П'ятниця, 19.04.2024, 08:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Травень » 7 » До 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війни
22:35
До 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війни

     Як у всіх закладах нашої країни і у Купському НВК ми провели ряд заходів щодо відзначення Дня пам’яті та примирення та 71-ої річниці Перемоги над нацизмом у другій світовій війні.

         У приміщенні музею, шкільної б-ки та коридорі школи ми підготували декілька виставок з книгами, газетами, журналами, ксерокопіями, фотографіями присвяченим тим далеким подіям.

         У всіх класах всі вчителі, класоводи, класні керівники провели години пам’яті, уроки мужності, використовуючи книги, газети, мультимедійні презентації. Учні всіх класів переглянули кадри з різних фільмів як художніх так і документальних, прочитали уривки з творів, декламували вірші про події у другій світовій війні. Деякі учні підготували малюнки з тематикою про Перемогу. Діти намалювали голуби, маки, квіти, синє небо, написали слова про мир та спокій.

         Як і у попередніх роках ми запалювали свічки у місцевій капличці в пам'ять про всіх загиблих на фронті та всіх репресованих.

         Завжди ми піклуємось про своїх ветеранів та учасників тих далеких подій. Шкода, що з кожним роком їх залишаються все менше.   

         Цього року ми завітали до ветерана війни та праці, колишньої репресованої та реабілітованої, колишньої вчительки нашої школи Єлизавети Василівни Богданюк. Оскільки вона живе нині в іншому селі то до неї я завітала особисто з букетом квітів, невеликим подарунком та вітаннями від всіх теперішніх учнів, вчителів, вихователів, працівників школи. Зараз їй 91 рік, тож від усіх я побажала насамперед здоров’я та бадьорості.

         Нещодавно на 92 році життя пішла від нас інша колишня вчителька нашої школи - ветеран війни та праці Зінаїда Прокопіївна Полянська. На прохання її доньки разом з групою учнів ми покладали квіти до її могили на місцевому цвинтарі та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про неї.

         З учнями старшокласниками ми навели порядок  біля символічних пам’ятників які знаходяться поруч з Купською церквою та капличкою. Ми посадили тут квіти та вшанували хвилиною мовчання пам'ять про всіх, що постраждали під час війни та сталінських репресій.

         До всіх вищезгаданих заходів активно долучились всі члени учнівського самоврядування.

                                 Елеонора Скіпор

Переглядів: 452 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024