Четвер, 28.03.2024, 20:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 22

   Зимові свята завжди асоціюються з веселощами та подарунками. Та чи може бути щось краще, аніж подарунок, виготовлений власноруч?! Та щоб виготовити подарунок, потрібно мати певні знання та навички. Саме з цією метою було відкрито майстерню Миколая.

Під керівництвом Вороніної Л. А. учні 5-6-их класів виготовляли книжечки для малечі. Учні 7-9-их разом з учителем праці Максимюк Л.І. підготували зайчиків, які можна використовувати не лише для гри, але й для розвитку моторики дитячих пальчиків. Усі вироби було презентовано вихованцям дошкільної установи «Сонечко» та першокласникам під час свята «У дитинства край поспішає Миколай».

Також усі бажаючі мали змогу навчитись виготовляти красиві та яскраві, однак дешеві, ялинкові прикраси з фетру або звичайних серветок для миття посуду.

 

 

Проглядів матеріалу: 516 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

    Cвято Миколая  - це свято яке дарує добро, тепло та  великі - великі надії. Яке свято без листів? Звідки Святому Миколаю знати, що кожна дитина хоче від нього? Напередодні свята учні 2-го та 3-го класу -  вихованці  ГПД Йорданештської ЗОШ №2 разом з вихователькою Божеску Леонтіною Георгівною написати листи Святому Миколаю.  Це так їх захопило, що навіть забули про пізній час після уроків, але всі  старання були  того варті, бо зі слів вихованців, листи дійшли до Святого Миколая, бо вони отримали все, що забажали.

         Але як не подякувати Святому Миколаю? Інші вихованці ГПД - учні 4-го класу разом з вихователькою Божеску Оленою Валер'янівною, підготували неймовірно гарне свято ,  яке вразило всіх, а Святого Миколая,  думаємо, особливо. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

         А яке свято без радості та подарунків для тих, які з нетерпінням цього чекають? Лідери учнівського самоврядування не лишилися осторонь, і підтримали  пропозицію педагог-організатора долучитись до акції "Подаруй усмішку дитині - інваліду". В школі на індивідуальній формі навчання вчиться учень 2-го класу Костинян Мар'ян. Він є інвалідом з народження. Перебувати в колі його однолітків  не має можливості, але учні захотіли, щоб він відчув, що він теж є  частинкою "шкільної родини", і завітали до нього з подарунком від Святого Миколая. Радість неймовірна!

         Нехай Святий Миколай почує нас всіх і принесе мир  - це буде найціннішим подарунком  для нас.

                                                              Опаіць М.І.

Проглядів матеріалу: 536 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

   Сьогодні до учнів Черепковецької ЗОШ завітав  Святий Миколай.  Це було справжнє казкове  дійство:до дітей завітали ангелочки із  «Книгами земних справ», а також з цікавістю познайомились із мишенятами-пустунами та хитруватою, лінивою лисичкою, яких Святий Миколай нагородив різочками. Діти з охотою брали участь у конкурсах на ввічливість, працьовитість, милосердя, взаємодопомогу. Під колективне виконання пісні «Ой хто,хто Миколая любить» Святий Миколай привітав всіх присутніх на святі солодощами.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 499 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

  Зима… Чарівна своєю неповторною красою і своїми казковими святами. Одне з них, найбільш очікуване малечею, свято Миколая. І діти, і дорослі люблять та шанують святого Миколая. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Діти ж заздалегідь готуються до цього свята. Пишуть листи, намагаються (як ніколи) бути слухняними і з нетерпінням чекають коли в ніч з 18 на 19 грудня до них завітає св. Миколай і здійсняться їх мрії і побажання.

Лиш раз в рік таке буває:
Господь небо відкриває,
І на землю поспішає Миколай.
В кожну хаточку, домівку,
Чемним дітям під голівку
Ласку Божу залишає Миколай.

Не оминув він своєю увагою і глибочан. Для вихованців дошкільної установи «Сонечко» учні Глибоцької ЗОШ влаштували інсценізоване свято «У дитинства край поспішає Миколай». Ангелики розповіли про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем. Лунали вірші, пісні на його честь. Миколай ж винагороджував дітей за старанність похвалою, цукерками та подаруночками. Особливо сподобались малюкам саморобні книжечки та зайчики, які підготували учні школи .

Для учнів школи було проведено святкову лінійку. Діти радо вітали Миколая та його помічників, щиро обіцяли бути слухняними та по-дорослому просили миру для України.

Завітав Святий з привітаннями і до вчительського колективу,подякував за щоденну працю, побажав здоров’я, терпіння, творчих злетів та гідної зарплатні.

По-дитячому щиро враженими приходом Миколая були учасники загальношкільних батьківських зборів.

Таке свято як День св.Миколая – не просто дарунки, цукерки, а вияв любові, доброти, милосердя до ближнього. Це – радість , яку відчувають і ті хто дають, і ті хто отримують .

