Четвер, 28.03.2024, 23:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 25 » Атестація педагогів в Йорданештській ЗОШ №2
12:29
Атестація педагогів в Йорданештській ЗОШ №2

   «Атестація для вчителя стає перевіркою особистого зростання, можливістю поділитися з колегами своїми здобутками та екзаменом на компетентність. Але, професійна підготовка вчителя не закінчується у стінах педагогічного навчального закладу. Вона продовжується протягом усієї професійної діяльності педагога».

В Йорданештській ЗОШ №2 І-ІІ ступенів триває атестаційний період. Атестація 2016-2017 спрямована на комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителів, за допомогою якої визначається відповідність педагогічних працівників займаній посаді, їх кваліфікацій рівень. Успішно проходять професійне випробування Божеску Олена Валер’янівна – вчитель початкових класів, Фратовчан Віра Аурелівна – вчитель початкових класів, Кирчу Оксана Дмитрівна – вчитель французької мови. За цей період наші педагоги провели чимало відкритих уроків, виховних заходів, напрацювали нові підходи до процесу навчання та самоосвітньої діяльності. Кожен учитель створив потужне портфоліо, в якому зібрано кращі надбання педагога упродовж його роботи. Учителі, які атестуються, протягом навчального року доводили атестаційній комісії свій рівень професіоналізму, демонстрували власні надбання. Результати відкритих уроків, активної участі у роботі шкільних методичних об’єднань, виступів з доповідями, участі в творчих групах, позакласної роботи з учнями були представлені у портфоліо, буклетах, електронних презентаціях.

 22 лютого вчитель французької мови Кирчу О.Д. та два вчителя початкових класів Фратовчан В. А. та Божеску О. В. провели відкриті уроки. Вчителі мали можливість спостерігати за нелегкою роботою в початкових класів, так як вчителька Фратовчан В.А. запросила всіх присутніх, для початку, на урок математики в 1 кл., а потім, на виховний захід «З весною у серці»; вчителька 2 класу Божеску О.В. здивувала гостей надзвичайним гарним уроком румунської мови; Кирчу О.Д. провела урок французької мови у 4 класі на тему «JoursMoisSaisons…», на якому учні показали високий рівень знань. Всі уроки супроводжувалися мультимедійною презентацією, яка давала дітям багато цікавої та корисної інформації та позитивний настрій. Всі школярі активно працювали. Зустріч з батьками першокласників пройшла в теплій, затишній атмосфері.

Отож, весь колектив школи бажає вчителям які атестуються цьогоріч подальших успіхів, здоров’я та миру над головою і в душі.

Заступник директора з НВР

Кирчу О. Д.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024