Вівторок, 23.04.2024, 17:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 15

  На спортивне свято ми запрошуємо Вас!  У Валякузьминському ДНЗ пройшов Олімпійський тиждень. Юні вихованці дитсадка позмагалися у силі, спритності, винахідливості . Виявляли активність та готовність до фізичних випробувань.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 638 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

    З 8 по 15 вересня в Кам'янському ДНЗ проходив Олімпійський тиждень. Проведено чимало тематичних занять, фізкультурних розваг, зустрічей з відомими спортсменами нашого села, а на завершення – спортивне свято «Спорт ми любимо, олімпійцями будемо!»  Вся фізкультурно-оздоровча робота сприяла вихованню у дошкільнят самостійності, ініціативи у виконанні рухових завдань, досягненню кращих результатів у змаганнях, вихованню дружби, наполегливості, відповідальності, дисциплінованості  та інших морально- вольових якостей.

        Учасниками  спортивного свята були футбольний спортивний клуб «Кам'янка», учень 8 класу Кам'янської ЗОШ, який займається боротьбою Дзю-до при Глибоцькій ДЮСШ, учасник і призер районних та обласних змагань. Валерій розповів дошкільникам про те, як він тренується , як досягнув успіхів на змаганнях та показав практичні прийоми боротьби.

     Дошкільнята були активними учасниками цікавої зустрічі та отримали задоволення і бажання стати в майбутньому спортсменами-олімпійцями.

                                      Вихователь-методист Домніка Балан.

 

Проглядів матеріалу: 616 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

   «Роби з нами, роби краще нас!» Ці слова відомої свого часу спортивної речівки стали девізом проведення олімпійського тижня у Карапчівському ліцеї. В рамках цього тржня у ліцеї провели ряд заходів олімпійського циклу. Завершився олімпійський тиждень, олімпійським уроком та відбірними змаганнями з легко-атлетичного кросу. Переможцями  стали Зегря Микола та Локовей Аліна. По завершенні змагань гості нашого свята -   директор Глибоцького ДЮСШ Стрельчук П. Г. та методист управління освіти Глибоцької РДА Лях М. Г., які подарували нашій школі комплект волейбольних м’ячів, привітали всіх учнів ліцею з завершенням олімпійського тижня та з нагоди святкування дня фізичної культури. Кращим спортсменам ліцею, які були членами збірних команд району з різних видів спорту було вручено грамоти управління освіти Глибоцької РДА.

До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів було проведено тематичний урок про відзначення олімпійського тижня у державі. 

                     Левчук Аліна Георгіївна – педагог-організатор

 

 

Проглядів матеріалу: 543 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

  У Волоцькому ДНЗ з 8.09 по 11.09 було проведено «Олімпійський тиждень».Вихователі проводили з дітьми спортивні розваги, вікторини, вправи на біговій доріжці,стрибки в довжину, та різні рухливі ігри. Діти були дуже активними,спритними під час участі в змаганнях. Їм дуже все сподобалось,та залишило гарні спогади.

            Девіз олімпіади :

«Здоров'я –основа усього на світі,

Здоровими бути бажають всі діти.

Про своє здоров'я дбай –

Бігай,присідай,стрибай.»

Проглядів матеріалу: 674 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

      Наша школа – це маленька країна у якій   є свої особливі закони, звичаї та традиції, які народжуються багатою дитячою фантазією. Але  кожна країна має свого очільника, так і школа має мати свого лідера, який би зумів разом з учнями продовжити ці звичаї та традиції.

Днями  в Йорданештській ЗОШ №2 відбулося ІІ засідання учнівського самоврядування, на якій підводились підсумки зробленої роботи - організації Дня знань,  акцій на допомогу армії, долучення учнів до написання листів пораненим солдатам, які були відправлені у військовий шпиталь м. Чернівці   та участь у фото-марафоні "Школа за єдину Україну!" Друге питання було обговорення кандидатур на пост президента школи та організація виборів.

Так, у п'ятницю у школі  організовано пройшли вибори. На пост президента претендували чотири кандидата, але з великим відривом голосів, пост Президента учнівського парламенту зайняв учень 9-го класу  - Костинян Андрій.

Тиждень у шкільній родині закінчився офіційним закриттям та словами:

Не забуваємо, діти, що

У нас  матінка єдина,

І батько один, й школа, й сад,

Як же матінка країна

Може бути не єдина?

Якщо шмат від серця відірвати,

Він кудись приживеться?

Ні, ніколи, він наш рідненький,

 Так і наша Україна -

Вона єдина, єдина, єдина!

Опаіць Марія Іванівна

Проглядів матеріалу: 513 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

«Здоров'я - основа усього на світі.

Здоровими бути бажають всі діти.

Про своє здоров'я дбай,

Бігай, присідай, стрибай».

Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямовується на збереження і зміцнення здоров'я дошкільників, гармонійний розвиток усіх її фізіологічних систем, своєчасне формування у них життєво важливих рухових умінь і навичок, виховання стійкого інтересу до рухової активності, вироблення звички до здорового способу життя. У системі заходів, спрямованих на зміцнення здоров'я, загартування, покращення фізичного розвитку та виховання у дітей прагнення бути сильними, спритними, витривалими важливе місце належить проведенню олімпійських тижнів.

Таким чином, у дошкільному підрозділі Грушівського НВК, з 08 по 12 вересня відбувся Олімпійський тиждень. Девіз учасників змагань: «Бути здоровим – висока мета, Кожного хто у садочку зроста. Бути здоровим, красивим і дужим, Розумним, активним і чуйним до друзів».

