Четвер, 25.04.2024, 13:10















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Пізнаємо рідний край
21:45
Пізнаємо рідний край

   Нещодавно учні Багринівської ЗОШ відвідували столицю нашого краю - місто Чернівці. До цього на уроках історії та географії учні дізнались багато цікавого про це місто. Чернівці – одне з наймальовничіших міст України. Воно притягує тією дивовижною цілісністю, тією єдністю, яка притаманна містам, що сформувалися у недалекому минулому, виросли ніби несподівано, стараннями багатьох поколінь зодчих, що майстерно втілили архітектурні смаки свого часу.  

   Поїздка розпочалася з відвідування музею   народної архітектури та побуту. Музейна експозиція демонструє еволюцію житла і побуту буковинців. Регіональні особливості виразно проявляються у конструкції споруд, виборі будівельних матеріалів, традиціях будівництва.

   Наступним місцем, де побували учні, був  природничий музей  ЧНУ ім. Ю.Федьковича. Природничий музей при Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, називають справжнім об'єктом національного надбання, а його зоологічні колекції чи не єдині в Україні, які повністю відображають представників фауни всіх географічних широт Земної кулі.

   Гордістю Чернівців, це центральний корпус університету. Резиденція буковинських митрополитів – духовний символ толерант­ності нашого краю.  Резиденція – дух Буковини, симбіоз стилів і культур усіх народів, що населяли цей край. Резиденція – дух Буковини, симбіоз стилів і культур усіх народів, що населяли наш край.

   У краєзнавчому музеї учні побачили багато цікавого, учні переходили залами музею, і в кожному з них було щось захоплююче, цікаве, пов'язане зі старовинною культурою наших предків (давні знаряддя праці, одяг, предмети стародавнього вжитку). Для школярів, корисно було оглянути природничий відділ музею, де представлена флора та фауна краю.

   Поїздка закінчилася, а учні ще довго дорогою додому обмінювалися враженнями від побаченого і з нетерпінням очікуємо наступної зустрічі з чудовим містом – Чернівці.

     

Переглядів: 565 | Додав: Микола | Теги: Пізнаємо рідний край | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024