П'ятниця, 19.04.2024, 15:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Січень » 28

     Сьогодні, 27 січня,  проведена чергова  Рада РМЦ..  Члени методичної ради разом з запрошеними розглянули ряд актуальних питань.

     Згідно  плану було обговорено питання:

  1.  Про підсумки районних семінарів,  проведених у I семестрі;   затвердження графіку районних семінарів та методичних заходів на II семестр. ( Доповідач Намака О.С.)
  2. Про забезпечення надання висококваліфікованих сервісних послуг на базі РМЦ. Семінари-навчання, майстер-класи на базі РМЦ . ( Доповідач Намака О.С.)
  3. Про проведення навчально-методичного консультування,  методичних тижнів, днів у ЗНЗ району ( у рамках атестації протягом лютого-березня). Про роботу старших вчителів, вчителів-методистів, керівників МО з малодосвідченими вчителями. ( Доповідач Методисти РМЦ, знвр Купського НВК, Тереблеченської ЗОШ№1)
  4. Про якісну роботу з педагогами з підготовки учнів району до ЗНО. (Доповідач  методисти РМЦ).
  5. Про вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень учніву 2015 році.  (згідно графіку- з української мови та літератури (Н), фізики (К), математики (К).) . (Доповідач  методисти РМЦ).
  6. Про затвердження Плану заходів щодо психологічної компетенції педагогів та батьків Глибоцького району у 2014/2015 навчальному році. (Доповідач  Колесник А.І.)
  7. Про започаткування Районної Відзнаки Івана Топала  ( у галузі національного, патріотичного виховання учнівської молоді). (Доповідач  Намака О.С., КришмаруО.М.)

Методичною радою були ухвалені відповідні рішення  та визначені  конкретні доручення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 556 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.01.2015 | Комментарії (0)

   Голокост - масове знищення нацистами єврейського населення Європи. 60 відсотків єврейського населення Європи піддалися систематичним переслідуванням і знищенню в Німеччині і на захоплених нею територіях в 1933-1945 роках. Дату 27 січня обрали не випадково, саме цього дня 1945 році війська Червоної Армії  визволили найбільший з гітлерівських концтаборів, Освенцим (Аушвіц-Біркнау).

      У Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів до Міжнародного дня Голокосту було оформлено книжково-журнальні виставки, для учнів проводились «круглі столи», використовували при навчальному процесі цікаві Інтернет-ресурси на дану тему. Вчитель історії Акатріні В.М. підготував презентації для учнів старших класів. Учні 7-го класу подивились художній фільм «Хлопчик у смугастій піжамі».

     Через жахи гетто і нацистських таборів смерті пройшла безкінечна кількість чоловіків, жінок, дітей, і лише деяким з них вдалося вижити. Ті, що лишилися в живих, самим своїм життям несуть нам найважливішу думку: про тріумф людського духу. Вони є живим підтвердженням того, що тиранія, навіть якщо вона виникає, ніколи не святкуватиме перемогу.

       Ми живемо у ХХІ столітті. І хочеться вірити, що такого ніколи не повториться, і з нами і нашими нащадками буде залишатися тільки пам'ять про ці трагічні сторінки історії – щоби цього більше не повторилося ніколи.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.01.2015 | Комментарії (0)

Без прикладів неможливо

ні правильно вчити,

ні успішно вчитися.

  (Луцій Юній Модерат Колумелла)

          27.01.2015 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА методистом з іноземних мов Вірою Заяц було проведено майстер-клас для вчителів по підготовці учнів до ЗНО  з англійської мови. Даний захід складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час теоретичної частини майстер – класу вчителі англійської мови Глибоцького району мали змогу ознайомитись з програмою зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов, вимогами щодо практичного володіння читанням та письмом як видами мовленнєвої діяльності,  лексичним та граматичним матеріалом; тематикою текстів для читання та використання мови; характеристикою тестів з англійської мови; рекомендаціями щодо роботи з тестовими завданнями. 

   Під час практичної частини педагоги вивчили критерії оцінювання власного висловлювання  учня, а також тренувалися перевіряти твори учнів – учасників ЗНО минулих років.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 586 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.01.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024