Субота, 20.04.2024, 04:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 19

      Напередодні новорічних свят кожна дитина мріє про подарунки від Дідуся Мороза. Саме тому 19 грудня профспілковим комітетом управління освіти організовано новорічний ранок для дітей та онуків працівників.

Святково прибрана зала РМЦ стала центром дитячих новорічних веселощів і радості. Із захопленням кожен дорослий спостерігав за дітками у барвистих новорічних костюмах, конференц - зала управління освіти стала схожа на бал казкових героїв.

Свято вдалося на славу, адже всі члени профкому і працівники управління освіти взяли участь у підготовці та проведенні свята. Дід Мороз та Снігуронька нікого не залишили без уваги – діти весело провели час: танцювали, відгадували загадки, приймали участь у конкурсах, співали колядки, водили новорічні хороводи та отримали подарунки.

Приємно усвідомлювати, що ми приносимо радість в дитячі серця, адже немає нічого кращого, ніж бачити наших дітей щасливими.

Профспілковий комітет управління освіти дякує голові Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти і науки за підтримку, а всім членам профспілкової організації за допомогу в організації та проведенні свята.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 428 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (1)

  Математична освіта відіграє важливу роль у формуванні загальної культури підростаючого покоління, його світогляду, сприяє естетичному вихованню дитини, розумінню нею краси навколишнього світу, розвиває уяву, просторове, аналітичне та логічне мислення школярів, стимулює розвиток інтелектуальних здібностей школярів.

Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять математики, фізики та інформатики, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із математики, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 10 грудня по 14 грудня 2018 р. в Грушівському НВК І-ІІ ступенів було проведено тиждень математики та фізики вчителями Доготар К.В., Поповичем А.М., Попеску М.Г., Кімчинською М.І. та Беженар Р.І. Для проведення тижня були задіяні учні 2-9 класів, які були учасниками різних видів змагань.

Понеділок

Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій вчителі ознайомили з планом проведення тижня в закладі та вручили завдання учасникам Міжнародної математичної гри «Кенгуру».

Вівторок

Вчитель математики Кімчинська М.І. провела цікаву вікторину «Магія чисел» у 3 класі. Учні класу розв’язували різні задачі та вправи логічного мислення.

Середа

Цікаво пройшов математичний конкурс для учнів старших класів «Хто зверху?», проведений вчителями математики та фізики Доготар К.В. та Поповичем А.М. Учні 8-9 класів були поділені на дві команди. Гра складалася з 6 раундів та фіналу: «Хто більше?», «Вірю – не вірю», «Хто Я?», «Відгадай колір», «Бліц» та «Математичні фігури».

Учасники команд показали свої знання предмету та вміння працювати в команді. Учні були активними учасниками пізнавальних і веселих конкурсів. В кінці перемогла дружба з однаковими балами для двох команд.

Четвер

Попеску М.Г. провела цікаву вікторину для учнів 2-го класу на тему: «Хто найкмітливіший?». Учням дуже сподобалися різні цікаві завдання запропоновані вчителькою. Школярі активно та охоче брали участь у всіх етапах вікторини.

П’ятниця

Беженар Р.І., вчитель математики 4 класу, провела цікавий конкурс «Математика – цариця наук». Метою конкурсу було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з математики, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати логічне мислення, кмітливість.

Кожен захід вирізнявся оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в закладі.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 356 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (0)

   З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Саме в цей день свята до дітей Купського НВК № 2 завітав Святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками.

Малюки чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.

А також, на передодні свята у школі була проведена благодійна ярмарка.

Щиру вдячність батькам, які допомогли у проведенні свята.

Вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.


 

Проглядів матеріалу: 360 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (0)

Від Святого Миколая
Я даруночка чекаю,
Не стулю всю нічку очі,
Бо який він знати хочу.

    В холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довші, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч. Ніч – коли до них приходить Святий Миколай. В Черепковецький садочок 18 грудня завітав Святий Миколай, діти зустріли його радісно. Свято відбулося в веселій, теплій, спокійній атмосфері. В кінці свята Святий Миколай роздав діткам подарунки на які вони чекали з нетерпінням.

Вихователь – методист Чорней Н.І.

Проглядів матеріалу: 351 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (0)

«Людина народжується на світ не для того,

щоб зникнути безвісною пилинкою.

Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний».

В. О. Сухомлинський

 

    У славетному сузір’ї видатних імен України, cвіту яскравою зорею сяє ім’я педагога-гуманіста В.О. Сухомлинського. Рік Василя Олександровича Сухомлинського, з нагоди 100-річчя з дня народження Великого педагога, у Молодійській школі завершився педагогічною конференцією.

Василь Олександрович Сухомлинський мудрий учитель, неповторна та неординарна особистість. Це великий тактик і стратег у педагогічній науці. Чому тактик? Тому, що йому вдалося написати понад 30 книг та 5000 статей і розповсюдити серед педагогів. Для молодших школярів він написав майже 1500 мініатюр – казок, оповідань, легенд. Стратег тому, що його ідеї є актуальними і сьогодні, широко обговорюються та використовуються вчителями не лише в Україні, але і далеко за її межами. Великий педагог сказав: «Що саме головне було в моєму житті? Без роздумів відповідаю: любов до дітей».

Гуманістичні ідеї Сухомлинського лягли в основу педагогічної діяльності і у нашому закладі. Про своє «перше знайомство» з Василем Олександровичем, ще будучи ученицею, розповіла вчитель української мови та літератури Топольницька Валентина Григорівна. У своєму виступі зазначила, що в палкому серці В.О. Сухомлинського жила велика доброта і любов до всього світу. Він не лише навчав дітей, а й прищеплював кожному з них найкращі людські якості, виховував у них доброту, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.

Поряд із чесністю, відповідальністю, ми повинні виховувати у дітях духовність, чуйність, радість, щастя. Твори Сухомлинського направлені на виховання дитячих сердець. Щоб стати справжнім вихователем, потрібно пройти школу сердечності. Власним досвідом виховання всебічно розвиненої особистості поділилася з колегами бібліотекар школи Іфтодій Олена Лазарівна.

Формула Нової української школи складається з компонентів, які, як не дивно, і збігаються з ідеями Василя Олександровича, озвученими ще півстоліття тому , та нині відкриваються все новими і новими гранями. Він закликав любити село, природу, не ображати менших, берегти все, що є навколо. Про зв’язок вчення Сухомлинського та НУШ презентували вчителі початкової школи Балан І.Г. та Білан І.В. НУШ – це і є ази виховання, ази любові до батьків, природи.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 400 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.12.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024