Середа, 24.04.2024, 12:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 18

   За ініціативи методичного центру управління освіти Глибоцької райдержадміністрації та Глибоцької районної організації спілки офіцерів України другий рік поспіль на теренах району проводяться військово-спортивні змагання «Естафета миру».

Метою і завданням яких є військово-патріотичне виховання молоді, виховання патріотизму, громадських почуттів і свідомості, вдосконалення фізичного розвитку, формування здорового способу життя молоді, виховання морально-психологічних і духовних якостей майбутніх воїнів та популяризація військової служби серед учнівської молоді, підготовка школярів до служби в ЗСУ, вдосконалення вмінь та навичок учнів щодо виконання навчальних нормативів програми із «Захисту Вітчизни», підвищення соціальної активності школярів.

Згідно регламенту проведення змагань, на засіданні районного методичного об’єднання вчителів предмета «Захист Вітчизни» було рекомендовано провести п’ять зональних змагань, які провели на базі Глибоцької гімназії, Карапчівського ліцею ім. М.Емінеску та Турятського НВК 18 квітня 2018 року.

У програму змагань увійшли:

1.Стройова підготовка;

- шикування команд у дві шеренги ,командир справа, доповідь командира;

- повороти «Праворуч», «Ліворуч», «Кругом» виконуються по два рази;

- вихід зі строю та повернення в стрій з першої та з другої шеренги;

2.Біг -100м. 2 учасники незалежно від статі .

3.Військова топографія по 2 учасники незалежно від статі.

4.Згинання та розгинання рук в упорі лежачи за 1 хвилину (кількість раз) по 2 учасники-дівчата.

5.Спорядження магазину на час по 2 учасники незалежно від статі.

6.Підтягування на високій перекладині (кількість раз)по 2 учасники - юнаки.

7. Розбирання та складання АК – 74 на час по 2 учасники незалежно від статі.

8. Медико-санітарна підготовка по 2 учасники-дівчата.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 484 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

    Згідно плану роботи Глибоцької гімназії по проведенню днів наук, в рамках виконання угоди про співпрацю між Глибоцькою гімназією та інститутом фізико-технічних і комп’ютерних наук Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, 17 квітня 2018 року проведений день ФІЗИКИ. На відкрите засідання секції фізики та астрономії наукового товариства «Гіперіон» Глибоцької гімназії завітали молоді науковці ІФТКН ЧНУ ім. Ю.Федьковича, асистенти кафедри термоелектрики та медичної фізики, кандидати фізико-математичних наук Пуганцева Олена Валеріївна та Прибила Андрій Вікторович. Гості у дуже цікавій формі розповіли про історію створення інституту термоелектрики, біографію його незмінного керівника завідувача кафедри термоелектрики, директора Інституту термоелектрики НАН та МОН України, Президента Міжнародної термоелектричної академії, члена Міжнародного товариства термоелектриків та японського товариства з функціонально-градієнтних матеріалів, почесного академіка Міжнародної академії холоду Анатичука Лук’яна Івановича. Андрій Вікторович продемонстрував учням цікаві фізичні досліди, розповів про науково-дослідницьку роботу, яка проводиться зараз вченими інституту та кафедри, за такими напрямками:

  • Розробка та впровадження термоелектричних ресурсозберігаючих і відновлювальних джерел теплової й електричної енергії.
  • Дослідження та розробка термоелектричних матеріалів і приладів на їх основі.
  • Теоретичні й експериментальні дослідження термоелектричних приладів для зелених технологій та метрології.
  • Підвищення ефективності термоелектричних матеріалів, перетворювачів енергії та приладів на їх основі.
  • Олена Валеріївна детально зупинилась на правилах вступу до інституту, умовах навчання та проживання студентів та сферах працевлаштування і матеріального забезпечення випускників кафедри. На кінець гості відповіли на запитання, які цікавили учнів, подарували гарно ілюстровані книги про кафедру термоелектрики та медичної фізики ІФТКН ЧНУ ім. Ю.Федьковича та «Гонки без фінішу» про Анатичука Лук’яна Івановича. Учні нашої гімназії отримали запрошення на навчання та відвідати музей приладів і обладнання, яке створене завдяки науковим розробкам вчених кафедри. Всі учні отримали велике задоволення від зустрічі.

Романюк В.М., вчитель фізики, керівник секції

фізики та астрономії наукового товариства «Гіперіон»

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 474 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

    У 3-Б класі Кам'янської ЗОШ відбулося свято «Родина». Саме родина, сім`я – найдорожче для кожної людини.

