П'ятниця, 26.04.2024, 01:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 4 » Фестиваль дитячого театрального мистецтва у Кам'янському ДНЗ.
14:09
Фестиваль дитячого театрального мистецтва у Кам'янському ДНЗ.
   У змістовній лінії "Світ мистецтва" БКДО в Україні розвитку театральної діяльності надається певного значення. Окремо виділено розділ " Театральне мистецтво", в якому увага приділяється сприйняттю театрального мистецтва, формуванню емоційно- ціннісного ставлення до мистецтва театру, визначенню художнього - театрального образу. Поставлені завдання вимагають розробки системної роботи з організації театралізованої діяльності дітей.
   Тому педагогічний колектив Кам"янського ДНЗ створює умови для розвитку духовності кожної дитини через залучення вихованців до різних видів художньої діяльності, зокрема театральної: поповнилась матеріальна база, маємо костюми для дітей ( ведмедика, вовка, білочки, лисички, півника, курчат, мишенят, зайців), для дорослих( Зими, Осені, Баби Яги, Господині, Казкарки, Карлсона та інші).
  Ми в тому, що всі діти здібні, потрібно лише створити умови для прояву цих здібностей, які найбільше розкриваються у театралізованій діяльності. Залучаємо дітей до розігрування окремих епізодів з казок, до участі у сюжетно - рольових іграх, показах різних видів театру.
  В групах молодшого віку форми організації театралізованої діяльності направляються на сприйняття дітьми театральних видовищ, дій з іграшками, розігрування пальчикових сюжетів, показ малих літературних творів. З дітьми старшого віку в нашому закладі проводиться робота в драматизаціях, показ настільного театру, іграх - імітаціях, читанні віршів за ролями літературних творів, сюжетоскладанні, інсценуванні ігор та казок. Педагоги спонукають дітей відтворювати свої враження від навколишньої дійсності, розвивають мовлення, здатність дітей до перетворення, креативні здібності, творчий підхід до тієї чи іншої ситуації, формують вміння створювати прекрасне, моральну поведінку, співпереживання персонажам, виховують базові якості особистості.
     В рамках проведення Всеукраїнського фестивалю дитячого театрального мистецтва в дошкільному закладі у тісній співпраці педагогів, батьків та дітей організовано перегляд лялькового театру" Веселий колобок", настільний театр іграшок- дріботушок, пальчиковий... Старші дошкільники запропонували увазі дитячу оперету "Крижана та луб"яна" за мотивами казки Н.Забіли. Із задоволенням дошкільнята виконували різноманітні ролі в театрі " Тантомарески".
Щасливе дитинство- це тут і зараз, в нашому закладі. Це - наша мета, наше досягнення, наша перспектива. А педагогічна філософія закладу- "Пошук, творчість, інновація!"

Завідуюча Кам"янського ДНЗ                                          В.І.Грижук












 


Переглядів: 1056 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Фестиваль дитячого театрального мис | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
+1  
1 Maria4491   (04.03.2014 20:38) [Материал]
applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024