Четвер, 25.04.2024, 03:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 21

     Зовнішній антураж і урочиста атмосфера – важливі складові будь-якого свята, а особливо Нового Року. Саме тому напередодні свят кожен намагається прикрасити свій будинок.

Оригінально оформити інтер’єр допоможе не тільки ошатна ялинка, але і тематичні композиції та букети. Особливо приємно те, що зробити красиві новорічні композиції своїми руками зможе навіть дитина. Саме з цією метою Глибоцький РБТДЮ проводив 10 грудня 2018 р. районний етап обласної традиційної новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція». Учасниками виставки стали учні закладів загальної середньої освіти району та вихованці Глибоцького РБТДЮ. Всього було подано 128 композицій.

Феєрія дитячої фантазії, різноманітних технік виконання, цікавих композиційних рішень уособлювалися в майстерно виконаних роботах учасників виставки – це сніговики, ляльки-мотанки, зимові пейзажі, іграшки-саморобки, новорічні ялинки, букети, різдвяні віночки.

Журі виставки були вражені розмаїттям яскравих виробів, оригінальністю думок, високим естетичним смаком. Дуже складно було обрати найкращі, серед великої кількості гарних та унікальних робіт.

Вироби переможців направлені на обласну виставку-конкурс, яка за традицією проходить на базі Чернівецького краєзнавчого музею.

Рік Новий – казковий час!

Хай здивує щастям Вас

Рік добра і рік кохання.

Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,

Побажаємо любові,

Світла й радощів багато,

Щоб життя було, як свято!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 686 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

Рік за роком з краю в край

Йде Угодник Миколай!

      19 грудня Святий Миколай завітав до найменших учнів Тереблеченської загальноосвітньої школи. Учні початкових класів, виступили перед старшою групою дитячого садочка.

Педагог-організатор школи Панчук Анна Василівна та класоводи постаралися на славу і створили прекрасну святкову програму. До дітей завітав протоієрей Віктор Якімчук та пані Марія Якімчук, які розповіли учням про життя Святого Миколая, про його благочинність та чудеса і подарувала всім учасникам свята образи Чудотворця.

Дітки розповідали про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника, якого в народі іменують Великим Чудотворцем. Всі діти славили Святого Миколая піснями і віршами та читали молитви до Святителя. І добрий дідусь не забарився до них із іграшками та солодощами: за слухняність і гарне навчання.

ЗДВР Ауріте М. С.

Проглядів матеріалу: 332 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

    Традицією для нашого закладу стало на передодні новорічних свят зібрати смачних подарунків для учасників АТО. У цьому році ми теж підготували новорічні смаколики та сердечні вітання бійцям на передовій. Щасливого Нового року та Різдва.

Проглядів матеріалу: 344 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

     З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Черепковецькій ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів школи. Школярі чекали на свого покровителя. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважали старших, допомагали батькам, тому Миколай завітав до всіх дітей школи та вручив подарунки.
Для початкових класів учні
5 класу підготували святкове дійство "Добрими ділами славлять діти Миколая. Пригоди у підводному Царстві" . Свято вдалося на славу, кожна дитина виконувала свою роль, був присутній цар Нептун, Водяний, Золота Рибка, Цукерочки, Жабки, Веселі Футболісти, Клоун також до дітей завітали Ангелики та Зірочки разом з Святим Миколаєм. Всі діти захоплено спостерігали за казковим дійством. За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, шановні добродії, здоров’я, щастя, радості, спокою і миру.

Проглядів матеріалу: 353 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

      Святого Миколая так люблять і чекають наші діти, бо він не лише приносить слухняним хлопчикам й дівчаткам подарунки – з його прибуття розпочинається казкова новорічно-різдвяна пора.

Традиційно, напередодні свята, учні Молодійської школи проводять благодійну ярмарку, а в день Миколая Чудотворця розносять подарунки у село дітям пільгових категорій!

СОЛОДКИХ СВЯТ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 327 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

Через поле, через гай

Йде до діток Миколай.

У білесенькій торбинці

Він для всіх несе гостинці.

    Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку. Вони згадуюсть свої мрії та бажання, неодмінно записують їх до паперового листа, перевіряючи кожне слово, щоб Дідусь не помітив помилки і не подумав чогось поганого…

19 грудня до учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст.. завітав добрий святий Миколай, який приніс багато солодощів. Учні 3-х та 5-х класів підготували для всіх маленьку виставу, заспівали пісні Миколаю, розказали вірші, легенди про Святого Миколая. Також, до цього свята у школі були проведені різні благодійні акції на підтримку онкохворих дітей, багатодітних сімей учнів нашої школи, були зібрані кошти для лікування та проведення подальшого хірургічного втручання учневі 4-го класу Бакрев Валентину. В день святого Миколая 4 клас навіть відвідали його в лікарні, принесли йому смачні гостинці, таким чином створивши справжню казку для нього.

