П'ятниця, 29.03.2024, 10:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 7 » Методична студія заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів
16:29
Методична студія заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів

     Сьогодні, 07 листопада, у актовій залі Глибоцького ліцею відбулась методична студія заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів. До участі у студії були запрошені голови методичних об'єднань класних керівників. Гостем студії був завідувач науково-методичного центру виховної роботи та позашкільної освіти ІППОЧО Старовойт Петро Сергійович, який презентував «Організацію виховної діяльності освітніх закладів в умовах Нової української школи», детально зупинився на сучасних тенденціях виховної роботи у закладах освіти та наголосив на єдність навчання, виховання та розвитку.

Для оптимального розвитку, розкриття творчого потенціалу педагогів і учнів, формування основних життєвих компетентностей особистості, які сформовані у Концепції Нової української школи, у кожному навчальному закладі повинно бути створене сприятливе навчально-виховне середовище.

Виховний процес повинен бути зорієнтований на загальнолюдські цінності. Виховання не повинно бути винесеним в окремі «заняття з моралі».

Про важливість шкільного омбудсмена із захисту прав дітей у Глибоцькому ліцеї поділилась досвідом роботи Олена Олександрівна Бабина.

Петро Сергійович також зупинився на важливості Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Акцентував увагу на вихованні цілісної особистості новатора та патріота, яка може приймати складні рішення та брати відповідальність за розвиток держави.

Відтепер військово-патріотична гра «Джура» проводитиметься за новими програмами, зокрема «Джура-Оборонець», «Джура-Десантник», «Джура-Прикордонник», «Джура-Гвардієць» та «Джура-Поліцейський». Відповідні зміни передбачає нове положення про гру та інші особливості її проведення, що були затверджені 17 жовтня 2018 року, під час засідання Уряду.

Переглядів: 408 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024