Середа, 24.04.2024, 22:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 05

  Сьогодні, 05 грудня, триває другий день конкурсних випробувань «Вчитель року-2019». Учасники номінації «Основи здоров`я» презентують ті методи та прийоми, які вони застосовують у своїй педагогічній практиці, а також діляться власними педагогічними знахідками.

Метою змагання було оцінити методичну майстерність конкурсантів, їхнє вміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи та обирати оптимальні прийоми, способи, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу на уроці.

 

Проглядів матеріалу: 358 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)

   Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

5 грудня — Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

1859 рік вважається роком виникнення волонтерського руху в світі. В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття, а офіційно воно визнано Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 р., яким також затверджено «Положення про волонтерську діяльність у сфері надання соціальних послуг».
Волонтери — багатство народів. Волонтерство ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільних справ, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. Також цей день можна вважати святом людей, які допомагають персоналу дитячих будинків, будинків престарілих, лікарень швидкої допомоги і т. д. Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф та природних катаклізмів чи інших надзвичайних ситуацій.
Під Загальної декларації волонтерів, прийнятої на XVI Всесвітній конференції волонтерів 2001 року в Амстердамі, визначені наступні принципи діяльності волонтерів:
-визнання права на закріплення за всіма чоловіками, жінками та дітьми, незалежно від їх раси, віросповідання, фізичних особливостей, відповідного соціального та матеріального становища;
-поваги до гідності і культури всіх людей;
-надання допомоги, безкоштовні послуги особисто або організовано в дусі партнерства і братерства;
-визнання рівної важливість особистих і колективних потреб, сприяння їх забезпечення;
-перетворення волонтерства на елемент придбання нових знань і навичок, удосконалення здібностей, стимулюючи при цьому ініціативу і творчість людей, -надаючи кожному можливість бути творцем, а не користувачем, спостерігачем.
Згідно зі статистичними даними, оприлюдненими Організацією Об'єднаних Націй, в усьому світі налічується близько 140 мільйонів волонтерів.
Волонтер — це покликання, спосіб життя. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України і збереження її державності, не чекаючи за це винагороди. Волонтерська діяльність як прояв милосердя і доброчинності буде існувати доти, доки існує потреба людей у тій чи іншій допомозі та обмежена державна участь у задоволенні потреб своїх громадян, їхній соціальній підтримці.
Проглядів матеріалу: 376 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)

     В рамках роботи засідання МО класних керівників був проведений відкритий виховний захід у 2 класі: «Виховна година «Земля – найвища цінність»» , теоретично розглянута тема засідання «Реалізація особистісно-орієнтованого підходу у виховній діяльності класних керівників», зміст якої практично обговорювався через аналіз виховного заходу на «Аукціоні думок».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 356 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)

     В рамках Тижня психології, який проходить у Димківському НВК з 03.12.2018 р. по 07.12.2018 р., учні 8-11-их класів провели флешмоб «Геть паління! Ми – здорове покоління!».

Метою заходу було ознайомити старшокласників з негативним впливом тютюну на здоров’я та залежність від нього, надати інформацію про набуття нових та ускладнення наявних захворювань, формувати у дітей якості сильної особистості та здатність протистояти тютюновій індустрії, виховувати навички здорового способу життя.

Вчіться говорити нітим, хто пропонує закурити!

Кинь курити сьогодні!

Постевка Д.-М.М. – практичний психолог

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 953 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)

    В Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей в рамках цільового проекту «Я – буковинець! Я – українець!» відбулись патріотичні читання. На заході були присутні члени громадської організації «Обєднання митців Буковини», відомі письменники, поети, журналісти, літератори, просвітяни, барди, волонтери, учні ліцею №2 м.Чернівці, працівники бібліотеки. Гостями цієї зустрічі вже вкотре були вихованці гуртка «Патріотична і туристська пісня» Глибоцького центру туризму і краєзнавства та педагоги центру: методист Меленко Оксана Василівна та керівник гуртка Сисолєтіна Галина Іванівна.

На патріотичних читаннях присутні слухали вірші буковинських поетів та пісні у виконанні наших вихованців («Молитва на Різдво», «Небесна Сотня», «А я живий…») та барда Юрія Олеся. Дуже сподобалась учасникам презентація проекту з національно-патріотичного виховання молоді «Табір «Райдуга» - осередок єднання дітей України», який реалізує Глибоцький ЦТКСЕУМ упродовж п’яти років.

Керівник гуртка

«Патріотична і туристська пісня»

Г.І.Сисолєтіна

Проглядів матеріалу: 349 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 05.12.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024