Четвер, 18.04.2024, 13:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Вересень » 24

 Ми повні  сили і надії,

Мета і праця в нас одна.

З ним в майбутнє наш політ.

 Добро і мудрість любить світ!

   22 вересня  2014 року у Тарашанській  ЗОШ  I-III cт. відбулася церемонія інавгурації Президента школи  учня 9 класу Фагурела Андрія Віталійовича, а також представлення його помічників - Віце-президента   Паскар Каріну  Сергіївну ученицю 10 класу  та міністрів .Кожен з них посів своє місце в шкільному парламенті і з гідністю відстоюватиме інтереси шкільної родини. Урочиста лінійка  розпочалося з виконанням учнями школи Гімну України. Після цього ведучі свята вручили Андрію Віталійовичу символи президентської влади - Знак Президента школи, а  також  посвідчення Президента школи.
У своїй інавгураційній промові новий лідер школи  наголосив на важливості збереження шкільних традицій, пообіцяв завжди бути вірним шкільній родині, справедливо відстоювати інтереси школярів, особистим прикладом надихати їх на досягненнях у навчанні, примножувати добру славу школи, любити і шанувати Україну, своїх батьків, рідну шкільну родину.

 

Проглядів матеріалу: 667 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (1)

   Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі з метою забезпечення системної просвітницько-профілактичної роботи, морального виховання, підвищення рівня культури школярів оголосила Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «Україна - єдина». Учні Глибоцької ЗОШ (номінація  «Соціальний плакат») та Глибоцького ліцею (номінація «Соціальний відеоролик») надіслали на конкурс свої роботи. Бажаємо перемоги.

 

 

Проглядів матеріалу: 563 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (0)

      Перший етап конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», проводився серед учнів ЗНЗ Глибоцького району у березні 2014р.

Мета даного конкурсу - це формування податкової грамотності та культури у майбутніх платників та ознайомлення їх з професією податківця та митника.

Конкурс проводився за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики:

художні твори;

комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація);

літературні твори.

16 вересня у залі засідань Головного управління ДФС Чернівецької області відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів конкурсу “Очима дитини про бюджет країни – 2014”.

Учень Грушівського НВК Глибоцького району Салагор Микола був нагородженний Дипломом за ІІ місце в обласному етапі конкурсу “Очима дитини про бюджет країни – 2014” за роботу «Пора сплачувати податки» у номінації «Комп'ютерна графіка» (керівник Попович А.М.- вчитель інформатики).

У церемонії нагородження взяв участь начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак - привітав юні таланти і вручив дипломи та цінні подарунки.

Участь у конкурсі надає змогу школярам в творчій формі висловити своє бачення і розуміння ролі, значення і місця податків у житті держави і суспільства, в майбутньому України.

Проглядів матеріалу: 616 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (2)

   22 вересня в Йорданештській ЗОШ I – III ст. відзначається День партизанської слави. День партизанської слави відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

З нагоди 60 – річниці з початку підпільно – партизанського руху в Україні вчитель історії  Шапка Ф.А. провів інформаційну годину на тему: «Партизанський рух на теренах України ». Учениця 8- го класу підготувала реферат на тему: «Партизанський рух на теренах України під час  Великої Вітчизняної Війни». Учні дізнались про нелегку долю партизанів та про їхні подвиги.

Проглядів матеріалу: 592 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (0)


       Згідно плану роботи ліцею 15.09 – 19.09.2014 року  проводився тиждень туризму, краєзнавства і екскурсій «Люби Україну – твою рідну землю». Заплановано чимало цікавих та пізнавальних конкурсів та спортивних змагань, переважна більшість яких проведено. Це і  конкурс фотографій, найкращі з яких продовжили своє конкурсне життя у фотомарафоні «Україна – єдина країна». Адже завдяки туризму здружуються мешканці нашої великої країни у єдину та дружню туристичну сім’ю. Дізнатись більше - Тисни тут!

Проглядів матеріалу: 493 | Завантажив: Жанет | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 24 вересня, в приміщенні актового залу Глибоцького ліцею відбулась  нарада  керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Глибоцького району. Згідно порядку денного розглядались наступні питання:

1. Про усунення виявлених ревізією Глибоцькою міжрайонною державною фінансовою інспекцією порушень законодавства у фінансово-господарській діяльності управління освіти, –доповідач – Швець В.Г. – начальник управління освіти.

2.Про підготовку до відзначення Дня педагогічних працівників, – доповідач – Цуркан І.Ю.- заступник начальника управління освіти.

3. Про облік дітей схильних до правопорушення, – доповідач - Стрельчук О.К. – начальник відділу управління освіти.

4. Про працевлаштування випускників 9,11 класів 2014 року.

Про організацію індивідуального та інклюзивного навчання у 2014/2015 н.р. , – доповідач – Міхай Д.М. – головний спеціаліст управління освіти.

5. Про стан ведення обліку дітей та підлітків шкільного віку, - доповідач – Рєпіна О.М. – головний спеціаліст управління освіти.

6. Про стан забезпечення закладів освіти району вугіллям та дровами, - доповідач – Марчук А.І.  – головний спеціаліст управління освіти.

7. Про особливості організації атестації педагогічних кадрів та курсової перепідготовки у 2014/2015 н.р., доповідач – Митранюк Н.А. – методист райметодцентру.

8. Презентація та аналіз роботи сайтів закладів освіти району, - доповідач – Бабій М.Г. - – методист райметодцентру.

9. Оголошення.

По закінченню наради учень Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. Романюк Олександр вихованець гуртка автотрасового моделювання клубу юних техніків «Кварц» м.Чернівці, запропонував провести аукціон на який приніс свою «свіжоспечену»  медаль - І місце на Всеукраїнському конкурсі. Вилучені кошти юний патріот хоче передати на потреби АТО, мовляв, медалей у нього попереду ще багато. Директори та методисти РМЦ разом з працівниками управління освіти щиро відгукнулися на цю пропозицію. Таким чином, було зібрано понад 1000 грн.

 

Проглядів матеріалу: 782 | Завантажив: Жанет | Дата: 24.09.2014 | Комментарії (3)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024