П'ятниця, 19.04.2024, 06:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 20 » Навчаємо грамоти за новим Державним стандартом початкової школи.
11:23
Навчаємо грамоти за новим Державним стандартом початкової школи.

       18 березня 2014 року Глибоцький ліцей радо відкрив двері для дорогих гостей - учителів початкових класів Глибоцького району під керівництвом Микитюк Т.О., методиста РМЦ управління освіти Глибоцької РДА. Семінар-практикум проводився з актуальної теми: «Особливості викладання уроків навчання грамоти в умовах впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти  початкової школи».

   Першокласники разом із класоводом Тарнавською О.В. повели гостей у світ казки. Учні продемонстрували присутнім вміння писати, читати, складати речення. Вчитель запропонував дітям завдання в групах, гру « Пограймося у вчителів», цікаві фізкультхвилинки.

    Ванзар С.С., класовод 1-А класу, зі своїми вихованцями на уроці «Робота з дитячою книгою. Моя Батьківщина Україна» вивчили нові слова, читали поезії Т.Г. Шевченка, вели розмову про нашу Батьківщину - Україну. Маленькі школярі вразили своїми знаннями про Великого Кобзаря, декламували його поезії, продемонстрували вміння працювати з додатковими джерелами знань.

  Наймолодші школярі разом з вчителями справили велике позитивне враження на гостей семінару.

   Класовод 1- Б класу, Богдан В.Д., керівник літературної студії «Пролісок», презентувала всім присутнім збірку поезій учнів початкових класів Глибоцького ліцею « У гості до весни». Вона підкреслилала, що ілюстрації до книжки створювали також діти.

   Потім учасники семінару працювали у  «круглому столі», який провела Микитюк Тетяна Олексіївна.

В ході обговорення питань семінару Опаєць К. К., заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня, зазначила: « Чим більш комфортніше буде маленькому школяреві, тим більш радісною буде навчальна діяльність».                                                                                                 Досвідом роботи з викладання уроків навчання грамоти обмінялись вчителі перших класів шкіл Глибоцького району, а також познайомилися із передовим педагогічним досвідом з даного напрямку.

   Микитюк Т.О. зупинилась саме на особливостях використання у навчально-виховному процесі нових освітніх технологій для успішного розвитку комунікативної здатності та зв’язного мовлення молодших школярів, сприяння формуванню вмінь учителя розвивати емоційну сферу дітей, їх пізнавальну активність і самостійність, здатність до творчості, самовираження і спілкування в сумісній діяльності, які так успішно показали вчителі ліцею.

  Підводячи підсумки, вчителі висловили думку, що семінар проведено на високому науково-методичному рівні. Присутні взяли багато корисного для себе: як використовувати  інтерактивні форми роботи; застосовувати фізкультхвилинки, дидактичні ігри на різних етапах уроку.















 

Переглядів: 604 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Навчаємо грамоти за новим Державним | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024