Субота, 20.04.2024, 06:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 26

       26 грудня відбулась поїздка вихованців комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» та вихованців Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді   на новорічну шоу-програму в м.Чернівці, ОЦ «Юність Буковини».

Діти переглянули цікавий новорічний концерт, відвідали Палац Діда Мороза та головну ялинку Чернівців.

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 553 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

    25 грудня 2014 року на базі Групи моніторингу відбулася нарада з відповідальними за ЗНО в районі/місті за участю методиста ІФРЦОЯО Оксани П’ясти з актуальних питань реєстрації на незалежне тестування.

Відкрила нараду директор Групи моніторингу Світлана Іванівна Прінько, яка зазначила про відповідальність адміністрацій закладів, на яких покладається організація проведення реєстрації випускників та відправлення сформованих пакетів документів до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 5 січня по 20 лютого 2015 року. У випадку внесення змін до реєстраційних даних, кожен абітурієнт особисто повинен надіслати до регіонального центру новий пакет реєстраційних документів разом з отриманим раніше Сертифікатом. Змінити рівень тесту з української мови та літератури можна до 6 березня 2015 року, внести інші зміни у реєстраційні дані – до 1 квітня 2015 року (дата визначається за поштовим штемпелем).
П’яста Оксана Антонівна у своєму виступі звернула увагу присутніх на особливості процедури цьогорічної реєстрації. Вона зазначила, що кожен абітурієнт перед тим, як зареєструватися, повинен обов’язково ознайомитися у приймальних комісіях вищих навчальних закладів з Правилами прийому, переліком предметів, результати з яких потрібні для вступу (не більше чотирьох) і рівнем їх складності (базовий чи поглиблений – з української мови та літератури, математики).
Випускники ЗНЗ реєструються в навчальному закладі. Сформований комплект документів (реєстраційну картку; копію паспорта або свідоцтва про народження для тих, хто народився після 01 вересня 1998 року) передають відповідальному за ЗНО в школі, який централізовано має відправити їх до ІФРЦОЯО.
Випускники минулих років, учні ПТНЗ та студенти ВНЗ І-ІІ р.а., які виявили бажання брати участь у ЗНО, повинні до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти надіслати поштою не пізніше 20 лютого 2015 року (цінним листом із описом вкладення) пакет документів:
1.Реєстраційну картку, яка формуєтьсяна сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) в розділі «Реєстрація ЗНО-2015»). Створити заяву-реєстраційну картку можна самостійно або звернувшись за допомогою до працівників пункту реєстрації (м.Чернівці вул. М. Горького, 23, відділ тестових технологій та ЗНО Групи моніторингу).
2.Копію паспорта або свідоцтва про народження.
3.Оригінал довідки з місця навчання для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту (випускники ВНЗ І-ІІ р.а. та ПТНЗ)в 2015 році, або копію атестата(випускники минулих років).
За потребою – висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, щоможуть бути перешкодою для участі в тестуваннях). 
За умови правильного оформлення реєстраційних матеріалів, з регіонального центру на адресу навчального закладу (випускники  ЗНЗ) та адресу, вказану в реєстраційній картці (випускники ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., минулих років) надійдуть листи з: Сертифікатом ЗНО, інформаційним бюлетенем, реєстраційним повідомленням учасника ЗНО.
Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.
Графік проведення основних сесій ЗНО-2015
• 24 квітня – українська мова та літератур
• 3 червня – французька мова
• 5 червня – німецька мова
• 8 червня – іспанська мова
• 10 червня – англійська мова
• 12 червня – математика
• 15 червня – російська мова
• 17 червня – біологія
• 19 червня – історія України
• 22 червня – фізика
• 24 червня – географія
• 26 червня – хімія
Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

Задумаймося, люди, над бідою,

Що полонила світ наш, як каліку.

Ви не обходьте хворих стороною,

Та знайте, рак не питає якого ти віку!

