П'ятниця, 29.03.2024, 03:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 24 » Незабутній вихідний
10:23
Незабутній вихідний

          Людина любить те місце і той час, де почувалася щасливою.  Змістовна екскурсія, сповнена спільних позитивних вражень та емоцій – одна із дієвих форм патріотичного виховання, що прививає любов до Батьківщини щиро і невимушено.

        22 лютого учні Глибоцького ліцею та Глибоцької ЗОШ – гуртківці-КВНівці і не тільки – вирішили провести день не перед екраном ТБ чи комп`ютера, а смакуючи реальні події та враження.   «Музей-садиба Івана Миколайчука та озеро з «Івановими лебедями»  у с.Чортория, що на Вижничині  – «сімейний» музей природи рідного краю с.Зеленів – «Буковинська Троя» у Реваківцях – Львівська майстерня шоколаду у Чернівцях – прем’єра вистави у Чернівецькому музично-драматичному театрі» – таким насиченим був маршрут недільної екскурсії.

       Учасникам запам’яталася розповідь  екскурсовода про те, як Іван шукав у Чернівцях, «де можна вивчитись на артиста».  Пан Михайло радив юним екскурсантам  бути наполегливими, прямуючи до мети, не соромитися, шукаючи свою стежину.  А заклик не цуратися українського та  залишатися самим собою завжди  і всюди викликав одностайне бажання заспівати Гімн України у Миколайчуковій хаті.  

        Незабутніми  моментами спілкування із природою рідного краю стало годування  «Іванових лебедів» на озері у Чорториї,  цікава розповідь про життя борсуків, лисиць, зайців, орлів, сов, кабанів, а також фотопаузи та світлини у Зеленівському музеї  із чучелами  тварин і птахів, що мешкають у наших лісах.  Та найяскравіші емоції викликало катання на конях у туристичному кінно-спортивному комплексі «Буковинська Троя».

          Солодкі хвилини дружнього спілкування за чашкою пахучого напою із вишуканим тістечком у Львівській майстерні шоколаду додало єдності та міцності команді. Та справжнім десертом для розуму і почуттів став спільний перегляд прем’єри вистави «Енні» за участю дітей.  Сміх, радість, щирий жаль, вболівання за долю юних героїв – все це пройшло крізь душу учасників екскурсії та вилилося у бурхливі аплодисменти і захоплене «Браво!». Незважаючи на насичений день,  учні поверталися не втомленими, а захопленими, щасливими, емоційно-піднесеними!  Всі учасники екскурсії висловлюють щиру подяку екскурсоводу  - Олександрі  Чубрей – вчителеві Глибоцького ліцею, співвласнику школи-студії «Прайд».  

        Любов до батьківщини починається із любові до тих її куточків і моментів, де ти був щасливим…

                                                                    Олена Рєпіна – тренер команди КВК

 

Переглядів: 531 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Незабутній вихідний | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+2  
1 О_С_Намака   (25.02.2015 09:00) [Материал]
Справді-незабутній вихідний!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024