Четвер, 28.03.2024, 15:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Обласний майстер-клас з французької мови на базі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів
12:29
Обласний майстер-клас з французької мови на базі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Фінальним акордом шкільного тижня іноземних мов став обласний майстер-клас з французької мови на базі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ст. для слухачів курсів  французької мови при ІППОЧО. Учні зустріли гостей гарними словами привітання та ознайомили їх з найяскравішими подіями з історії школи.  Потім досвідчена вчителька французької мови Німіжан Сільвія Іллівна провела майстер-клас з вчителями  області. Вона використала неймовірно гарні вислови та поради, уміло підібрала завдання, переходила від одного етапу уроку до іншого з легкістю та умінням справжнього фахівця, що було високо оцінено всіма присутніми вчителями.

Як справжнє свято французької мови пройшов виховний захід на тему:  «Закохані у французьку мову» підготовлений вчителями Ватаманюк М. М. та Німіжан С.І. про всіх випускників школи, що пішли по стопам своїх педагогів і стали вчителями французької мови.  Всіх вразила гарна вимова ведучих заходу Дубеу Віоріки та Заєць Олени, знання учнями школи віршів та пісень французькою мовою. Свою виконавську майстерність показали найталановитіші учні школи та солістки Дубеу Віоріка та Габор Вероніка, виконававши пісні популярних французьких виконавців Джо Дассена, Мірей Матьє, Едіт Піаф та інших, а також приємною несподіванкою став виступ Стругарь Таїсії, випускниці школи, з піснею «Пароле», що довів всіх присутніх до щирих сліз. І молодші танцюристи школи з танцем  бджілок додали до свята свою неповторну усмішку. Наприкінці заходу всі виконали гімн дружбі, створивши загальний хоровод. Завершилось свято читанням молитви Отче наш на французькій мові.

Неоціненною була і підтримка методиста-куратора школи, психолога управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Колесник А.І., яка дала високу оцінку роботі адміністрації та педколективу Тереблеченської ЗОШ.

ЗДВР     Чупрун В.Л.

 

Переглядів: 628 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024