Вівторок, 23.04.2024, 21:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 22 » Особистісне зростання педагога-основа педагогічного процесу.
23:08
Особистісне зростання педагога-основа педагогічного процесу.
      20.03.2014 на базі Корчівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми «Особистісний ріст кожного вчителя як мета та результат педагогічного процесу».
Про Корчівецьку загальноосвітню школу можна сказати, що це - не традиційна школа, а школа з традиціями: сторічна історія цього навчального закладу сприяла створенню та формуванню гарних традицій  навчання та виховання учнів.
Гостинно школа зустріла гостей, презентувавши візитівку, у якій учні розповіли історію становлення навчального закладу, віршами та піснями продемонстрували свої таланти та любов до рідного села та України.
Директор Корчівецької ЗОШ Ярослав Миколайович Чорнописький розповів про основні напрямки діяльності навчального закладу, успіхи та плани. Заступник директора Наталя Северинівна Урсулян виступила з доповвіддю з проблеми семінару та презентувала матеріали семінару.
Корчівецька школа підготувала ряд відкритих уроків, які провели майстри педагогічної справи, досвідчені вчителі-керівники шкільних методичних об`єднань та відкрите засідання методичної ради школи, де з самопрезентаціями виступали молоді вчителі школи.
 Відкритий урок з математики в 5 класі на тему «Розвязування вправ з теми «Множення десяткових дробів» провела  вчитель Чорнописька Валентина Лазарівна. Учасники семінару, які були присутні на цьому уроці, відзначили  професійну майстерність вчителя, високу інтенсивність уроку та насиченість різними видами робіт.
Відкритий урок в 2 класі з української мови на тему «Дієслова близькі за значенням (синоніми)» провела Куницька Домніка Мірчівна. Присутні на уроці високо оцінили якісне навчально-виховне середовище класу, професійну роботу вчителя, активність та старанність другокласників.
Відкритий урок в з фізвиховання в 7 класі на тему «Удосконалення техніки передачі м’яча двома руками зверху та знизу, нижньої прямої подачі», який провів Куницький Дмитро Васильович, захопив не лише учнів, а й учасників семінару, які хотіли брати активну участь в уроці та виконувати запропоновані вчителем вправи.
Всі, хто побував на уроці української літератури в 11 класі на тему «Тема вірності і зради у творах Ліни Костенко на історичну тематику» переконались у тому, що педагог-майстер своєї справи - це диригент процесу навчання, скульптор дитячих особистостей, митець слова. Саме так характеризували завучі шкіл району Марію Іванівну Процюк, вчителя та керівника методичного об`єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу.
Продовженням роботи семінару було відкрите засідання методичної ради школи, яке провела заступник директора школи Наталя Северинівна Урсулян. Засідання було розпочато виступом-презентацією завуча школи на тему : «Особистісне зростання кожного педагога- мета і результат педагогічного процесу». На методичній раді школи молоді вчителі Іримеску Василь Костянтинович,  Куницька  Лариса Дмитрівна  та  Репчук Олена Петрівна представили творчі звіти. Члени методичної ради школи та учасники семінару оцінили великий педагогічний потенціал та значні досягнення молодих колег. Завершилось засідання методичної ради  піснею «Вчительська доля», яку подарував усім  дует вчителя музики Савчука  Василя Івановича  та  учениці  9 класу Чик Марії. Приємним сюрпризом для всіх була слайд-шоу презентація фотографій учасників семінару, яка супроводжувала пісню. На завершення роботи семінару вихованці гуртка «Вишиванка» під керівництвом Нікорич О.В. вручили гостям свята вишиті серветки на згадку про Корчівецьку загальноосвітню школу.
Заступники директорів шкіл району відзначили належний  організаційний рівень семінару та практичну навчально-методичну спрямованість запропонованих заходів.




























Переглядів: 1572 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Особистісне зростання педагога-осно | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
+1  
1 школа   (26.03.2014 10:35) [Материал]
hello good applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024