Четвер, 18.04.2024, 04:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 24 » День відкритих дверей в Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ступенів
16:31
День відкритих дверей в Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ступенів

    22 лютого 2017 року Герман Аліна Давидівна – вчитель математикипровела урок алгебри в 7-му класі на тему: «Способи задання функцій» (урок засвоєння нових знань з використанням інтерактивних вправ).

Початок уроку був максимально доброзичливим, щирим і відкритим, клас до уроку був підготовлений, діти протягом всього уроку показували хорошу працездатність.

Спільно з учителем визначили цілі уроку, які відповідали програмним вимогам, змісту матеріалу, під час проведення усного опитування, за допомогою мультимедійної презентації, показана залежність між функцією та аргументом.

На етапі актуалізації опорних знань учням запропоновано згадати важливе поняття, яке буде використовуватися і на даному уроці. (використана комп’ютерна презентація).

Виклад нового матеріалу був логічним, грамотним, на високому теоретичному та одночасно доступному для дітей рівні.

Підведено підсумок уроку.

Всі етапи уроку відповідали темі, меті та завданням, темп ведення -оптимальний.

Коломейчук Світлана Василівна - вчитель хімії.Провела урок хімії у 9-му класі на тему: «Узагальнення знань з теми «Органічні сполуки»». (урок узагальнення та систематизація знань з використанням тестових різнорівневих вправ).

Кудрик Марія Петрівна - вчитель української мови та літератури

Провела урок української мови в 9-му класі на тему: «Гайдамаки». Складність історичної долі українського народу. Сюжетні лінії твору, кульмінаційні вершини. (урок набуття нових знань з використанням методів спостереження й аналізу).

Урок відповідав програмі та календарному плануванню, мета уроку була чітко сформульована і досягнута в повному обсязі, діти показали знання змісту прочитаних розділів поеми «Гайдамаки». Зміст уроку чіткий, відповідає поставленим завданням. Тип уроку – засвоєння знань і формування вмінь.

Структура уроку побудована згідно вимог , доступно пояснено новий матеріал. Використано багато наочного та роздаткового матеріалу.

Під час уроку було використано групові та індивідуальні форми роботи, реалізовані міжпредметні зв’язки, а саме з історією України.

Учні оцінені відповідно до норм , урок пройшов на достатньому науково-методичному рівні.

Станіцька Яна Михайлівна – вчитель географії,

провела відкритий урок з географії у 8-му класі на тему «Географічне положення, межі та розміри степу. Головні ознаки природних умов. Поділ на підзони. Несприятливі природні процеси. Природоохоронні території.» (Урок-подорож).

Навчальний матеріал уроку відповідає вимогам програми. Матеріал уроку доступний для сприйняття учнями. Була використана евристична бесіда (при вивченні нового матеріалу), проблемні питання, прийом «мозковий штурм» випереджальне навчання (заздалегідь підготовлені повідомлення учнів, практичні завдання (робота біля настінної карти, робота з атласом). Урок містив міжпредметні зв’язки з математикою та екологією.

Підсумок уроку був проведений вчасно, всі учні отримали оцінки. Учні отримали детальний інструктаж по виконанню домашнього завдання.

Деліцой Марія Дмитрівна - вчитель математики, показала навчальний проект з геометрії у 8 класі. Тема: «Теорема Піфагора. Союз гіпотенузи і катетів». Тип проекту: пізнавальний, дослідницький, творчий.

Під час роботи над проектом, учні навчилися збирати первинну інформацію. Дізналися, хто такий Піфагор, які відкриття він зробив в математиці, навчилися доводити різними способами теорему, застосовувати її під час розв’язування задач.

Удосконалили та поглибили свої знання із теми. Виявили зв'язок математики з мистецтвом, музикою, географією, астрономією. Відкрили для себе багато нового,дізналися цікаві захоплюючі факти з історії математики.

Навчилися захищати свій проект перед однокласниками. Вони критично мислили, розмірковували, робили висновки, приймали самостійні рішення, діяли у команді спілкуючись і співпрацюючи.

Клас до уроку підготовлений, мету досягнуто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 408 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024