Четвер, 25.04.2024, 03:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 11 » Місце зустрічі – Глибоцька ЗОШ І-ІІІ ст.
11:30
Місце зустрічі – Глибоцька ЗОШ І-ІІІ ст.

             Шкільні роки – найкращі роки людського життя. На жаль, тільки з плином часу розумієш, на перший погляд, цю просту і банальну істину. Прожити ще хоч раз якусь частину з цього неповторного періоду життя можна за допомогою спогадів, а особливо, коли цими спогадами та враженнями під час зустрічі діляться ті, які сиділи за одною партою, вчились в одному класі, в одній школі... 

7 лютого 2015 року, повернулися у дитинство і шкільні дні близько 150 випускників Глибоцької школи, які закінчили школу 50, 40,35,3025, 20, 15, 10, 5 і 1  років тому.  Випускники були приємно вражені змінами, які  зробили обличчя школи новим, сучасним. Усіх привітав  господар свята – директор Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ст. Блисенко Ю.Д.  Особливе  враження на всіх присутніх справила зустріч з колишніми вчителями -  гостями цього свята - Гуцуляком А.М., почесним директором Глибоцької ЗОШ І-ІІІ  ст, який віддав їй понад 30 років,  Продан Д.Ю., Катащук Є.Т, ,для яких випускники залишилися такими ж маленькими пустотливими  Васильками, Петриками, Оленками. Учні 11 класу разом з Іриною Петрівною Крючко  святково й урочисто зустріли випускників-ювілярів. Шкільний  вальс у виконанні 5-класників – Ватаманюк Ксюшею та Карлійчуком Павлом нагадав всім про прекрасні роки юності та випускний бал. Кожний випуск мав можливість побачити себе школярем на фотоколажах і трішки засумував за тими далекими шкільними роками, вчителями. Гордістю школи стали випускники - учасники АТО, яким була відведена окрема сторінка зустрічі і створена відеопрезентація.

   Найактивніші випускники розповіли про себе і про свій клас, про свої мрії, бажання, подякували школі за цю зустріч. Учні 1,5,7,9 класів,команда КВК, допомогли одинадцятикласникам провести це свято, і в подарунок кожний ювілейний випуск отримав пісню, сценку, запальний танок, гумореску. Свої музичні та танцювальні подарунки отримали колишні учні школи, запрошені на свято зустрічі,  від   випускників Когута Анатолія, Чертушкіна Миколи Добрянського Віталія. Особлива подяка організаторам свята : заступнику директора з виховної роботи Грижюк Н.М. та педагогу – організатору Леонтій Е.М.

       Вечір пройшов у затишній, приємній атмосфері  і не залишив байдужим нікого. Нам приємно було спостерігати за емоціями випускників, бачити в їхніх очах іскринку радості від приємних спогадів. Кожен з присутніх ще раз переконався, що хоча би раз на п' ять років усі дороги зливаються в одну – дорогу до рідної школи, а школа рада зустрічі з ними.

 

Переглядів: 743 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Місце зустрічі – Глибоцька ЗОШ І-ІІ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024