П'ятниця, 26.04.2024, 00:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Січень » 22 » 22 січня – День Соборності України
16:43
22 січня – День Соборності України

   У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ переживав як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель.
22 січня наша країна відзначає День Соборності України. З цієї нагоди в Петричанському НВК відбулись години спілкування, виховні заходи, конкурси.
Класовод 1 класу Шелепюк С.М. у рамках патріотичного тижня, провела урок Мужності на тему: «Великий дім - держава». Світлана Михайлівна розширила і поглибила поняття громадянськості та прагнення бути свідомим громадянином України, її патріотом.
Урок Мужності у 2 класі на тему: «Люба серцю Україна» також проведено згідно плану Тижня патріотичного виховання. Класовод Піцул Алла Марківна провела уявну екскурсію цікавими місцями України, а учні взяли участь у грі «Що я знаю про Україну», переглянули презентацію «Вона одна така у цілім світі».
На патріотичному уроці «День Соборності України» вихованці 3 класу поглибили знання про історію виникнення свята Соборності України. Класовод Воробець Людмила Анатоліївна ознайомила учнів з цікавими фактами з історії України. Висловлюючи своє ставлення до символів нашої держави, до народу, до того, що вони є невід’ємною частиною українського народу, діти емоційно та з почуттям гордості розповіли вивчені вірші. Закінчився урок словами М.Рильського: «Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього».
Класовод 4 класу Стругарь Л.П. провела урок Мужності на тему: «Люби, шануй, оберігай наш край, що зветься Україна». Мета уроку: розширити поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави, сприяти формуванню національної самосвідомості школярів, розвивати в учнів активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави, виховання майбутнього захисника своєї Вітчизни, любові до рідного краю.
Тиждень патріотичного виховання у навчальному закладі завершився виставкою дитячих робіт «Моє село», яку організувала музичний керівник Паламарюк Марія Василівна.

Директор Петричанського НВК Марія Катренюк

Переглядів: 414 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024