П'ятниця, 29.03.2024, 07:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 04

   У середу, 04.04.2018р. управління освіти Глибоцької РДА відвідала делегація представників Всеукраїнської громадської організації «Міжнародний шкільний проект» на чолі з директором організації О.В. Каргіним, адміністратором даної організації Каргіною Г.В. та методистом ОІППО ЧО, координатором даного проекту в Чернівецькій області – Т.А. Кліщинською.

Всеукраїнська громадська організація «Міжнародний шкільний проект», організовує та проводить семінари-практикуми з питань родинного виховання «Родинна твердиня» та формування життєвих навичок і профілактики шкідливих звичок «Майбутнє починається сьогодні».

З метою подальшої співпраці, у Глибоцькому районі, а такожи згідно проведеної зустрічі з заступником начальника І.Ю.Цуркан та завідувача РМЦ О.С. Намаки такі семінари проводитимуться у нашому районі, з метою, підвищення фахового рівня заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників 1-9 класів, вчителів основ здоров’я, практичних психологів, соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів у жовтні 2018р.

Координатором проекту у Глибоцькому районі призначено методиста РМЦ А.І. Колесник.

Слід також зазначити, що робота Міжнародного семінару розрахована на 4 дні. Учасники семінару отримають сертифікат міжнародного зразка, а найактивніші отримають змогу стати ключовими тренерами даного проекту.

Проглядів матеріалу: 342 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

     Напередодні Великодня дошкільнята Камянського ЗДО вчилися прикрашати писанки різноманітними техніками. Малята середньої групи № 2 ( вихователь Надія Тодорюк) розмальовували справжні яйця фарбами, використовуючи нетрадиційні техніки малювання ( пальчиком, вушними паличками, штампиком). Вихованці старшої групи №1(вихователь Галина Карлійчук) технікою ліплення на пластині прикрашали картонну писанку візерунками з пластиліну.

Батьки теж не залишились осторонь. Приємно здивувала робота Валентини Мицак, мами Клавдії, вихованки середньої групи, «Пасхальний подарунок», виконана технікою вязання спицями з різнокольорових ниток.

Проглядів матеріалу: 460 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

  Писанка — це символ найбільшого й найвеличнішого християнського свята — Великодня. Водночас як яйце вона є ще й прадавнім символом життя. Писанка — це справжній витвір мистецтва, що має особливу символіку і приховує в собі смисли, які народ передає з покоління в покоління.

Вихователі Черепковецького ДНЗ завжди шукають нові та цікаві заняття для навчання своїх вихованців. Напередодні Великодня у всіх групах проводились різні форми роботи з дітьми на тему «Пасха», вихованцям розповідались таємниці писанки, казки та легенди про писанку, про те найцікавішою формою роботи для дітей було створення їх власних писанок. Найменші дошкільнята використовували нетрадиційну техніку малювання великодніх яєчок штампами з картоплі. В другій молодшій групі діти робили аплікацію «Моя писанка». Вихованці середньої групи своїми роботами, ажурного та об’ємного яєчка, оформили Великоднє «дерево щастя». А найстарші дошкільнята ліпили та прикрашали свої писанки різними крупами. Долучилися до роботи і батьки. Разом із своїми малятами вони вишили рушники, якими згодом будуть прикрашати свої великодні кошики.

Вихователь-методист Чорней Н.І.

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

    З метою поглиблення знань учнів спрямованих на реалізацію право просвітницького проекту«Я маю право!» у 2018 роціу Глибоцькій гімазії було проведено ряд заходів.

Класними керівниками проведено години спілкування«Мир і дружба не дива або знай свої права» (5 - 7 класи).Серед учнів гімназії проведено конкурс малюнків на тему: «Права дитини».Найкращим серед малюнків члени журі визначили малюнок учня 5 класу Тодеренчук А.

Для учнів початкових класів лекторська група клубу «Феміда» клуб «Старшокласник» провела лекторій «Великі права маленької дитини».

Провдено круглий стіл на тему «Ніхто немає права ображати людину».

В бібліотеці гімназії відбулася виставка літератури на правову тематику.На базі районного відділу поліції був проведений круглий стіл з начальником Глибоцького відділу поліції Урсу В. «Наслідки протиправної поведінки молоді».Правовий квест «Права дитини» проводився серед учнів 6-7 класів.

Серед учнів проводився правовий футбол «Я маю право знати свої права».

Серед учнів відбулася інтерактивна дискусія на тему «Правова культура – міцність держави».

/Files/images/право2.png/Files/images/право3.png/Files/images/право4.png/Files/images/право5.png/Files/images/право6.png

Проглядів матеріалу: 456 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1181 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

    Оселю господаря завжди видно здалеку, бо там навкруги все милує око. Нижньосиньовецька ЗОШ І-ІІІ ступенів - це місце, де дбають про те, щоб все навкруги було гарно. З 26 по 30 березня було проведено у черговий раз весняний тиждень з благоустрою та поліпшення санітарного стану території школи. Під час цього заходу зроблено чимало добрих справ: -прибрано територію, проведено побілку дерев; -упорядковані клумби; -проведено розчистку та побілку бордюр; - очищено від сміття береги ставка, що знаходиться на території школи .

Природа – це велике творiння Боже, колиска людства, втiлення краси i добра. Треба дбати про неї і тоді вона нам відплатить сповна. А школа – це наша друга домівка, потрібно зробити так, щоб завжди милувало око при першому кроці на її подвір'ї.

 

 

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

   3 квітня 2018 року педагогічний колектив Купського НВК №2 провів майстер – клас з прикрашання пасхального дерева. Педагоги розмальовували писанки, використовуючи різноманітні техніки. Цікавими були розповіді про давні традиції святкування Великодня.

Ось такий пасхальний шедевр у нас вийшов.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 404 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)

Життя кожної людини — це казка написана пальцями Бога.

     2 квітня в Михайлівському НВК відбулася інформаційна лінійка до Міжнародного дня дитячої книги та день народження Г. К. Андерсена - дитячого письменника та казкаря який своїми казками відомий на весь світ.

Учні школи помандрували казками Г.К. Андерсена у вигляді літературної вікторини  « Мандруємо казками Г.К.Андерсена» з метою пригадати життєвий і творчий шлях датського казкаря, вчити на його прикладі переборювати труднощі в досягненні поставленої мети, виховувати доброту, чуйність, любов до літератури. Також була оформлена книжкова виставка « Стежка до дитячих сердець».

Бібліотекар Гушул  Д. В.

Проглядів матеріалу: 349 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.04.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024