Субота, 20.04.2024, 06:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 27 » День відкритих дверей «І творчість, і праця, і успіх…»
11:31
День відкритих дверей «І творчість, і праця, і успіх…»

    Згідно плану роботи школи, в Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів та відкритих уроків. Заступник директора з навчально-виховної роботи Попеску А.М. провела консультації для організації запланованих заходів, запропонувала методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків.

Були запропоновані нетрадиційні уроки, які педагоги змогли відвідати протягом тижня: урок математики в 3 класі (вчитель Баш Р.В.), урок української літератури у 6 класі (вчитель Лупуляк М.Г.) та урок біології у 7 класі (вчитель Алергуш М.Г.).

Кожен урок був по-своєму цікавим, наповнений різними методами та формами роботи. Так, на уроці математики у 3 класі учні мали змогу не лише повторити вивчений матеріал та закріпити новий, а й побувати в «уявному космосі». Вчителька Баш Родіка Василівна володіє високим рівнем майстерності. Вона довела, що урок – це не просто 45 хвилин роботи, а справжня подорож.

Особливо цікавим був захід, який провела Баш Родіка Василівна. Захід був присвячений незабутньому, талановитому та справжньому генію слова Григорію Вієру. Вірші, пісні та слова, які прослухали гості під час заходу допомогли стати добрішими, повірити в чудо та просто повернули нас у дитинство.

Наступним став урок у 7 класі з біології. Вчителька Алергуш Маріана Георгіївна цікаво та докладно розповідала та пояснювала нову тему. Це був насичений урок, під час якого учні та всі гості, які були присутні на ньому, залишилися задоволені від побаченого. Досить ефективними стали невеликі відеоматеріали, які вчителька використала під час уроку.

Урок української літератури, який провела вчителька Лупуляк Марина Георгіївна у 6 класі був цікавим. Учні мали можливість закріпити набуті знання про основні факти з життя дитячого українського письменника Всеволода Нестайка, адже воно сповнене як хорошими та приємними спогадами, так і трагічними та сумними. Також на уроці панував веселий настрій, адже епізоди з твору «Тореадори з Васюківки» не можуть нікого залишити байдужим.

Особливу подяку хочемо виразити методистові, справжньому педагогові та неймовірно приємній людині, яка була присутня на наших уроках, Леонтій Є. М. Саме вона своїм настроєм та позитивним ставленням до кожного вчителя допомогла зібратися, заспокоїтись та провести хороші уроки. Щиро дякуємо за підтримку та доброту! Ви - справжній приклад для нас!

Хороший педагог повинен працювати на майбутнє, адже, як казав відомий педагог Ш. Амонашвілі: «Дитина - вище творіння Природи і Космосу і несе в собі їхні риси - могутність і безмежність».

 

Директор школи,

Л.М.Ніколаєску

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 501 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 О_С_Намака   (27.02.2017 21:40) [Материал]
biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024