П'ятниця, 19.04.2024, 12:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 05

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В дошкільному підрозділі «Ластівка» Купського НВК стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 1 та 2 листопада і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашених з любов’ю залі та групових кімнатах.

Ігри, запальні танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівне дійство незабутнім, як для його маленьких талановитих акторів, так і для глядачів, які не були тільки пасивними спостерігачами.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята – Чарівниця Осінь, яка розважала малят, а на завершення вона усіх почастувала своїми дарами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Венера | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

    Осінь... Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею, квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом.

Свято осені в дитячому садку,— це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Аби у святковому залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку, педагоги закладу прикрасили його декораціями, підготували чудові сценарії осінніх свят для малюків.

Ігри, танці, інсценівки, хороводи та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівне дійство незабутнім як для його маленьких талановитих акторів, так і для батьків, гостей та всіх глядачів.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 374 | Завантажив: Венера | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

   Наказом Міністерства освіти і науки України від 28 вересня 2018 року № 1036 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.

Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 25 березня 2019 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня 2019 року.
Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 25 березня 2019 року.
До 30 квітня 2019 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травня, з фізики — 30 травня, з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.
Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.
Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме з третього до 20-го травня 2019 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 30 квітня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 18 липня.
 
Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти
Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

8 КЛАС-ТИСНИ ТУТ

9 КЛАС-ТИСНИ ТУТ

10 КЛАС-ТИСНИ ТУТ

11 КЛАС-ТИСНИ ТУТ

Проглядів матеріалу: 462 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

   Щорічний радіодиктант національної єдності українці писатимуть 9 листопада об 11 годині, у День української писемності та мови.

Проводиться XVIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності Українським радіо з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури.
Стати учасником радіодиктанту надзвичайно просто. Окрім бажання, необхідно мати аркуш паперу, ручку, радіоприймач, комп‘ютер, планшет або телефон з виходом в Інтернет.
Запрошуємо всіх охочих долучитися до акції, зібратися родиною, колективом, організувати написання у закладі, де ви працюєте або навчаєтеся. Адже метою радіодиктанту не тільки перевірка своїх знань української мови, а єднання!
Довідково. Вперше радіодиктант писали у травні 2000-го року з нагоди Дня перепоховання Тараса Шевченка і Дня рівноапостольних Кирила та Мефодія. Тоді на адресу Українського радіо надійшло близько тисячі робіт. Протягом останніх 17 років ця акція перетворилася із звичайної перевірки знань української мови до масштабного міжнародного флешмобу.
Проглядів матеріалу: 385 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 364 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)

    До державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада Україна вчетверте долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 3 роки вже взяли участь понад 50 тис осіб із 500 закладів освіти. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

«Ми маємо навчитися з повагою та обережністю ставитися до гідності кожної людини, а також навчати цьому наших дітей. Це масштабне завдання, яке не здатне виконати одна якась організація чи особа – для цього потрібна синергія багатьох людей. Саме тому ми закликаємо заклади приєднатися до проведення Всесвітнього Дня Гідності та самим стати частинкою тих змін, які ми прагнемо для нашої країни», – зазначає міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Провести урок Гідності в своєму закладі освіти може кожен – адміністрація шкіл, вишів, педагоги, волонтери. Подію можна організувати у будь-який день символічного проміжку: з 21 листопада – День гідності та свободи України до 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією.

Для цього до 6 листопада включно потрібно зареєструватися для участі в орієнтаційному вебінарі за посиланням.

За результатами вебінару учасники отримають докладну інформацію про проведення уроку, а також безкоштовні методичні рекомендації та спеціально розроблений робочий зошит для учнівства, ексклюзивні настільні перекидні календарі «Цінності в дії!», сертифікати для учасників, книжкові та інші подарунки.

Цього року українським освітянам пропонується версія уроку з новими інструментами та матеріалами. Особливістю уроку-дискусії стане компонент «Цінності в дії!», який забезпечують партнери події:

  • оновлений антикорупційний урок від ПРООН в Україні, який допоможе зрозуміти, чому корупція – це негідні вчинки та як можна їй протидіяти;
  • марафон написання листів від Amnesty International в Україні на підтримку дітей кримськотатарського активіста Еміра-Усеїна Кýку (якого незаконно утримують у російській в’язниці), сміливого народу сенгвер (який у Кенії бореться за збереження своїх домівок) та активістки Геральдін Чакон з Венесуели (яка сміливо бореться за права дітей і підлітків);
  • презентації історій про досягнення жінок від Представництва в Україні Фонду імені Гайнріха Бьолля, що допоможуть привернути увагу до видимості і гідності жінок;
  • відеосвідоцтва жертв Голодомору й Голокосту від USC Shoah Foundation та ZACHOR Holocaust Remembrance Foundation, які можна використовувати з навчально-виховною метою.

За підсумками проведення уроку буде розіграно 12 комплектів (по 45 книг у кожному) для заснування і розвитку книжкових лабораторій змін «Зі сторінок у життя» (у межах ініціативи ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» і EdCamp Ukraine #книгоНУШ).

Більше про враження і результати від Дня Гідності в Україні 2015-2017 рр. можна дізнатися на спеціально створеній сторінці Global Dignity Ukraine, а також використовуючи хештеги #gdignity та #gdignityUkraine.

Із запитаннями можна звернутися до організаторів на електронну скриньку for@edcamp.org.ua або на сторінці у Facebook.

Захід відбувається за підтримки команди EdCamp Ukraine та під патронатом Міністерства освіти і науки України.

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.11.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024