Вівторок, 19.03.2024, 07:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Нова екскурсія - нові враження
16:30
Нова екскурсія - нові враження

У жовтні для учнів 6-8 класів була проведена виїзна екскурсія в с.Товтри, що в Заставнівському районі.  

       Приїхавши на підприємство, учнів радо зустрів пан Олександр, який провів для дітей екскурсію по території. Усім присутнім розповіли, як через трубопостачання вони видобувають воду, під сильним натиском заливаючи її в пляшки та закорковуючи  під дією великого тиску повітря. Всі були досить зацікавлені  цією розповіддю, також їх захопив сам процес виробництва.

      Всіх дітей пригостили водою, яка була взята з спеціально облаштованого джерела, мабуть, тому вона здавалася нам смачнішою, аніж зазвичай! На завершення цієї екскурсії, ми сфотографувалися на фоні вантажівки, яка перевозить воду, а також мали нагоду погодувати рибок (форель).

     Заставна... Мальовничий куточок зеленої Буковини. Славиться вона не тільки своїми людьми, але й джерельною водою. Саме на північно-східній околиці села Товтри, на місці колишньої водокачки, розташоване мале підприємство «Супутник». Воно виготовляє воду для жителів, що проживають у зонах екологічного неблагополуччя та інших сіл району. Ця вода особлива тим, що має лікувальні властивості. Назва води, яку випускає «Супутник» - «Долина» відповідає місцю його знаходження.

      Свою діяльність  підприємство розпочало в 1992  році. В той час головним завданням було вирощування рослини ехінацеї, з якої виготовляли настоянку для компанії «Оболонь», а саме для напою «Живчик» (чим займаються і сьогодні).

       Але згодом вони почали розмірковувати над тим, якої якості воду люди вживають у містах? Чи відповідає вона стандартам? Тому  в 1999 році вони вирішили випускати воду «Долина плюс». Заради того, щоб кожен мешканець міста був переконаний в тому. Що він п’є воду, яка не шкодить його здоров’ю, а навпаки дає можливість піклуватися про своє здоров’я без зайвих зусиль.

     Вода випробувалась на клінічній базі кафедри терапії внутрішніх хвороб Буковинської державної медичної академії та третьої міської клінічної лікарні м. Чернівці. Вода «Долина» використовується при лікуванні хворих на хронічні гастрити, виразкову хворобу, захворювання жовчних шляхів та печінки, коліти, ентероколіти, та хвороби сечовивідних шляхів.

             Учні та вчителі  Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вдячні організаторам поїздки, насамперед власнику автобуса Веренка Петру Дмитровичу. Повернувшись додому усі учасники екскурсії із захватом розповідали про неї батькам, учителям, учням та своїм друзям, адже це неабиякі враження на все життя.

   

Переглядів: 514 | Додав: ToniaRMC | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024