П'ятниця, 29.03.2024, 12:55















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 30 » Cемінар- тренінг для вчителів англійської мови
08:16
Cемінар- тренінг для вчителів англійської мови

      Відповідно до плану заходів щодо впровадження року англійської мови 17.05.2016 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбувся семінар- тренінг для вчителів англійської мови з проблеми: «Міжнародна сертифікація вчителів англійської мови. ТКТ – тест». Семінар організувала та провела методист з іноземних мов РМЦ Віра Заяц.

      Проблема міжнародної сертифікації вчителів,  саме вчителів іноземних мов,  на сьогодні є дуже актуальною, адже для того щоб якісно навчати учнів вчитель повинен сам досконало володіти предметом, який викладає. За результатами моніторингу МОН України вчителі іноземної мови мають нагальну потребу підвищувати свій фаховий рівень через участь у міжнародних проектах, програмах та курсах.

       Для чого потрібно пройти міжнародну сертифікацію? По-перше, здача іспиту допомагає вчителю поглибити та узагальнити свої з методики, педагогіки та психології; по – друге, під час підготовки до міжнародного іспиту вчитель має змогу підвищити свою фахову компетенцію; по – третє, є вчителі, які принципово прагнуть продемонструвати свою фахову майстерність і отримати визнання на міжнародному рівні; по – четверте, здача іспиту дає можливість довести, що  вчитель – фахівець своєї справи і вміє навчати дітей.

        Іспитів на міжнародні сертифікати є безліч, починаючи від початкового рівня і закінчуючи професійним. Для вчителів рекомендують міжнародний сертифікат (диплом) CELTA, TKT – англійська мова; PRO-FLE – французька мова; GIDELFO – Professionelle Qualifizierung von Deutschlehrern – німецька мова.

       Віра Заяц ознайомила педагогів району зі складовими ТКТ - тесту. Під час практичної частини усі педагоги об'єдналися в групи і тренувалися виконувати тести вищезгаданого іспиту минулих років (Модуль 1). Більшість педагогів справилися із завданнями, і цим самим довели свою фахову компетентність. Приємно працювати з таким колективом талановитих та творчих вчителів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 521 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024