В ході цього заходу вихователі підготували для дітей заняття-розвагу з фізкультури «Ми майбутні спортсмени», ігри – естафети: «Передай м’яч», «Такі собі лижи», та ряд спортивних рухливих ігор: «Ходити слід в слід», «Дзеркало», «Утримати листок», «Баржа», «Змія кусає свій хвіст», де діти приймали активну участь, змагаючись один з одним.

Фізкультурний настрій панував на протязі всього Олімпійського тижня. Діти кожного дня були активними, долали перешкоди і весело йшли до перемог. Активність дітей підтримували і вихователь, які виготовили стіннівки, де були зображені діти та їх успіх у подоланні змагань.

Тиждень закінчився підведенням підсумків та виставкою фотознімків усіх змагань, переглянувши яку батьки змогли порадіти успіхам своїх дітей.

Чемпіон – це кожен з Вас.

Друзі, спорт – це просто клас.

Звісно, що за перемогу,

Дружба ваша краще всього.

 

 

 

Заступник директора з ВР                          Зінкевич Д.В.

Проглядів матеріалу: 582 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

   У Тереблеченській ЗОШ пройшли  Олімпійські  дні, присвячені Дню фізкультури та спорту. На урочистій  лінійці було оголошено план проведення Олімпійськіого тижня в школі, прийнято загонове рапортування кожного класного колективу із озвученням девізів  та презентація емблем команд.

Перші змагання  покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів усієї школи. Тут відбулася справжня завзята боротьба: біг на короткій дистанції, стрибки у довжину з розбігу, прес за 30 секунд, перетягування канату, змагання з армреслингу, згинання й розгинання рук у висі (хлопці)  та лежачи (дівчата), змагання з вільної боротьби  – це далеко не повний список усіх випробувань. У цих змаганнях найкращі результати показали Санду Василь 10 клас, Чупрун Василь 10 клас, Олар Іван 9 клас, Масер Микола 8 клас, Німіжан Маринела 6 клас, Бельчук Аліна 7 клас, Цуркан Іонела 7 клас, Ватаманюк Маріанна.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Всі ще раз переконалися, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти.

ЗДВР              Чупрун  В.Л.

Проглядів матеріалу: 605 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

    В рамках олімпійського тижня 12 вересня був проведений Олімпійський урок в Йорданештській ЗОШ І – ІІІ ст. Були організовані  різноманітні естафети для 5 - 7 класів; для 8 - 11 класів були організовані такі види як: волейбол, футбол та легка атлетика. Учні школи  спостерігали з цікавістю  за  тим, що відбувалося на стадіоні.  Були визначені переможці, а між класами як завжди  перемогла дружба.

Пинзарь В.Г.- вчитель фізичної культури  

Проглядів матеріалу: 575 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

   З метою необхідності підняття моральності та патріотизму у дітей, виховання в учнівської молоді поваги до Конституції, Державного Прапора, Герба та Гімну України  з нового навчального року  в Глибоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. запроваджуються щотижневі лінійки на початку та в кінці тижня, які тривають10-15хвилин. 

На лінійках  у понеділок здійснюється підняття Державного прапора з виконанням Державного Гімну України, у п’ятницю – опускання Прапора і виконання Гімну. Під час проведення лінійок директор школи, заступник директора з виховної роботи, педагог-організатор, представники учнівського самоврядування оголошують план роботи школи на тиждень, по завершенню – підводять підсумки всієї роботи. 

Нововведенням радіють батьки, учні, вчителі.

Проглядів матеріалу: 606 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)

      З метою підтримки  фізичної  культури і спорту, як важливого чинника утвердження здорового способу життя,  з 8-го по 15-те вересня у  Молодійському   дошкільному  навчальному  закладі активно проходив Олімпійський тиждень. В рамках  святкування  у  продовж тижня  відбулися спортивні заняття , бесіди, де вихователі  розповідали  малюкам  про  олімпійські  традиції  та  ознайомлювали  їх  з  олімпійськими  видами  спорту. А також були організовані  ігри – естафети,   спортивні  рухливі ігри  та  змагання для всіх вікових груп.

 На  завершення Олімпійського тижня,  проведення  спортивних  змагань  із  вихованцями,  були  запрошені  поважні  гості: керівник  регіонального  відділення  Олімпійської  Академії  України  в  Чернівецькій  області  та  член  виконкому  Національного  олімпійського  комітету  Ячнюк  Юрій  Борисович  та  кандидат  у  майстри  спорту  з  гандболу  Ячнюк  Максим  Юрійович, які приємно здивували дошкільнят своїми подарунками з олімпійською символікою.  А  найприємнішим моментом для малюків стало вручення  гостями нагрудних олімпійських значків, що і  надало ще більш святкового настрою. Адже      свято завжди  несе  дітям  радість  і  веселощі.  Навіть  його  очікування  викликає   у  дитини  позитивні  емоції.  Давно  відомо,  що  хороший  настрій,  а,  отже  й  свято,  має  цілющу  силу. А тим  більше - спортивне  свято,  яке  стало  підсумком  завершення  олімпійського  тижня  у  нашому  дошкільному  закладі. А гості  нашого свята  пообіцяли дошкільнятам, що такі зустрічі будуть продовжуватись і надалі. Ми, педагоги закладу, маємо надію, що проведення таких заходів дасть можливість виховати  сильних, здорових патріотів нашої держави, справжніж олімпійських чемпіонів.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 693 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024