П'ятниця, 29.03.2024, 17:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 26

     Сьогодні, 26 грудня, в приміщенні конференц-зали РМЦ, під головуванням начальника управління освіти Глибоцької РДА Василя Івановича Барарюка відбулася колегія управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, в якій взяли участь працівники районного методичного центру, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідуючі дошкільними навчальними закладами, Урсу Валентин Мірчович-старший інспектор ЮП Глибоцького ВП Сторожинецького ВП ГУНП в Чернівецькій області, старший лейтенант поліції.

Згідно порядку денного, розглядались питання:

  1. Про стан злочинності й правопорушень серед школярів за 2018 рік, напрями удосконалення правовиховної роботи в  закладах  освіти у 2019 році. Доповідач - Дячук Ю. Д. –начальник відділу з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту.

  2. Про стан викладання та рівні навчальних досягнень учнів закладів загальнох середньої освіти з румунської мови та літератури (румунської та зарубіжної). Доповідач.- Міхай Д.М. – головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу, інспектування навчальних закладів.

  3. Про стан розгляду звернень громадян управління освіти у 2018 році. Доповідач- Колісник В.В. – юрист управління освіти.

По закінченню доповідей були ухвалені рішення з кожного окремого питання. В ході колегії присутні обмінялися думками з приводу заслуханих питань. Рішення колегії покликані покращити діяльність ЗНЗ та ДНЗ.

Проглядів матеріалу: 331 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2018 | Комментарії (0)

    22 грудня 2018 року учні Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ст. разом із педагогами, батьками знову продовжили курс екскурсією вже до Резиденції Святого Миколая та до « Лебединого озера» в с. Чортория Кіцманського району.
Чи запитаєте ви чи існує резиденція святого Миколая ? Існує, як і сам Святий Миколай! А поселився Святий Миколай в селі Пістинь, що на Івано-Франківщині (Косівський район). Це є той унікальний куточок мальовничих Українських Карпатах, де посеред зимових засніженихПокутсько-буковинських гір та невеличких дерев’яних гуцульських садиб живе і творить свої добрі справи такий же справжнісінький Миколай Чудотворець. Святий Миколай невтомно працює в своєму обійсті цілісінький рік: приймає кореспонденцію, відписує дітям і дорослим на листи, рахує добрі та збитошні вчинки всіх українських дітей, і, на сам кінець – добрих півроку напаковує свої скриньки та сховки, мішки та горшки, кишені та комини різноманітними подарунками!
Завітавши до резиденції ми немов би поринули у справжнісіньку казку. Екскурсовод знайомив нас із істрорією кожної кімнати, її призначення, які дививували дітей все більше і більше.В захоплені були від листів, які приходять від усією України , для кожної обласні відведена своя поличка, звичайно, діти зраділи знайшовши і нашу Чернівецьку область.А чого вартує тільки кімната самого Миколая із давнім казковим ліжком і чарівними подушками, де кожний мав знову доторкнутись до них та загадати бажання.Ялинкові прикраси, давні листівки із рідкісним марками. І ось нарешті саме знайомство із Миколаєм.... яка позитивна енергетика відчувалася. Наші дітки розповіли віршики, заспівали буковинських колядок , ну і звичайно, так як вони були чемними отримали гарні подарунки.
Також дітки мали змогу відвідати майстер- клас по виготовленні новорічної іграшки.
На довго залишиться в пам`яті враження від «Лебединого озера», краса надзвичайно захоплююча.
Історія озера у Чорторії Маленьке селище на Кіцманщині перш за все відоме як місце народження українського кіноактора Івана Миколайчука. З ним пов’язана історія про лебедів на озері, що прилітають сюди з проявленням холодів. Взимку 1987 року помер відомий актор, і мешканці села стверджують, що душа його перевтілилася у великого птаха та прилетіла додому. Кожного року взимку на озеро прилітають понад 150 лебедів. Вода озера майже не замерзає, оскільки з дна озера б’ють гарячі джерела, які не дають водоймищу повністю замерзнути.

Отже, ми залишилися надзвичайно задоволені поїздкою та при спільній думці, що слід якого більше подорожувати та розширювати свій світогляд , адже в нас є чим захоплюватися !!!

Загарюк –Дамян Крістіна Степанівна

Педагог – організатор Валякузьминської ЗОШ

Волоківської ОТГ

 

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2018 | Комментарії (0)

   Colectivul pedagogic al CIE Cupca, elevii, personalul tehnic, membri comitetului școlăresc, membri cenaclului literar„Lămâița”, a cercului „Tineri muzeografi” felicită cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă: Crăciunul, Anul Nou, sfântul Vasile, Iordanul, sfântul Ioan Botezătorul, cabinetul metodic, secția raională a învățământului public Hliboca.

Vă dorim tuturor multă sănătate, fericire, speranță, pace, liniște sufletească și un an plin de realizări și speranțe frumoase.

La mulți ani!

Cu stimă și respect din partea noastră

Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2018 | Комментарії (0)

    У Луковицькій ЗОШ традиційно відбувся конкурс колядок та щедрівок. Всі учні школи взяли активну участь в конкурсі та виконали багато нових колядок та щедрівок.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 300 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2018 | Комментарії (0)

   19 грудня в 5-Б класі класним керівником Рябко Любов Іллівною був проведений цікавий захід до дня Святого Миколая. На заході були присутні мами, а також бабусі учнів. Діти дізналися про походження Свята Миколая та про народні прикмети в цей день, а також отримали приємні подаруночки.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.12.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024