              ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1015 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (1)

     Екологічна агітбригада «Фенікс», яка працює на базі Глибоцького ліцею в рамках Всеукраїнської акції «Первоцвіт» ознайомила жителів селища і учнів ліцею з червонокнижними видами первоцвітів та закликала до їх збереження. Нагадаємо, що в п’ятницю відбудеться районний етап конкурсу екологічних агітбригад.

Отже, побажаємо  нашій команді та всім учасникам успіхів!











Проглядів матеріалу: 680 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (1)

Зараз для розвитку інтересу дітей до навчання  недостатньо лише особистісних якостей учителя. Необхідно створити і нові технічні умови навчання  з використання новітніх інформаційних технологій. Саме цій проблемі була приділена увага на районному семінарі-практикумі учителів математики з проблеми «Використання інноваційних технологій у процесі викладання математики як засіб підвищення якості знань».

         Відкрила семінар методист РМЦ – Трошина Ніна Василівна, яка ознайомила присутніх з планом роботи .  Семінар пройшов у нетрадиційній формі : під час засідання круглого столу  своїм досвідом роботи поділилися  вчителі математики Багринівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Дякон В.Г. і Вінтонік.І.В.

  Директор школи,  Акатріні Михайло Михайлович, зробив цікавий екскурс   в історію села і школи . Поділився  досягненням педагогічного колективу  Багринівської ЗОШ І-ІІІ ст.  з проблеми: «Формування успішної особистості школяра шляхом використання нових інформаційних технологій».  

Презентувала свою творчу лабораторію вчитель Вінтонік Інна Василівна  з теми:«Використання ІКТ на уроках математики  як засобу активізації пізнавальної діяльності та творчого потенціалу учнів».  

Майстер - клас: «Інформаційні технології навчання як один із засобів підвищення ефективності підготовки випускників до ДПА та ЗНО» провела вчитель математики Дякон Віра Георгіївна.

Учасники семінару за круглим столом, з теми: «Використання інноваційних технологій у процесі викладання математики як засіб підвищення якості знань» , дійшли висновку, що поєднання традиційних  та інноваційних  прийомів  навчання надають можливість  вільного розвитку творчої активності і креативності учнів, заохочують учнів до власної творчості. Вчитель математики Черепковецької ЗОШ  Лопуляк  Галина Ярославівна поділилась своїм досвідом з теми : «Шляхи підвищення ефективності навчання математики».

Під час проведення  семінару  методист РМЦ  Трошина Н.В.  звернула увагу на наступні питання:  про атестацію вчителів, про підсумки проведення І,ІІ,ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, про курси підвищення  кваліфікації, про конкурс «Кенгуру» -2014 . Також була звернута увага на особливість проведення ДПА і ЗНО в цьому навчальному році та на якісну підготовку учнів з математики.

  Семінар пройшов на належному науково-методичному рівні. На семінарі були присутні вчителі математики з усіх закладах освіти району. Розроблені методичні рекомендації семінару. Всі присутні вчителі одержали пакет документів з матеріалами семінару і масу позитивних емоцій.

   

Проглядів матеріалу: 769 | Завантажив: Bagrunivka | Дата: 19.03.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024