Проглядів матеріалу: 508 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

    В цей казковий передріздвяний час всі вихованці Молодійського ДНЗ з великим хвилюванням очікували на свято Святого Миколая. І ось, сьогодні, 19 грудня, настав цей загадковий момент. Діти всіх груп закладу зібралися у святково прикрашеному залі, щоб подивитися виступ,   який підготували вихованці двох середніх груп. Всі присутні мали змогу помилуватися білосніжними ангелами, чарівними зіроньками, послухати легенду про Святого Миколая, прочитати віршики, поспівати пісеньки, та пограти у веселі та цікаві ігри.  З дитячих вуст лунали щирі молитовні слова-подяки, побажання, на добро і милосердя,  з надією, щоб для всіх українських дітей настав мир і в кожну домівку завітав  Святий Миколай-Чудотворець. З великою радістю запалились очі малят, коли  кожній дитині, у затишних спальнях закладу, за добрі дитячі вчинки та гарну поведінку Святий Миколай поклав подарунок під подушку.  . Позитивні емоції, великий заряд енергії отримали і ми, працівники Молодійського ДНЗ. Надіємось, що ця подія залишить приємні спогади у пам’яті наших вихованців, їхніх батьків та гостей свята, адже свято Миколая – це свято добра і милосердя, наших українських традицій і звичаїв, відродження нашої культури та духовності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 554 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

Святий отче, Миколай!

Нашу хату не минай!

Подаруй ти нам потіху

І торбину повну сміху

І здоров’я для родини

Добру долю для Вкраїни

Нині Святий Миколай

В український піде край

Всім, хто чемний і слухняний

Подаруночки роздасть

Тож, чекають усі діти

Миколая, щоб зустріти

Миколаю честь складають

І святого величають

Він ходить, від хати до хати

Питається мами і тата

Чи є у вас чемна дитина

Дівчатко мале чи хлопчина?

Для кожного має в торбинці

Найкращі у світі гостинці.

     18 грудня в Кам’янському ДНЗ (ясла-садок) відбулося традиційне «Свято Миколая». Вихователі ознайомили дітей з образом Святого Миколая, розповіли про його життя. Діти  були в образі янголів, зірочок, співали пісні, розказували віршики , дуже хотіли сподобатись Святому Миколаю.  Малята висловили свої побажання та привітання всім діткам України, які поклали до чарівної скриньки та передали Янголам.  А найприємнішим моментом  для діток стало те, що пробудившись після денного сну, кожен знайшов під подушкою подарунок від Святого Миколая, спонсорами, яких були батьки.

Проглядів матеріалу: 546 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (1)

 Є свято гарне в Україні.
 Є свято казки чарівне,
 Що Миколай в святій ряднині
 Слухняним ласощі несе.
 
   Цілий рік дітвора Валякузьминського ДНЗ з нетерпінням чекала Святого Миколая. Вихователі розповідали діткам про життя і благодійну діяльність Святого Миколая- покровителя і захисника маленьких діток і бідних людей. Довірливі  вихованці щиро намагалися бути чемними та слухняними.
   У святково-прибраній залі лунали віршики , дзвінкі пісні, малеча кружляла у танку. Ангелята сповістили , що слухняні дітки отримають даруночків багато,ну, а ті, хто шкоду роблять, тільки різочку зароблять. Та у нашому садочку Святий Миколай подарував всім діткам солодкі подарунки. 
 Та   найбільше  Святого Миколая у молитві дітвора благала про мирне небо над нашою ненькою Україною!

Проглядів матеріалу: 495 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)

Миколаю – Миколаю! 
Всі на тебе ми чекаєм! 
Приходи у кожен дім, 
Щоб добробут був у нім!

      Вкотре припадаємо до витоків цілющих джерел народних звичаїв.  Здавна в народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. Найбільше радості доставляє дітворі свято Святого Миколая - покровителя всіх мандрівників і дітей. Таємничість і краса свята повертається до нас у всій своїй величі. Кожна дитина з нетерпінням чекає подарунків від святого Миколая і молиться Богу, щоб не обійшло це щастя ані її домівку, ні дитячий садок.  День святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожен сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає.

     За народними повір’ями саме в цей день Миколай спускається на землю з небес, приходить у кожну хату і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей, та найбільше слухняних і добрих дітей.

    19 грудня Святий Миколай завітав у гості  до малят у Черепковецький дошкільний навчальний заклад та щиро привітав дітвору, побажав, щоб здійснились всі їхні мрії і презентував кожному малюку подарунки. З посмішками на обличчях вони гралися, співали, танцювали, читали вірші про Святого Миколая, були активними учасниками веселих розваг та забав. Свято завершилось, але у малят, залишилось велике задоволення та безліч приємних та незабутніх вражень.

Проглядів матеріалу: 545 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.12.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024