П'ятниця, 19.04.2024, 08:40















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Січень » 04

    Новий рік — таємниче, загадкове свято. Напередодні цього дня навіть дорослі очікують на дива та чарівні подарунки. А про дітлахів годі й казати. Але чарівництво, на жаль, можливе лише у казці. Тому не можна придумати кращого подарунка для школярів, ніж новорічна казка, у якій вони самі стають учасниками подій.

         Урочисто та весело зустріли Новий рік учні 1-11  класів Тарашанської ЗОШ I-III ст. та вчителі нашої школи. Приготування до свята розпочалося заздалегідь , про те, свідчать  карнавальні костюми. Як завжди панувала атмосфера взаємопідтримки та затишку, адже тут Новий рік святкує шкільна родина. Учні всіх класів під керівництвом класного керівника влаштували справжні новорічні вистави . Перевтілення в персонажів популярних мультфільмів, казок зробило казку просто неймовірною.

 Варто відзначити, що дух патріотизму та любові до України діти показали через пісні, вірші та костюми.

 

                                                                                                                    ЗДВР Станіцька Я.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 503 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2015 | Комментарії (0)

                                    Ми в дружнім колі зустрічаєм

                               Веселе свято – Новий рік

                          І щиро, від душі бажаєм

                            Ще краще жити ніж торік!

   Напевно я не помилюсь, коли стверджуватиму, що Новорічні Свята найочікуваніші , найчарівніші та найвеселіші для дітвори. Скільки приємних приготувань переживаємо разом зі своїми вихованцями: карнавальні костюми, казкові герої, святково прибрані групові кімнати, музична зала і , звичайно ж , головна гостя – новорічна ялинка. До новорічного дійства педагоги закладу продумали цікаві сценарії, учасниками яких були діти, працівники та батьки.

  Справжній карнавал казкових героїв: Золота рибка, Попелюшка , Буратіно, Червона Шапочка, Снігова Королева, принци з принцесами, чарівники , звірята з Рукавички,- запропонували увазі глядачів наші дошкільнята. А ігри-розваги з Дідусем Морозом, Снігуронькою, Зимою принесли малятам багато радості та веселощів, забезпечили святковий настрій всім присутнім в залі. Нехай же в Новому  2015 році в наших серцях і оселях панує мир, злагода, добро, взаєморозуміння, щасливий і веселий сміх дітвори! З Новим роком!  

                                                 Домніка Балан, вихователь-методист закладу.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 612 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2015 | Комментарії (0)

      29.12.2014р. у Глибоцькому РБТД відбувся звітний концерт хореографічного колективу «Небесне сяйво»  комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва» та   новорічний ранок  для вихованців.

         Всі присутні поринули у світ казки,  захоплюючих танців та чарівних виступів вихованці гуртка «Культура мови та спілкування» (кер. Данилова Наталя Володимирівна), вокального ансамблю (кер. Юркевич Олексій Іванович), солістів-вокалістів – Плеван Мірабелли, Сандуляк Аделіни, Бостан Одоріки, Жиряди Яни.

         Захоплюючі, ритмічні, сучасні, народні  танцювальні номери представили вихованці гуртка «Небесне сяйво» на базі Станівецького НВК – керівник Шова Домніка Лазорівна.  У цьому колективі  займаються  діти від 6-ти до 16-ти років. Вони талановиті,  згуртовані, яскраві, неповторні – це велика і дружня  танцювальна родина.

         На завершення Дід Мороз та Снігуронька побажали добра, злагоди, миру, здійснення всіх мрій і сподівань у новому 2015 році.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 586 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2015 | Комментарії (0)

      Зимові свята у Купському НВК проходять завжди на високому рівні.Не дивлячись на складний період батьки влаштували своїм дітям красиве та незабутне свято. Спортивний зал перетворився на казковий палац на декілька днів. Ялинка,  казкові герої, Дід Мороз, стінгазети, іграшки... все це створило незабутне враження.

 Діти за допомогою батьків та своїх вчителів підготували чудову концертну програму. Колядки, щедрівки, пісні, вірші, танці –це створило святкову атмосферу.

 Особливо підготувались до цьогорічного свята старшокласники. Традиційний Плугушор (основні щедрівки) з потрібними національними костюмами, зимові традіції, вітання, все це вони підготували на найвищому рівні.

Ми дуже вдячні родині Болокан, Цугуй, класному керівнику Аліні Аврелівні Тарица за підготовку  та за чудовий концерт.

 Ми їм бажаємо всім у Новому 2015 році миру в України, здоров'я, здійснення всіх мрій та всього найкращого.     

Проглядів матеріалу: 531 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024