Четвер, 28.03.2024, 12:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » «Методологія профілактики правопорушень, насилля, та суїцидальних проявів поведінки шкільної молоді»
13:49
«Методологія профілактики правопорушень, насилля, та суїцидальних проявів поведінки шкільної молоді»

   Сьогодні, 09.10.2015р., на базі  РМЦ відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби, громадських інспекторів з охорони дитинства та заступників директора з виховної роботи, який працював над проблемою: «Методологія  профілактики правопорушень, насилля, та суїцидальних проявів поведінки шкільної молоді».

Відкрила семінар-практикум завідуюча РМЦ управління освіти Глибоцької РДА – О.С.Намака, актуалізувавши у своєму виступі роль методичного супроводу педагогічної діяльності вчителів району.

 Методист-психолог РМЦ – А.І. Колесник поділилася з учасниками семінару новітніми технологіями у профілактиці девіантної поведінки шкільної молоді та ознайомила присутніх з програмами психологічного спрямування, які функціонують у нашому районі, а саме: «Дорослішай на здоров’я», «Медіація – шкільна служба порозуміння», та «Розвиток психологічної складової фахової майстерності педагогічних працівників». Також наголосила про обов’язковий психологічний супровід усіх учасників навчально-виховного процесу під час підготовки до ЗНО.

 Продовжили роботу семінару головні спеціалісти управління освіти. Про вчасне інформування обліку переселенців та біженців, а також про охоплення дітей навчанням розповіла Д.М. Міхай., а О.К. Стрельчук головний спеціаліст управління освіти та А.В. Сіньковський - начальник  кримінальної міліції у справах дітей поділилися досвідом профілактики виникнення правопорушень та насилля серед школярів.

  Заступники з виховної роботи мали можливість вкотре поділитися досвідом роботи у своїх навчальних закладах щодо роботи ради профілактики  та роботи з учнями, які перебувають на внутрішкільному обліку.

  Заключним етапом роботи семінару було вироблення методичних рекомендацій та зворотній зв'язок.

 Програма семінару додається в додатку№1- тисни тут

 

Переглядів: 504 | Додав: Ulia_RMC | Теги: насилля, : «Методологія профілактики правопо, та суїцидальних проявів поведінки ш | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024