Вівторок, 16.04.2024, 15:55















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 13

Проглядів матеріалу: 1082 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.04.2018 | Комментарії (0)

    Este una din activitățile principale ale școlilor din regiunea noastră. O avem de două ori pe an. De sfântul Nicolae și înainte sau după sfintele Paști.

La recenta acțiune am adunat o sumă de bani pe care i-am transferat pe un cont special ce vor fi folosiți la lecuirea copiilor bolnavi (cu vederi slabe), cât și la procurarea utilajelor medicale necesare.

Asemenea activități educă la elevi bunătatea, milostenia, grija și stima față de cei nevoiași, de cei bolnavi și suferinzi. Bunătatea, credința în Dumnezeu, modestia, sinceritatea sunt calități ce trebuie în permanență cultivate și educate cu multă răbdare și atenție de părinți, profesori, biserică, societate...

Eleonora Schipor, pedagog-organizatoare la CIE Cupca

 

Проглядів матеріалу: 404 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.04.2018 | Комментарії (0)

    Аби діти займалися спортом та вели здоровий спосіб життя, їм необхідні відповідні умови. Візьміть участь у конкурсі «Клич друзів – граймо разом!» від Klitschko Foundation. Доведіть, що сучасний спортивний майданчик потрібен саме вашій школі!Зніміть відео і покажіть, у яких умовах займаються спортом діти в школі, розкажіть, як новий майданчик може покращити інфраструктуру вашого села чи міста, а також представте нам свою команду, з якою ви готові боротися за мрію.У конкурсі можуть взять участь учні, вчителі, батьки та місцеві громадські активісти.

Заповнюй анкету до 15 квітня

 

Проглядів матеріалу: 363 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.04.2018 | Комментарії (0)

В наш рідний край весна прийшла
Нам всім Великдень принесла
Горять свічки, блищать ікони
Земля в молитві до небес
Христос Воскрес
Христос Воскрес!!!

   12 квітня в Черепковецькому ЗДО відбулася розвага «Великоднє свято», яке підготували музичний керівник Дубовецька Л.М та вихователь старшої групи Гавчук М.В. Розвага пройшла в урочистій атмосфері, діти були одягнені в українські вишиванки, особливого настрою надали пісні «Писанка»,«Христос Воскрес» та «Великдень». Емоційно та виразно діти розповідали вірші, а особливо дітям сподобалось грати у ігри «Ходить півник по линочку» та «Чия писанка міцніша». Прикрасили свято дівчатка писанки, які станцювали запальний танок «Ми чарівні писанки».

Вихователь-методист Чорней Н.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.04.2018 | Комментарії (0)

     Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашому місті та довкіллі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості.

Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість, а також мають значний вплив на здоров’я школярів та мешканців мікрорайону.

Заходи, що були спрямовані на озеленення та благоустрою пришкільної території приведуть до покращення навколишнього природного середовища та формування екологічного світогляду громади, шанобливого ставлення до природи, а також залучать учнів до практичної діяльності з розв’язання проблем навколишнього середовища місцевого значення.

Тому учнями 9- А класу Глибоцької гімназії було висаджено декоративний садивний матеріал.

Озеленення та благоустрій території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням. Результатом реалізації цих робіт стане покращення стану атмосферного повітря, здоров’я та самопочуття громадян. Забезпечить сприятливих та безпечних умов для проведення спортивних занять та ігор учнів; створено своєрідний міні-парк для відпочинку школярів. Ці заходи покликані виховувати у дітей почуття прекрасного, любові до природи і рідного краю, усвідомлення необхідності екологічного вибору, орієнтованого на загальнолюдські цінності, а також навички ефективного спілкування та участі в житті громади.

/Files/images/благ2.JPG/Files/images/благ3.JPG

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.04.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024