П'ятниця, 29.03.2024, 07:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 25 » Перемога учениці Глибоцької гімназії у XVI Всеукраїнській конференції – конкурсі науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях»
10:27
Перемога учениці Глибоцької гімназії у XVI Всеукраїнській конференції – конкурсі науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях»

   Історично склалося, що Україна - одна з наймогутніших держав у галузі авіації й космонавтики. Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені О.М.Макарова, продовжуючи естафету освоєння космосу, натхненно працює в сфері виховання, оновлення й мотивації молодого покоління вчених. Це покоління виростає з юних мрійників, які сьогодні малюють крейдою фантастичні літальні апарати, а завтра будуватимуть міжпланетні кораблі й впроваджуватимуть неймовірні технології в різних сферах економіки й виробництва. Кожний з них прагне до здійснення загальної мрії на благо усього людства.

У Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім.О.М.Макарова в місті Дніпро 19-21 квітня 2018 року проходила XVI Всеукраїнська конференція-конкурс науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях». Ціль Конференції - розвиток зацікавленості учнів у поглибленому вивченні космічного простору, залучення молоді до рішення наукових і технічних завдань, обмін знаннями й інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ і екології Космосу, технічної творчості й ракетно-космічного моделювання, обмін досвідом роботи з розвитку творчих здатностей дітей, що захоплюються фізикою.

На конференцію отримала запрошення і учениця 11б класу Глибоцької гімназії Стрельчук Анастасія, так як її науково-дослідницька робота з фізики «Виготовлення зоряного годинника» пройшла заочний відбір і була допущена до очного туру.

Учениця мала велику честь захищати свою НДР у Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім.О.М.Макарова. Виступ Анастасії не залишив байдужим високоповажне журі, всі із захопленням відзначили професійний підхід до дослідження. Всі захоплювалися юною буковинкою, яка має такі грунтовні знання з фізики, астрономії, математики.

Результат участі Анастасії у Всеукраїнській конференції-конкурсі НДР – диплом ІІІ ступеня. Науковим керівником НДР є вчитель фізики Глибоцької гімназії Романюк Віктор Михайлович, який отримав подяку від Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім.О.М.Макарова за плідну працю щодо залучення обдарованої молоді до науково-дослідницької діяльності, за підвищення професійного та освітнього рівня школярів.

Відрадно, що відзначено дипломами переможців всього троє учасників із присутніх 24 школярів з усієї України.

Для конкурсантів була влаштована екскурсія до Навчально-виставкового комплексу, вони мали можливість спостерігати за Сонцем на відкритому майданчику музею НЦАОМ.

Місто Дніпро залишило незабутні спогади в пам’яті Анастасії Стрельчук та молодого і надзвичайно відповідального вчителя Глибоцької гімназії Панцир Тетяни Валеріївни, яка супроводжувала ученицю у цій поїздці.

Переглядів: 379 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024