Багато зусиль доклали дівчатка з 8-х класів, які на уроках з трудового навчання змайстрували чобітки святого Миколая. Члени учнівської ради школи із зібраних благодійних коштів, наповнили 7 чобітків смачними цукерками. Ці прекрасні чобітки були передані 19 грудня святим Миколаєм двом мамам з багатодітних сімей.

Святий Миколай приніс у нашу школу атмосферу добра, душевного тепла та радості. У всіх серцях засяяла іскорка зимової феєрії, надії на краще. Ми щиро бажаємо всім, щоб святий Миколай приніс вам радість і тепло, будьмо добрішими, милосерднішими в цей день і тоді, все це повернеться до нас в сто раз.

 

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

   Новий рік – це завжди диво, якого всі чекають з нетерпінням. У багатьох з нас найяскравіші спогади про Новий рік з дитинства, а точніше – з дитячого садка. Коли ми так раділи гарним карнавальним костюмам, зустрічі з Дідом Морозом та Снігурочкою і, звичайно ж, подарункам!

Вихованці гуртків «Моделювання іграшки» під керівництвом Рошки Валентини Василівни та «Бісероплетіння» (керівник Федорук Валентина Миколаївна) напередодні Дня Святого Миколая та Нового року виготовили новорічні іграшки і подарували дітям дитячої установи «Сонечко». Вироби діти зробили з любов’ю, натхненням та радістю! Адже під час виготовлення подарунків кожна дитина отримала, перш за все, спілкування в роботі, насолоду в процесі виготовлення красивої іграшки та поринула у спогади дитинства проведеного у садочку.

 

Проглядів матеріалу: 383 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

    Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть Св. Миколаю листи зі своїми побажаннями і вкидають їх в поштову скриньку, або кладуть на вікно. У день перед святом згадують усі добрі і злі вчинки, зважують чого більше. Чи буде подарунок або різка? Бо чемні діти обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задумуватися над своєю поведінкою і виправитися.

Малюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина.

Така казка завітала і в наш дошкільний підрозділ. Всі вихованці з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгоочікуваний момент. Всі нарядні та усміхнені в очікуванні свята.

Вихователі молодшої та старшої дошкільних груп Романюк А.М. та Головата М.М. спільно з музичним керівником Садовей Г.М. підготували цікавий захід до дня Святого Миколая. Молодші дошкільнята декламували вірші, співали пісні та колядували для головного гостя – Миколая. Також, підготували цікаву стилізовану п’єсу на сучасний лад «Коза та троє козенят». За такі старання Св. Миколай привітав усіх присутніх зі святом і роздав малятам подарунки.

Вихованці старшої групи були вдягнуті у вишиті сорочки, показавши повагу до народних традицій та свят. Дітки розказували вірші, співали пісні про Миколая, колядки. А під кінець на свято завітала дівчинка-ангел, яку Св. Миколай відправив, щоб вона побажала вихованцям міцного здоров’я, щастя, здійснення усіх найзаповітніших мрій та вручила дітям подарунки. Вихованці гарно подякували та помолилися за здоров’я та благополуччя.

Бажаємо всім, щоб День Святого Миколая не пройшов повз ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою і любов'ю.

Заступник директора з ВР Зінкевич Д.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 344 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

    День Святого Миколая – це одне з найбажаніших свят для дітей, яке вони чекають з нетерпінням і весь рік готуються до нього.

Театралізоване дійство «Пригоди у зимовому лісі» до цього свята за участю працівників та вихованців старших груп підготували педагоги закладу. Казка принесла багато приємних вражень дітям-глядачам та батькам.

На завершення Святий Миколай роздав дітям подарунки, на які вони чекали з нетерпінням.

Проглядів матеріалу: 338 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)

     З 10 по 14 грудня в Чагорській ЗОШ був проведений тиждень права. В рамках його проведення відбулося ряд заходів. Була проведена зустріч з представниками обласного управління юстиції, які висвітлили питання поняття і сутності прав людини, основні механізми захисту, міжнародно-правові стандарти у галузі захисту прав людини. Для старшокласників була проведена зустріч з представниками Національної поліції, які розповіли про права та обов’язки підлітків, правила поведінки в позаурочний час, заходи безпеки під час відпочинку, а також провели роз’яснювальну роботу щодо вступу у ВНЗ МВС України. Шкільний психолог Грамажора Я.М. провела уроки на теми «Психологічна проблема мобінгу/боулінгу в шкільному середовищі», «Цькування» : як вилікувати дітей від боулінгу».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.12.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024