Субота, 20.04.2024, 08:00















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 1 » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.
14:00
ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури.
    «З 25 січня, ми розпочали інтелектуальні змагання з базових дисциплін. Невипадково розпочали олімпіади саме з іноземної мови, а завершуються – державною, українською мовою», зрезюмувала Любов Тарангул, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ЧОДА на урочистому відкритті ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури, яке відбулося на базі одного із найкращих училищ на теренах Чернівецької області - ВПТУ радіоелектроніки.
До вітального слова було запрошено: Володимира Антофійчука, доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри української літератури філологічного факультету ЧНУ імені Ю.Федьковича, заступника голови журі; Тамару Богачик, заступника директора з науково-методичної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Олену Пономаренко, начальника відділу професійно-технічної освіти, ліцензування та акредитації; Євгенію Квітень, завідувача науково-методичним центром з гуманітарних дисциплін та директора ВПТУ радіоелектроніки Савелія Одайського.
Володимир Іванович у своєму вітальному слові зазначив, що мова - це найцінніше з надбань народу, духовний скарб нації. Побажав успіхів у здобутті перемог. Також запросив учнів стати абітурієнтами філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Тамара Степанівна, відзначила: «учні, які знаходяться у цій ошатній залі є найкращими знавцями рідної мови». Також Тамара Степанівна відзначила, що оргкомітетом, зокрема, адміністрацією ВПУ докладено чимало зусиль для належного проведення олімпіад. Закцентовано увагу на те, що критерії олімпіадних завдань з української мови та літератури будуть розміщені на сайтах Департаменту та Інституту до 15:00, а протоколи попередніх результатів - до 23:00.
Також з вітальним словом звернулася Олена Михайлівна, яка привітала присутніх з успішним завершенням інтелектуальних змагань з базових дисциплін. Вона побажала, щоб Фортуна успіху супроводжувала учасників упродовж сьогоднішніх змагальних турів, і виразила впевненість, що переможе найсильніший.
Євгенія Квітень побажала всім учасникам успіхів та зупинилася на алгоритмі проведення даної олімпіади.
Савелій Іванович запевнив, що оргкомітетом буде забезпечено належне проведення олімпіади з української мови та літератури.
Переглядів: 758 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024