Середа, 24.04.2024, 09:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 24

    Олена Белоконь на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" пропонує всім зацікавленим у вивченні іноземних мов спільний проект, з допомогою якого можливе прискорене вивчення мов більш ефективно, ніж зараз.

   Нова методика має змінити систему вивчення іноземних мов в Україні. Для мультимедійних засобів для класів також створено унікальний сервіс безкоштовних мультимедійних програм для вивчення більш ніж 12 іноземних мов.

   Є також модуль вивчення англійської та німецької мов українською мовою.

За матеріалами http://www.osvita.org.ua/news/76268.html?from=subscribe

Проглядів матеріалу: 799 | Завантажив: Микола | Дата: 24.03.2014 | Комментарії (0)

На першій прес-конференції 4 березня 2014 року було оголошено про пріоритети діяльності нового керівництва Міністерства освіти і науки України (МОН). Головне завдання Міносвіти – сприяти досягненню навчальними закладами найвищої якості освіти, ліквідувати щоденний контроль, відмовитися від репресивних функцій, перейти на засади партнерської співпраці із закладами освіти. У рамках програми діяльності Кабінету Міністрів України на 100 днів Міністерство освіти і науки розробило свій план дій, який можливо розпочати і частково виконати за цей короткий період.

Прозорість роботи МОН України та врахування думки громадськості є першочерговими критеріями. Тому прес-служба МОН публікує план дій та закликає студентів, освітян та експертів долучатися до конкретних кроків у напрямку його реалізації.

100 днів Міністерства освіти і науки України

Підвищення ефективності, прозорості та публічності у роботі Міністерства:

§     1. Запровадження прозорої бухгалтерії та публікації бюджету МОН on-line.

§     2. Проведення спеціального фінансового аудиту.

§     3. Мінімізація державних витрат на забезпечення діяльності міністра, заступників міністра та керівників структурних підрозділів міністерства й підпорядкованих йому інституцій.

§     4. Запровадження електронного документообігу на рівні МОН, а в перспективі – електронного врядування в усій освітній системі.

§     5. Розслідування корупційних схем, що діяли у Міністерстві освіти і науки.

§     6. Впровадження механізмів залучення громадськості до прийняття важливих рішень: on-line платформа для збору пропозицій та громадського обговорення, проведення фахових досліджень про стан справ у галузі. Реформування громадської Ради при МОН.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 646 | Завантажив: Микола | Дата: 24.03.2014 | Комментарії (0)

 21 березня  у всьому світі відзначається день людей з синдромом Дауна.

Тому в цей день дошкільнята Кам'янського ДНЗ разом з вихователями завітали до восьмирічного Іванка Гавриловича . Діти привітали його з днем народження, який він нещодавно відсвяткував, розказали вірші, подарували іграшки, поробки, виготовлені власноруч. Іванко із задоволенням прийняв гостей, сором'язливо спілкувався з ними та подякував за подарунки.

    Хочеться щоб такі діти були в центрі нашої уваги не тільки в цей день, а постійно.

 

 Завідуюча ДНЗ  В.І. Грижук



Проглядів матеріалу: 583 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.03.2014 | Комментарії (3)

З  17  березня в нашій школі пройшов тиждень французької мови. Цього тижня школярі мали змогу долучитися до французького мистецтва – музики, літератури, живопису, показати власні знання, уміння і таланти. Відкрився тиждень загальношкільною лінійкою, проведеною французькою мовою учнями 7-10-х класів,  лунали популярні пісні відомих французьких виконавців Мірей Матьє, Едіт Піаф у виконанні наших учнів.

Упродовж тижня вчитель французької мови Ігнатеску Віоріка Василівна провела з учнями старших класів усний журнал «Париж – столиця Франції». У  10-му класі був проведений відкритий урок на тему «Освіта у Франції». У  8 – 10-х класах пройшов конкурс «Найрозумніший».

 Учні 6-го  класу показали  виставу  за казкою „Колобок", де продемонстрували не лише знання французької мови, а й акторські таланти.



Проглядів матеріалу: 611 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.03.2014 | Комментарії (1)

      В період дошкільного дитинства діти виявляють великий інтерес до професій дорослих: виникає бажання наслідувати старших, діти відчувають   радість і задоволення від трудових зусиль усвідомлюють користь своїх дій,  виявляють бережне ставлення до праці дорослих. Все це дає можливість   обрати дитині свій шлях в майбутньому, адже дитина, яка прийшла сьогодні в дитячий садок, - це майбутній трудівник, активний учасник грандіозних звершень, що відбуваються в нашій країні.

 У дошкільному віці складаються сприятливі умови для формування у дитини необхідних для включення у працю дорослих якостей, для вироблення початкових трудових умінь та навичок. Для ознайомлення дітей з професіями дорослих в Черепковецькому ДНЗ використовуються найрізноманітніші методи, а саме: спостереження за працею дорослих, екскурсії , бесіди, читання художніх творів, розгляд картин, дидактичні спостереження,  участь дітей у праці дорослих. І звичайно сюжетно- рольові ігри, які  відіграють важливу роль у формуванні уявлень дітей про професії

Гра – це іскра, що запалює вогник допитливості і любові до знань» .Діти будують з кубиків «будинки» і розміщують в них «робітників», споруджують «потяги» і їздять до інших міст. Нехай це тільки гра, але вона спрямовує уяву, думки й волю дитини, є стабільним фундаментом для виховання поваги і цікавості до праці.

У нашому закладі пройшов тематичний  тиждень «Професії -  це цікаво» з 17.03.2014 по 21.03.2014 під час якого діти побували в школі де їм фахівці розповіли про свої професії, в гості до дітей завітали прикордонники, діти молодших груп ознайомилися з професією кухара в ДНЗ, Важливе значення мають спільні зусилля батьків та вихователів. Батьки повинні зацікавити дітей, і тим самим впливати на їх світогляд. Адже діти їх наслідують. Тому вони повинні бути гідним прикладом для них.

 Зав. ДНЗ   Чорней Н.В



... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 747 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.03.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024