       Милосердя – найвірніший знак справжньої величі людини. Життя довге, якщо воно повне… Вимірюймо його вчинками, а не часом. Учні Йорданештської ЗОШ №2 ніколи не залишаються осторонь чужої біди. Цими днями в школі провели акцію "Щастя на крилах", метою якою є допомога хворим на рак дітям. Чарівний ангелик завітав до кожного в клас і закликав учнів створити  казку для чотирирічної дівчини Варвари, яка ще пару місяців назад була дуже щаслива, але така хвороба, як лейкемія зруйнувала її чарівний світ. Вона живе в Чернівцях, але її може врятувати лише лікування за кордоном.

         Учням було пояснено, що життя має багато сторін, кожній людині дано життя, але ніхто не знає яке воно буде надалі. Дай Бог, щоб ніхто не знав, що то є за хвороба, і щоб всі змогли довго-довго радісно усміхнутись життю. Ми кожен день витрачаємо на безцінні речі десятки, але може бути, що та копійка, яка була подарована від усього серця врятує те дитятко, яке так потребує нашої допомоги. 835 гр., що ми зібрали  - це дуже мало, але копійка до копійки врятує життя. Нехай чарівний ангелик принесе на крилах Варварі  щастя та здоров'я.

                                                                  Опаіць М.І. - педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 688 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1677 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

     Учні Корчівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів на уроках трудового навчання сплели маскувальну сітку для учасників АТО.

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

«Треба тисячу разів переболіти душею, перестраждати за те,

що створив і творить наш народ, перш ніж Вітчизна стане

 дорожчою за власне життя… тільки пов’язуючи в думці свою

 особисту долю з долею Вітчизни, вона (людина) пізнає свою

велич. Тільки людина, особисто зацікавлена долею Вітчизни,

по-справжньому розкривається  як особистість, дорожить

 своєю честю, гордістю, гідністю сім’ї, свого роду, імені».

                                                                                                          В. Сухомлинський.

      Людина стає патріотом, коли ідея добра стає  частиною ії істоти, невідємною від ії думок, поглядів, переконань. Мистецтво і майстерність виховання полягають у тому, щоб  маленька людина жила у світі високих ідей добра, радості й щастя і завдяки  цьому усвідомлювала  свою велич і справді ставала великою.

Події, що відбуваються на сході України, не залишають байдужими жодного з нас. Тому діти, працівники, батьки Кам’янського ДНЗ долучились до численних акцій підтримки наших воїнів. Були зібрані теплі речі, шкарпетки, предмети особистої гігієни, солодощі, домашня консервація.  Сподіваємось, що часточка  добра передана в листах, малюнках дітей принесе славним патріотам в Новому році, напередодні Різдва Христового, радість підтримки, тепло у їхні серця. Ми віримо в те, що вірні захисники Вітчизни повернуться найближчим часом до своїх домівок.

Лише так, плекаючи зміну, можемо бути впевненими у мирному та світлому майбутньому нашої країни.

Проглядів матеріалу: 667 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)

   Напередодні новорічних свят кожна дитина мріє про подарунки від Дідуся Мороза. Саме тому 25  грудня профспілковим комітетом управління освіти організовано новорічний ранок для дітей та онуків працівників.             

       Святково прибрана зала РМЦ  стала центром дитячих новорічних веселощів і радості.  Із захопленням кожен дорослий спостерігав за дітками у барвистих новорічних  костюмах,  конференц - зала управління освіти стала схожа на бал казкових героїв.

      Свято вдалося на славу, адже всі члени профкому і працівники управління освіти взяли участь у підготовці та проведенні свята. Дід Мороз та Снігуронька нікого не залишили без уваги – діти весело провели час: танцювали, відгадували загадки, приймали участь у конкурсах, співали колядки, водили новорічні хороводи  та отримали  подарунки.

        Приємно усвідомлювати, що ми приносимо радість в дитячі серця,  адже немає нічого кращого, ніж бачити наших дітей щасливими.

        Профспілковий комітет управління освіти дякує голові Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти і науки за підтримку, а всім членам профспілкової організації за допомогу в організації та проведенні свята.

   

 

 

 

Проглядів матеріалу: 611 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024