П'ятниця, 19.04.2024, 16:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 09
Проглядів матеріалу: 453 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

Остаточні протоколи засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (технічна праця)

ТИСНИ ТУТ

Проглядів матеріалу: 464 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

    Сьогодні, 9 листопада 2018 року у навчальних закладах Глибоцького району проведено святкові заходи до Дня української писемності та мови. У всіх школах святкування розпочалося урочистими. Згодом було проведено інформаційні хвилинки, усні журнали, мовознавчі турніри, конкурси, лекторії, дефіле у вишиванках, флешмоби, під час яких учні не тільки дізналися про історію заснування свята, життя Нестора-Літописця, братів Кирила та Мефодія, розвиток писемності, а й висловили власні почуття любові та шани до мови.

У всіх шкільних бібліотеках, кабінетах української мови та літератури були організовані тематичні виставки. Підготовлено спецвипуски шкільних газет, буклети, презентації. Ми переконані, що саме такі заходи сприятимуть піднесенню престижу нашої мови, вихованню любові та пошани до рідного слова.

А з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури учні та вчителі долучилися до акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності».
 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 425 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

    07 листопада на базі РМЦ відбувся  районний семінар-практикум вчителів предметів художньо-естетичного циклу освітніх закладів Глибоцького району. У професійному колі однодумців розглянуто тему: "Формування ключових компетенцій випускника НУШ засобами декоративно-прикладного мистецтва".

Зі щирими словами привітання виступила завідувач районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА Намака О. С., яка познайомила присутніх з планом роботи (тисни тут) та побажала плідної праці.

Після теоретичної частини учасники семінару вирушили у Вижницький коледж прикладного мистецтва ім. В.Ю. Шкрібляка. Для учасників семінару були проведенні майстер – класи. Майстер – класи проводили викладачі коледжу.

Мйстер-клас дав можливість створити необхідні умови для розвитку педагогічної творчості вчителів, відповідну позитивну атмосферу, надихнути педагогів на творчу діяльність і підтримати своїх колег у їхніх творчих педагогічних пошуках.

Також учасники семінару переглянули експозицію музею коледжу.

Незабутні враження в учасників семінару залишились і від відвідування музею-садиби Назарія Яремчука.

Семінар дав можливість учителям долучитися до давніх українських традицій на прикладі роботи з глиною, ознайомитися з мистецтвом інших народів, поділитися досвідом, навчитися нового, пізнати багато цікавого.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 451 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

    09 листопада 2018 року на базі Глибоцького ліцею  та Глибоцької гімназії (практичний тур) проходить ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. Дівчата і хлопці Глибоцького району та Глибоцької , Тереблеченської, Волоківської ОТГ 8 і 10 класів беруть участь у інтелектуальних змаганнях з обслуговуючих та технічних видів праці. На районний етап з’явилися:

обслуговуюча праця: 8 клас – 21 учениця

10 клас – 6 учениць

Технічна праця: 8 клас – 21 учень

10 клас – 13.

Для учнів, педагогів та журі  проведено відкриття олімпіади, ознайомлено з дорожньою картою, проведено всі необхідні інструктажі.

Бажаємо всім успіху!!!

Координатори роботи зав. РМЦ Намака О.С. та методист РМЦ Трошина Н.В.

 

 

Проглядів матеріалу: 660 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

        Щорічний радіодиктант національної єдності українці писатимуть 9 листопада об 11 годині, у День української писемності та мови.

Проводиться XVIII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності Українським радіо з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури.
Стати учасником радіодиктанту надзвичайно просто. Окрім бажання, необхідно мати аркуш паперу, ручку, радіоприймач, комп‘ютер, планшет або телефон з виходом в Інтернет.
Запрошуємо всіх охочих долучитися до акції, зібратися родиною, колективом, організувати написання у закладі, де ви працюєте або навчаєтеся. Адже метою радіодиктанту не тільки перевірка своїх знань української мови, а єднання!
Довідково. Вперше радіодиктант писали у травні 2000-го року з нагоди Дня перепоховання Тараса Шевченка і Дня рівноапостольних Кирила та Мефодія. Тоді на адресу Українського радіо надійшло близько тисячі робіт. Протягом останніх 17 років ця акція перетворилася із звичайної перевірки знань української мови до масштабного міжнародного флешмобу.
 
Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)

     08 листопада 2018 року, на базі Коровійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коровійської сільської ради Глибоцького району пройшла управлінська практика директорів закладів загальної середньої освіти Чернівецької області – слухачів курсів підвищення кваліфікації Інститу пііслядипломної педагогічної освіти (координатор - Бальн Марія Володимирівна, методист НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППО ЧО). У заході активну участь приймав куратор Коровійської школи - Василь Григорович Швець, методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА.

Ольга Лупуляк, директор школи, після віртуальної візитки-презентації закладу запросила колег-директорів на екскурсію закладом. У ході роботи було презентовано досвід роботи за основними напрямками діяльності закладу, а також відвідано відкриті уроки, заняття та захід:

  • - Урок математики у 1-Б класі «Додавання та віднімання у межах 9» (вчитель - Спіжавка Л.Ф.);
  • - Урок української мови у 1-А класі «Закріплення вивченої букви В. Розвиток мовлення за змістом ілюстрацій до казки «Лисичка-Сестричка і Вовк-Панібрат». Мовні та мовленнєві ігри» (вчитель - Усата О.В.);
  • - Урок трудового навчання у 3-Б класі «Виготовлення аплікації із природніх матеріалів. Практична робота: виготовлення аплікації «Іжачок» із природніх матеріалів» (вчитель - Тодосійчук М.В.);
  • - Урок англійської мови у 2-Б класі «Шкільні предмети. Прийменники місця» (вчитель - Палагнюк О.О.);
  • - Урок музичного мистецтва у 5-А класі «Історія народу в пісні» (вчитель - Скутар К.Д.);
  • - Урок образотворчого мистецтва у 7-Б класі «Учбова імітаційна робота за мотивами українських вишивок «Чарівний рушничок»» (вчитель - Чимчинська О.І.);
  • - Фрагмент логопедичного заняття «Формування правильної вимови звуку «ш»» (учитель-логопед - Починок О.В.);
  • - Виховний захід до Дня української мови та писемності «Нас єднає мова» (вчителі української мови та літератури - Локовей М.І., Німінаж Г.Д.).

Під час відкритих уроків, занять та виховного заходу педагогічні працівники Коровійської школи продемонстрували свою педагогічну майстерність, високий рівень компетентності, інноваційні підходи в навчанні та вихованні учнів.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 434 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.11.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024