Вівторок, 23.04.2024, 23:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 31 » Ми любимо і дбаємо про птахів.
14:50
Ми любимо і дбаємо про птахів.

            Навесні дуже добре чути як птахи співають, цвірінкають, витьохкують і даруючи нам всім хороший настрій. Ми чекаємо навесні солов’їний спів та, щоб лелеки свої гніздечка будували на дахах. Але особливу увагу заслуговують саме ті птахи, які зимують у нас – це горобчики, синиці, снігури, коноплянки. Про них ми – люди повинні дбати. Насамперед, треба їх годувати. Тому і я у себе вдома на паркані поклала дощечку, на яку щодня ставлю їжу: крихти хліба та різне зерно.

        В Купському НВК про птахів взимку, і не тільки, дбає насамперед молода вчителька біології Михайліна Михайлівна Федорян. Любов та турботу про наших пернатих друзів ми постійно виховуємо в наших учнів у школі і навіть у дитячому садочку. На уроках і в позаурочний час вона багато розповідає історії, демонструє презентації, фільми, слайди про життя птахів, читає  додаткову літературу, працює з вихованцями в інтернеті, аби якомога більше дізнатися про існування та виживання птахів. А ще вчителька та учні – старшокласники для птахів. До речі учні 10 – го класу Іван Дущак, Крістіан Плеван та Костянтин Цугуй разом з іншими однолітками підготували та підвісили їх у шкільному парку. У саду на деревах старшокласники прикріпили шпаклівки в яких птахи мають змогу гніздуватися. Їх приклад наслідують учні й інших класів. Вони також і в школі, і вдома підгодовують.

   День птахів ми святкуємо навесні, але цілий рік треба і можна про них дбати.  Квіти, дерева, ріки, озера, ліси, звірі, птахи – це природа яка нас оточує, про яку ми мусимо піклуватись та охороняти, щоб наступні покоління теж могли милуватись та захоплюватись її красою.

            Ця турбота про наших пернатих друзів допомагає у вихованні любові до рідного краю, до природи, до всіх живих істот, спонукає до їх збереження та захисту.

Елеонора Скіпор                           старший вчитель,  педагог – організатор

 

Переглядів: 730 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Ми любимо і дбаємо про птахів. | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024