В Україні говорять: «Без сім`ї немає щастя на землі». Адже в сім`ї людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід.

Це свято освідчення любові до сім`ї, бажання зробити щось приємне для неї.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

   18 квітня у Міжнародний день пам'яток та історичних місць в Україні щорічно відзначається День пам'яток історії та культури.

Це свято встановлене Указом Президента України «Про День пам’ятників історії та культури» № 1062/99 від 23 серпня 1999 року. На підтримку ініціативи вчених, архітекторів, реставраторів, працівників державних органів охорони пам’ятників історії та культури було ухвалено рішення встановити в Україні відповідне свято, відзначати яке слід щорічно 18 квітня — у Міжнародний день пам’ятників і визначних пам’яток.
 
Міжнародний день пам'яток та історичних місць встановлений у 1983 році Асамблеєю Міжнародної ради з питань охорони пам`ятників і визначних місць (ICOMOS), створеній при ЮНЕСКО. Свято відзначається в світі з 18 квітня 1984 року.
 
Український комітет Міжнародної ради з питань пам’яток і визначних місць (ICOMOS), є дорадчим органом ЮНЕСКО, та разом із Міністерством культури України та Національною комісією ЮНЕСКО вирішує, зокрема, які об’єкти номінувати до Списку Всесвітньої Спадщини.
 
Одним з таких див Світової спадщини є Архітектурний ансамбль Резиденції митрополитів Буковини і Далмації (нині Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича), який включений до спадщини ЮНЕСКО у 2011 році. Студентам і працівникам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича пощастило по-особливому – адже вони мають честь тут навчатися і працювати, а отже – бачать цей рукотворний шедевр Йозефа Главки щоденно.
Проглядів матеріалу: 354 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

«Музика - справжня загальна людська мова» - Карл Вебер.

    16 квітня для учнів Коровійської школи особливе свято - їх об’єднала чарівна музика сонатної форми.

"Соната" (італійською) походить від слова «sonare», тобто звучати, один із основних жанрів інструментальної музики. Спочатку сонатами називали будь-яку інструментальну п’єсу. Найбільшою вершиною розвитку сонат є сонати Бетховена. Зменшувальне від слова соната італійською «sonatina» - це невелика і технічно не важка соната…

Отож, наші юні піаністи разом з керівником гуртка гри на фортепіано Антоніною Людвігівною Ганзюк демонстрували свою майстерність, яскраво представляли музику епохи барокко. Наші юні таланти підкорили слухачів зали. На початку концерту прозвучав етюд у виконанні самих юних учасників-початківців Веренко Сашка, Мартіна Давіда, Косташ Єлизавети. Вони щирим натхненням, старанним виконанням розчулили зал. Підкорили слухачів завзяттям та технікою і інші учасники- це Балаша Давід, Георгійчук Маргарита, Голунга Микола, Пожога Олександра, Пожога Аліна, Бешега Надія, Туранська Крістіна. Не менш цікавим був виконаний твір дуету Булезюк Аліни та Ісар Анни, дівчата виконали джазову п’єсу «Регталім». А також приклав чимало зусиль, щоб подарувати слухачам прекрасну популярну іспанську пісню в обробці для фортопіаніно «Деспасіто» Веренко Анатолій. Звичайно, часом тільки музика здатна передати всю гаму наших емоцій. Сьогодні учні допомогли всім зануритися у світ прекрасних звуків і слів.

Дякуємо юним талантам школи та прекрасному майстрові музики - Антоніні Людвігівні .

 

Проглядів матеріалу: 371 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

     В рамках тижня «Світле Свято Великоднє» в Луковицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося духовне свято під назвою «Пасхальні пісно співи».

Гарне виконання пасхальних псалмів продемонстрували учні 1-8-х класів.

Особливо запам’ятався всім виступ духовного хору учнів 1-4 класів під керівництвом класовода 1 класу Тенжала Анастасії Степанівни із виконанням пісні «Христос Воскрес».

Ніжне двоголосся пасхальних псалмів подарували гостям свята учениці 7-8-х класів під керівництвом вчителя музичного мистецтва Романюк Валентини Дмитрівни. Надовго запам’ятається майстерне виконання пісні «Слава Богу за все» братів Кузюків Василя та Сергія –учнів 5 і 4 класу.

Приємних вражень від духовного змісту і ніжних мелодій псалмів у виконанні акапелло залишилося багато. Учні просили організаторів свята проводити подібні заходи частіше. Це надихає і зобов’язує на, педагогів-вихователів дитячих душ…

 

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 897 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.04.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024