П'ятниця, 19.04.2024, 08:17















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 28

       26 березня 2014 року відбулися традиційні загальні збори батьків майбутніх першокласників. Про зацікавленість батьків свідчить високий рівень явки. Гості  переглянули презентацію-візитівку  Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. та окремо початкових класів(заступник директора з НВР   Побережна Н.О.), ознайомилися з особливостями навчання дітей 6-річного віку за новим Державним стандартом початкової школи. Надзвичайний інтерес викликали виступи та презентації соціального педагога Цуренко Н.Г. й учителя   Челеняк І.А. про психологічну готовність дитини та її батьків до навчання у 1-ому класі тародинне виховання  майбутнього школяра. На основних аспектах підготовки до навчання майбутнього першокласника під час  своєї презентації зупинилась вчитель Крайська Д. Г., а про необхідні  посібники, обладнання  для учнів 1-го класу, про те, якої якості вони мають бути, розповіла вчитель Лазурко С.Д. На завершення зборів батьки мали можливість одержати відповіді на свої питання й поспілкуватися з учителями майбутніх 1-х класів. 

 

Проглядів матеріалу: 592 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.03.2014 | Комментарії (0)

     З метою  формування здорового способу життя, почуття колективізму, дружби, підвищення рівня фізичної культури, під час весняних канікул управлінням освіти Глибоцької райдержадміністрації спільно з Глибоцькою ДЮСШ було проведено змагання з фут залу серед ЗНЗ району, учні яких відвідують секції футболу Глибоцької ДЮСШ під назвою «Весняний пролісок» .

 В даних змаганнях брали участь 6 команд юнаків 2000 р. н. і молодших, а саме Глибоцької, Черепковецької, Стерчанської ЗОШ І-ІІІ ст., Просіцької ЗОШ І-ІІ ст. Димківського НВК та Глибоцького ліцею.

  Дане змагання відбувалося 27.03.2014 року в спортивному залі Глибоцького ліцею.

В цікавій спортивній боротьбі перемогу святкували учні Черепковецької ЗОШ - тренер Лютик С.А.. Відповідно друге та третє місце посіли команди Глибоцької ЗОШ та Глибоцького ліцею – тренер Лях М.Г.

 Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами управління освіти Глибоцької РДА та дирекції Глибоцької ДЮСШ.

         Методист РМЦ                                              М.Г. Лях

Проглядів матеріалу: 666 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.03.2014 | Комментарії (0)

     У Глибоцькому районі пройшов перший етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів. У межах змагань, які проходили в спортивних залах Глибоцької ДЮСШ та Глибоцького ліцею, змагалися шкільні команди юнаків та дівчат 14 загальноосвітніх навчальних закладів Глибоцького району.

 За підсумками змагань до фінальної частини районного турніру потрапили жіночі команди школярок з Глибоцької ЗОШ, Старововчинецького та Глибоцького ліцеїв та Тереблечанської ЗОШ. Серед юнаків кращими стали учні Глибоцького та Старововчинецького ліцеїв, Глибоцької  та Молодійської ЗОШ які і змагалися за звання чемпіона району з баскетболу 3х3.

У Цікавій спортивній боротьбі переможцями стали, серед дівчат команда Глибоцької ЗОШ, друге та третє місця посіли команди Старововчинецького  та Глибоцького ліцею, а серед юнаків перемогу впевнено здобули школярі Глибоцького ліцею, друге та третє місце відповідно посіли команди Старововчинецького ліцею та Молодійської ЗОШ.

  Зазначимо, що районний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів організовувався Управлінням освіти і науки, молоді та спорту Глибоцької райдержадміністрації  відповідно до Регламенту чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який затверджений Міністерством освіти і науки України та Міністерством молоді та спорту України.

     Методист РМЦ                                         М.Г. Лях

 

 

Проглядів матеріалу: 625 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.03.2014 | Комментарії (0)

      З метою вивчення історії, культури, етнографії рідного краю, поглиблення знань з історії України, 26.03.2014 року учні 5 – Б класу, Глибоцької ЗОШ  І-ІІІ ст.  разом з класним керівником  Стрільчуком А.М. відвідали Хотинську фортецю.

       Хотинська фортеця – одне з Семи чудес України, розташована на березі Дністровського водосховища. Вона одна з найкраще збережених фортець Європи ХVI ст.

        Діти з цікавістю слухали захоплюючу розповідь про історію Хотинської  фортеці, про Хотинську битву 1621 року. Також учні познайомились з конструктивними і архітектурними особливостями фортеці.

 

Проглядів матеріалу: 670 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.03.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024