Вівторок, 23.04.2024, 16:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 26

   Будьте самі шукачами-   дослідниками.

   Якщо не буде вогника у   вас,                  

  вам ніколи не запалити його в                                        інших.                                                                      

                                            В.Сухомлинський


 

 Завідуючі ДНЗ та директори НВК району прийняли участь у районному семінарі, який відбувся у Петричанському НВК під керівництвом  методиста районного методичного центру з дошкільного виховання Петрик Л.В. До роботи долучилася також методист РМЦ з початкового навчання Микитюк Т.О.     Тема семінару: «Проектні технології в управлінській діяльності керівника». Директор закладу Катренюк М.П. підготувала виступ-презентацію «Проектний підхід в управлінні методичною роботою навчального закладу» та інформацію з досвіду роботи закладу про роботу над проектами: «Історико-краєзнавчий портрет села Петричанка», «Створення сайту Петричанського НВК», «У світі дерев», які є складовими програми «Село моє, для мене ти єдине», розробленої у 2012 році.

  Діти дошкільного віку та учні початкових класів захищали свою проектну діяльність у екологічному проекті «У світі дерев». Вони розказували вірші, розповідали про пошукову діяльність, показували роботи, які виготовлені на уроках образотворчого мистецтва та трудового навчання, зачитували творчі роботи. Працювали вихованці з цікавістю, адже, дерева, які були обрані для роботи над проектом всім відомі: груша, яблуко, вишня, горіх, ялина, дуб, береза, верба. На завершення захисту проекту вихованці заспівали «Лісову пісню» про бережливе ставлення до природи під музичний супровід музкерівника Паламарюк М.В.

  Використання проектної технології дало змогу залучити дошкільнят та учнів до різних видів діяльності, де вони проявили свою активність, виявили свою індивідуальність і зробили особистий внесок у спільну справу.

   Марія Петрівна, директор закладу, провела з педагогами «Педагогічну мозаїку». Вихователі та  вчителі презентували хід проектної діяльності своїх вихованців. Вміле керівництво роботою дітей з боку педагога дало позитивні результати. Адже, головною умовою забезпечення наступності у вихованні та навчанні є спрямованість педагогічного процесу дошкільного та шкільного підрозділів на спільну та єдину мету – всебічний розвиток активної, творчої дитини відповідного віку.

  Вихователі Козачук А.П., Козачук Ю.М., Мельничук А.Д., Кузик І.І., вчителі Воробець Л.А., Піцул А.М., Шелепюк С.М., Стругарь Л.П., розповідаючи про роботу за розділами проекту, створили дерево, крона якого викладена у формі мозаїки. 

  Підсумки роботи семінару було проведено у формі «Дерева рішень». Присутні висловили свої думки, побажання, пропозиції щодо роботи семінару.

  Цікавими були виставки: роботи умільців села з дерева «Дерево у руках майстра», зрізи різних порід  дерев «Дерева нашої місцевості», різні вироби з дерева «Дерев’яні сувеніри», дитячих малюнків «Краса рідної природи».

   Директор НВК Марія Катренюк

Проглядів матеріалу: 659 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (0)

    25 березня 2014 року  у Нижньосиньовецькій школі відбулося засідання  педагогічної ради, на якій були розглянуті наступні питання:

1.Про спільну роботу вчителів–словесників і шкіль-ної бібліотеки щодо виховання в учнів інтересу до читання.

       2. Творчі звіти Панчук О.І., Амаркулесі О.В., Лерки О.І., Строїч К.Д., Мітран Н.Г. які атестуються.

       3. Затвердження графіка ДПА у 4, 9 та 11 кл.; навчальних екскурсій у 1-4 кл. та 5-8 і 10кл.

 

 

Проглядів матеріалу: 656 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (0)

Закінчилась зима кривава,

Людей багато полягло…

І Україну вкрила слава:

Герої взяли під крило.

Повстанці впали за свободу,

Майдан усіх нас об’єднав.

Є дух і сила у народу,

Він їх століттями плекав.

Втік президент із Межигір’я…

Не повертайся, ти не наш

І як повстанці України,

Життя за неньку не віддаш.

Уже весна не за горами

І перемога швидко йде.

А ті кати біжать лісами

Не заховатись їм ніде!

Станіслав Козачук

(вихованець гуртка «Самодіяльна туристська пісня» Глибоцького центру туризму і краєзнавства /керівник Сисолєтіна Г.І./, учень 9 б\х класу Глибоцького ліцею)

Проглядів матеріалу: 721 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (0)

       У вівторок, 25.03.2014р., на базі конференц-зали РМЦ, відбулося чергове  практичне засідання  районного методичного об’єднання працівників психологічної служби Глибоцького району, яке працювало над проблемою: «Підвищення психологічної культури та компетентності педагогічних працівників з метою збереження їх психічного здоров’я».

 Відкрила засідання методист - психолог РМЦ  Колесник А.І. розпочавши з основних аспектів та завдань, які чекають працівників психологічної служби у ІІ семестрі 2014р., а також ознайомила з Програмою психологічної компетентності та просвіти директорів ЗНЗ.

  Наступним етапом даного заняття були мультимедійні презентації щодо організації і проведення роботи з батьками, педагогами та учнями з даної проблематики.

 Слід відмітити, що загалом, РМО психологів та соціальних педагогів відбулося у формі семінару-практикуму з використанням інтерактивних форм та методів психологічного спрямування, а саме: ароматерапії, арттерапії, та уривків корекційно-розвивальної роботи та тренінгових вправ.

 


 

Проглядів матеріалу: 733 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (1)

    На виконання плану роботи Школи керівника  - початківця, заступника  директора школи з навчально-виховної роботи на 2013-2014 н.р., пропонуємо досвід заступника директора Червонодібровського НВК Кулешко Орисі Іванівни з проблеми: « Моніторинг якості навчально-виховного  процесу».(Тисни тут!)

 

Проглядів матеріалу: 729 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 655 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.03.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024