Четвер, 25.04.2024, 18:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 27

   Сьогодні, 27 березня, у приміщенні конференц-зали методичного центру управління освіти Глибоцької РДА проходило засідання районної атестаційної комісії.

«Успіх становлення та розвитку сучасної школи значною мірою визначається професійною майстерністю та загальною педагогічною культурою її працівників. Формування вчителя як творчої особистості, здатної до створення якісно нового, значущого в плані педагогічної діяльності-одне з найважливіших завдань атестації»,- підкреслила присутня на засіданні Марія Володимирівна Бальон, методист з атестації педагогічних працівників Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

Начальник управління освіти Василь Григорович Швець, голова районної атестаційної комісії, зауважив, що фаховий рівень педагогів району щорічно зростає, і атестація педагогічних працівників є одним зі стимулів для самоудосконалення, самоосвіти та підвищення професіоналізму сучасного вчителя.

Всього проатестовано 86 педагогів загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Проглядів матеріалу: 639 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (0)

   «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» - районний етап Всеукраїнського фестивалю із такою промовистою назвою  у рамках відзначення 200-річчя з дня народження  Шевченка відбувся вчора – 26 березня –  у Глибоцькому ліцеї за участі освітян краю.   Вчителі шкіл зі всього району презентували свій доробок у трьох номінаціях: понад 30 авторів художніх полотен, вишивок, робіт, виконаних у різних техніках, представили свою майстерність  у номінації «Образотворче мистецтво», 17 конкурсантів номінації «Література і творчість» презентували власні поезії, збірки, літературознавчі розвідки та читали  і співали твори відомих авторів про Кобзаря, а також автентичні поезії Генія.   Два театральних колективи із Турятського та Слобідського НВК  у номінації «Театральне мистецтво» інсценували Шевченкові  шедеври, викликавши овації  глядачів.

       Опікувалася проведенням такого мистецького заходу голова Районного комітету профспілки працівників освіти – Світлана Іллівна Лазурко: і заохочення освітян до участі у фестивалі, і збір заявок,  і організація творчої команди, і комфортна атмосфера свята, як і нагородження призами та дипломами  – далеко неповний перелік заходів, що передували фестивалю і забезпечили його абсолютний успіх.

       Так, присутній на святі Голова журі обласного етапу даного фестивалю, голова обласного комітету профспілки працівників науки та освіти  – Дудчак Володимир Васильович – був  щиро зворушений тим, як милозвучно лилася поезія Кобзаря з уст вчителів румуномовних шкіл, скільки  гордості  за великого сина українського народу  лунало у кожному слові тих, для кого українська  є другою рідною мовою – це був справжній парад буковинської толерантності та національної єдності. 

    До усіх присутніх з вітальним словом звернувся начальник управління освіти – В. Г. Швець. «Лише той вчитель, чиє серце не перестало захоплюватися і надихатися, може запалити жагою пізнання серця своїх учнів. Вашим полум’яним серцем, шановні учасники фестивалю,  плекається національна свідомість молодого покоління, а завдяки небайдужості та професіоналізму таких вчителів школа була і залишається острівцем стабільності, безпеки, осередком культури і науки за будь-якого часу», - зауважив  Василь Григорович.

        Фестиваль переконливо довів: Кобзареве слово живе й діяльне крізь століття.  Всі матеріали, подані конкурсантами, будуть опубліковані у Всеукраїнському альманасі фестивалю.

 

Повний фоторепортаж про даний захід – ТИСНИ ТУТ

Проглядів матеріалу: 676 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (3)

     24 березня відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Так, в Станівецькому навчально - виховному комплексі фахівцем із соціальної роботи Юлією Станіцькою спільно із шкільним психологом Оленою Анкуцою було проведено груповий захід на тему: "Майбутнє без туберкульозу", в якому взяли участь учні старших класів. Завданням заходу було проведення інформаційно-просвітницьких заходів серед дітей, підлітків, молоді з проблем профілактики туберкульозу, наближення інформаційних послуг з цієї проблеми. Для закріплення матеріалу були підготовлені інформаційні листівки, опитувальні аркуші для проведення співбесіди "Що я знаю про туберкульоз", в яких діти висвітлили своє бачення цієї соціально-небезпечної хвороби.

Проглядів матеріалу: 922 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (0)

    З метою організації змістовного дозвілля під час весняних канікул, учні 5-А класу, Глибоцької ЗОШ І-ІІІст. разом з класним керівником Романюком В.М. здійснили екскурсію до м. Чернівці. Діти розважалися на ігрових атракціонах торговельно-розважального комплексу «Depot», де Стас Білійчук «зірвав» бонус і був нагороджений головоломкою «Кубик Рубика». Також переглянули захоплюючий фільм у 7Д-форматі. Після розваг здійснили пішохідну екскурсію вулицями міста, прогулялись вул. Кобилянською, Центральною та Турецькою площами. Дуже сподобалась екскурсія до краєзнавчого музею, де у 10 залах переглянули різноманітні тематичні експозиції, також відвідали виставку фіалок. Сповнені нових вражень, учні щасливі повернулись додому.

 

Проглядів матеріалу: 619 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (0)

      26 березня  2014 року на базі Коровійського ДНЗ відбулось чергове засідання «Школа становлення педагога дошкільника» з проблеми: «Формування природничо-екологічної компетентності дошкільника», на якому учасники мали змогу відвідати інтегроване заняття (вихователь Кіндрачук В.М.) та ознайомитися з практичними роботами дітей (вихователь Дамян Г.А.).

      Під час роботи Школи було проведено тренінг професійного розвитку вихователя ДНЗ, який було спрямовано на неперервний розвиток педагогічної майстерності вихователя, формування фахово-методичних, спеціальних і творчих вмінь, ціннісних орієнтацій відповідно до нормативної бази.

   



Проглядів матеріалу: 655 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (0)

     20-21 березня учнями 6-А класу, Глибоцької ЗОШ була проведена акція "Первоцвіт". ЇЇ метою є збереження рідкісних ранньоквітучих рослин.Учні ознайомили молодших школярів з першими весняними квітами - підсніжниками, шафранами, рябчиками та білоцвітом. Більшість цих рослин, що занесені до Червоної книги України, зникають через винищення головним чином для продажу та заради букетів. Очевидно, що одними заборонами першоцвіти не врятуєш, а біля кожної квітки сторожа не поставиш. Ми звертаємось до екологічної свідомості учнів: закон оберігатиме природу тоді і тільки тоді, коли кожна людина шануватиме його, цінуватиме кожну рослину, занесену до Червоної книги!


Проглядів матеріалу: 710 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024