П'ятниця, 29.03.2024, 03:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Січень » 10

"Розвиток учителя має бути постійним,

усупереч традиційній моделі,

коли вчителі відвідують курси раз на п'ять років

і отримують сертифікат"

(Саймон Вільямс - представник Британської Ради).

    09.01.2018 року розпочала роботу Зимова школа для вчителів англійської мови на базі Районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА. Зимова школа триватиме 5 днів (з 09.01.- 13.01. 2018 р.) і проходитиме в рамках проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін». Нагадаємо, що програму «English Teachers as Change Agents» розроблено Британською Радою та громадською ініціативою GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking». Мета проведення Зимової школи - покращення якості викладання англійської мови ЗНЗ Глибоцького району та надання методичної допомоги вчителям при підготовці та плануванні уроків.

До Зимової школи залучено 5 тренерів – вчителів англійської мови Глибоцького району, які пройшли навчання у м. Чернівці (тренер Аліна Стангрет – вчитель англійської мови ЗОШ №22 м. Чернівці): Антоніна Білійчук (Кам'янська ЗОШ), Алла Шевчук (Глибоцька гімназія), Лілія Загарюк (Чагорська ЗОШ), Оксана Чимчинська та Мар'яна Простебі (Коровійська ЗОШ).

Програма курсу передбачає мікротреніги, рефлексію на власну діяльність, аналіз мікротренінгів тренерами та включає наступні розділи:

Розділ І. Розуміння учнів (16 годин)

1.1.Тема: Роль мотивації у вивченні англійської мови.

1.2.Тема: Розвиток навичок мислення на уроках.

Розділ ІІ. Планування уроків і курсів. (12 години)

2.1 Тема: Планування уроків різних типів.

2.2 Тема: Мовні види діяльності на уроці.

Розділ ІІІ. Управління уроком. (10 годин)

3.1 Тема: Мовлення вчителя на уроці.

3.2 Тема: Управління уроком.

Розділ ІV. Власна відповідальність вчителя за свій професійний розвиток. (2 години)

4.1 Тема: Розуміння професійного розвитку вчителя.

Минулого року 15 вчителів англійської мови пройшли курс, здобувши необхідні знання та уміння для проведення занять з англійської для своїх учнів за методиками, що відповідають міжнародним стандартам та є рекомендованими Британською Радою і отримали сертифікати.

Проглядів матеріалу: 531 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2018 | Комментарії (0)

   10 січня на базі РМЦ проведено  нараду вчителів «Захисту Вітчизни». У ході зустрічі обговорено актуальні питання викладання предмету  та організіційні питання роботи районного методичного об'єднання  вчителів предмета "Захист Вітчизни" і співпрацю з районною організацію сприяння оборони України  та Глибоцьким об'єднаним районним військовим комісаріатом. Методист РМЦ Василь Швець анонсував план роботи.

У роботі наради взяли участь: майор Малиновський Ігор Вікторович; старший солдат Марчук Іван Васильович;  голова районної організації сприяння оборони України Гнатюк Ілля Григорович.

По завершенні затверджено методичні рекомендації щодо виховання свідомого громадянина, патріота нашої держави та удосконалення форм та методів викладання предмету "Захист Вітчизни". Сплановано роботу районного методичного об'єднання вчителів предмета "Захист Вітчизни" на другий семестр 2018 р.

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2018 | Комментарії (0)

    Можливість проводити вільний час з користю є у всіх і завжди. Винятково сприятливі можливості для реалізації виховної функції представляє спільний відпочинок, який сприяє зміцненню дружби, довіри між батьками і дітьми. Спільний відпочинок сім'ї - це дивовижна можливість всієї родини побути разом, дізнатися один одного краще і зблизитися, це шанс для батьків краще зрозуміти свою дитину, побачити й почути, чим вона живе. Сім'я – найкраща команда! Саме тому у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів вже стало традицією проведення новорічних сімейних змагань з настільного тенісу, адже педагоги нашої школи переконані в тому, що в організації вільного часу сім'ї, важливі в першу чергу не кошти, а знання того, чим заповнити дозвілля. І саме це правило учасники сімейних змагань з настільного тенісу підтвердили сьогодні, 03 січня 2018 року, перетворивши спортивний зал Коровійської школи на видовищну арену, де всі охочі родини мали можливість взяти участь у сімейних змаганнях "Тато, мама і Я - дружна, спортивна сім'я!" Перед змаганнями, для підняття настрою та сили духу, з вітальним словом до учасників звернулася директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк, яка представила головного тренера змагань, ініціатора проведення традиційних щорічних новорічно-різдвяних сімейних змагань з настільного тенісу в школі - тренера спортивної секції Василя Олександровича Степановського, який подбав й про молодших та менш досвідчених тенісистів.

І діти, і батьки виявили неабияку спритність, швидкість, волю до перемоги, взаємопідтримку. Свято сподобалось усім. Глядачі активно підтримували та підбадьорювали оплесками сім’ї-команди змагань. Переможців даних змагань визначали, відповідно до затвердженого Положення. Ними цьогоріч стали: родина Воронка, яка зайняла І місце, другими на п'єдестал піднялася сім'я Діклевич-Флюндра, а третіми - родина Верезуб. Вітаємо!

Наприкінці свята всі присутні, як єдина дружна спортивна сім'я, відсвяткували перемогу та Новий 2018 рік за солодким столом, який підготували батьки маленьких тенісистів.

Проглядів матеріалу: 504 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2018 | Комментарії (0)

    Різдво – це одне з головних християнських свят, що знаменує народження Ісуса Христа у Вифлеємі.

Традиція нашого українського народу на свято Різдва це спів колядок, у яких прославлявся новонароджений Месія. Колядки це унікальний спосіб, які залишили нам пращури, у народно-пісенній формі донести радість Різдва Христового усім людям.

Учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району, під керівництвом педагога-організатора Загарюк-Дамян К.С., практичного психолога Мельничук К.Т. та сільського бібліотекаря Меус В.Г., організували віншування колядками жителів громади.

Розпочали нашу славну коляду 7 січня у місцевому Святомихайлівського храму села Валя Кузьмина. Всім діткам, які відвідали храм були роздані солодощі.

9 січня учні із своїми наставниками продовжили колядування. Щиро вдячні всім, хто славно нас приймав, а саме: Глопіна В.І., голова Волоківської ОТГ; Джуряк О.К., староста Валякузьминської сільської ради; Паламар С.Д., директор Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст., директор школи та педагогічні працівники закладу освіти; Ковальова С.В., директор заводу виробництва мінеральної води «Валяузьминська»; Альбота М.Т., власник комплексу «Гостинна садиба»; Луцу О.К., власник приватного підприємства «Казкова долина».

Святкування вдалось на славу. Воно було щедрим на посмішки, подарунки, добрі слова та побажання.

 

Адміністрація Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів щиро вітає усіх освітян, працівників культури, дітей та батьків із Різдвяними святами.

Від усієї душі зичимо вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай цей рік подарує радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень у професійній діяльності, надійних партнерів у добрих справах, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов Христос народився! Славімо його!

Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 10.01.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024