Четвер, 28.03.2024, 15:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 13 » Обласні курси математиків
06:05
Обласні курси математиків

  10 грудня 2014 року Глибоцький ліцей гостинно зустрічав курсантів -  вчителів математики області, які підвищують свій фаховий рівень при ІППОЧО,  разом із завідувачем науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Біляніною Ольгою Ярославівною.

В актовій залі директор ліцею ознайомив присутніх із  діяльністю та профілями Глибоцького ліцею. Керівник шкільного методичного об’єднання вчителів математики, інформатики, фізики Лупуляк Р.П. презентувала роботу вчителів математики. За планом роботи курсанти  відвідали урок алгебри  у 8 фізико-математичному класі з теми «Розв’язування систем лінійних нерівностей», який провела вчитель вищої категорії, старший вчитель Бурюк Олена Василівна. Урок пройшов на високому методичному рівні, були використані різні інноваційні форми та методи роботи.

Потім досвідчена вчителька математики, вчитель-методист Крецу Домніка Миколаївна провела майстер-клас «Підготовка до ЗНО з математики» з учнями 10 і 11-х класів. Вона уміло підібрала завдання  та запропонувала цікаві розв’язки, переходила від одного етапу заняття до іншого з легкістю та умінням справжнього фахівця, що було високо оцінено всіма присутніми вчителями.

Любов до математики продемонстрували учні 6-Б класу, які були учасниками подорожі-конкурсу до країни математики «Україна і математика». Разом з вчителем вищої категорії, старшим вчителем Лупуляк Русланою Петрівною школярі показали не тільки знання з математики, але й уміння міркувати, зіставляти, знаходити вихід із складних ситуацій, кмітливість, наполегливість, впевненість, довіру та повагу один до одного.

Фрагмент з Всеукраїнського турніру юних математиків продемонстрували учасники команди «Вавилонська вежа», яка стала призером цього турніру, посіла почесне ІІІ місце. Вчитель-тренер, вчитель-методист Білик Віра Денисівна розповіла про підготовку до турніру та представила членів команди. Капітан команди Славута Богдан, учень 11 фізико-математичного класу, ознайомив учасників семінару з порядком та правилами проведення турніру, а член команди Тєлєгін Яків –  з  регламентом боїв. А потім, Славута Богдан, Трафенчук Микола, Ванзуряк Степан, виступивши в ролі доповідача, опонента та рецензента, продемонстрували одну із задач турніру.

Завідувач науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Біляніна Ольга Ярославівна, методист районного методичного центру Трошина Ніна Василівна, вчителі-курсанти дали високу оцінку проведеним заходам та побажали і надалі творчо працювати та досягати нових вершин.

 

Переглядів: 619 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024