Середа, 24.04.2024, 15:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 2 » Клуб Веселих та Кмітливих: дебют команд Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ
09:42
Клуб Веселих та Кмітливих: дебют команд Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ

        Листопад, що добіг кінця, позначений багатьма знаменними  датами та визначними подіями: окрім річниці Майдану,  Дня Гідності та Свободи, Дня української писемності та мови цей місяць по праву можна назвати місяцем молоді – саме в листопаді відзначаються  Міжнародний день студента (17)  та Міжнародний день КВК (8).  Останнє із названих свят об’єднує учасників Клубу Веселих та Кмітливих у 87 країнах світу.

Цьогоріч  долучилися до руху КВК і новостворені  команди  Глибоцької ЗОШ І-ІІІст. – збірна 7-А,  7-Б, 8-А, 9-А класів та Глибоцького ліцею – збірна 8-х класів. Свій перший доробок  молода команда Глибоцького ліцею презентувала на урочистій Посвяті в ліцеїсти 25 листопада  святковою програмою «Ліцей – наша територія», викликавши щирий сміх та аплодисменти однокласників, педагогів та батьків. А позитивну оцінку команді Глибоцької ЗОШ, що представляла свій виступ 28 листопада – «Школа – територія успіху», дали не лише школярі, вителі, дирекція навчального закладу та батьки, але й представники Глибоцької РДА, що завітали на свято – керівник апарату РДА – Валентина Безверхня, начальник відділу у справах сімї, молоді та спорту – Ольга Сабран та керівник відділу внутрішньої політики – Анна Костецька.

Звернушись до учасників команди і до всіх присутніх в залі  школярів та педагогів,  Валентина Безверхня привітала команду КВК та  уклінно подякувала  всім присутнім за волонтерську діяльність на підтримку Української армії: «за кожен лист, кожен малюнок, кожну гривню, що зігрівають тіло і душу солдата на лінії фронту, даруючи наснагу і сили».

Виступу команд – гуртківців гуртка «Культура мови та спілкування», що діє на базі БТДЮ,  передувала кропітка наполеглива праця над дикцією, інтонаціями, вивченням та використанням засобів творення комічного: сценічними рухами, жестами тощо. Така підготовка дає змогу вихованцям не лише добре виступити, але й допомагає набути навиків вільного спілкування з великою аудиторією, подолати незручність у будь-якому товаристві, навчитися чітко та логічно висловлювати свою думку.   

 Концерт команди КВК – це результат співпраці великої кількості зацікавлених у дітях педагогів. Тому сьогодні хочеться подякувати всім: Наталі Василівні Ванзуряк – директору РБТДЮ за методичний супровід роботи гуртка,  адміністрації Глибоцької ЗОШ – Мілі Миколаївні Леонтій – педагогу-організатору за допомогу у створенні команди, заступнику з виховної роботи – Грижюк Наталі Михайлівні за допомогу у звуковому оформленні заходу;  адміністрації Глибоцького ліцею – за сприяння у створенні команди  Максимюк Валентині Василівні – заступнику директора з виховної роботи, за допомогу в організації заходу – Кирстюк Кристині Іллівні – педагогу-організатору.  Вдячні  методистам  БТДЮ – Ористу Івановичу Юркевичу за надання апаратури для репетицій та виступу у Глибоцькій ЗОШ,  Домніці Лазарівні Шові – за хореографічну постановку музичних номерів.    Особлива подяка за створення музичного супроводу виступу квнівців – методисту РМЦ – Герчак Антоніні Іванівні!

КВК – це непросто гра, це актуальний спосіб пропагування здорових цінностей у молодіжному середовищі.  Таку  думку поділяє і керівництво району – Безверхня В.І., Сабран О.М., посприявши у проведенні  молодіжної розважально-пізнавальної програми  для квнівців, в неділю – 30 листопада. Змістовою складовою заходу стали проводи воїнів Глибоччини у зону АТО. Наші непереможні захисники донецького аеропорту – Володимир  Пастухевич, Валерій Краснян та майданівець-учасник АТО – дев’ятнадцятирічний  Родион Калинюк поділилися зі школярами своїм баченням ситуації на фронті, розповіли про побратимів з інших держав, які разом з українцями боронять кордон держави.  Школярі вручили воїнам «сантаклауски», зібрані за сприяння профспілки працівників освіти,  з новорічними подаруночками, малюнками та листом для побратима Яніса з Латвії, якого зачитали просто на площі всі разом:

Тобі, наш друже з Латвії, – привіт!

Хоча ми не знайомі особисто,

Та на таких, як ти – стоїть наш світ,

Тож хочемо сказати урочисто:

Вітання шле тобі високе –

Вся Буковина і Глибока!

Хоч наша область невелика,

Та дружна і багатолика –

Тут українці і румуни,

І польські і німецькі струни,

Євреї, роми і гуцули –

Нікого ми не відітнули,

Бо Україна всім нам – Мати

Й тобі ми хочемо сказати –

Від серця щирого й душі –

Заходьте в гості, Латиші!!!

А щоб запрошення збулося –

Прийміть від нас – такого «Лося»:

Щоб перемоги  досягЛОСЯ,

І посміхаЛОСЯ, й жиЛОСЯ,

І щоб бороЛОСЯ й збуЛОСЯ

Усе намріяне аж досі!

Щоб смачно їЛОСЯ й пиЛОСЯ,

І плакати не довеЛОСЯ,

Й життя у Бога зберегЛОСЯ,

І відродиЛОСЯ й звеЛОСЯ!

Щоб усе втрачене – знайшЛОСЯ,

Плановане, щоб досягЛОСЯ,

І що слова сказать не в змозі,

Щоб Вам від Бога додаЛОСЯ!!!

                                                                     Головний спеціаліст управління освіти –  Рєпіна О.М.

Переглядів: 687 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
+2  
1 ToniaRMC   (02.12.2014 12:49) [Материал]
applause applause applause

+2  
2 О_С_Намака   (02.12.2014 21:11) [Материал]
good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024