Четвер, 28.03.2024, 14:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Квітень » 19 » Практичне засідання РМО працівників психологічної служби Глибоцького району
09:14
Практичне засідання РМО працівників психологічної служби Глибоцького району

    У середу, 12.04.2017 н.р., на базі конференц-зали РМЦ відбулося практичне засідання РМО працівників психологічної служби Глибоцького району, яке працювало над проблемою: «Збереження психологічного здоровя учнів в умовах навчально-виховного процесу школи ».

Слід зазначити, що організацію, проведення, досвід роботи та матеріали РМО готували та презентували працівники психологічної служби попередньо об’єднавшись у групи за відповідними категоріями: робота з вихованцями ДНЗ, з учнями початкової ланки освіти, середньої та старшої.

Зокрема, психологи ДНЗ: (Камянський ДНЗ, Глибоцький ДНЗ, Черепковецький ДНЗ, Молодійський ДНЗ) презентували методику Казкотерапії, тестування «Батьки та діти», практичне заняття «Особливості адаптації дітей 3-річного віку».

Психологи (Чагорської ЗОШ, Стерченської ЗОШ, Турятського НВК, Йорданешстської ЗОШ, Димківського НВК), які організували свою діяльність з учнями початкової школи підготували на засідання підготували уривок тренінгового заняття для педагогів «Особливості підліткового віку», діагностичні методики «Школа звірів», діагностика З.С. Карпенка «Діагностика емоційних станів», практичні рекомендації з обраної проблематики і т.ін.

Робота з учнями середньої ланки освіти, в яку входили працівники психологічної служби (Стерченської ЗОШ, Коровійської ЗОШ, Луковицької ЗОШ, Тереблеченської ЗОШ№1) підготували та провели семінар-практикум, розроблений для учнів, «Рецепт щастя», провели діагностику з працівниками ПС «Циферблат життя, «Колесо здоров’я».

Продовжили роботу психологи та соціальні педагоги (Глибоцького ліцею, Черепковецької ЗОШ, Корчівецької ЗОШ, Опришенської ЗОШ, Тарашанської ЗОШ, Кам’янської ЗОШ), які презентували роботу з учнями старшої ланки, а саме: рекомендації та матеріали виступів психолога на педагогічних радах, діагностичний блок для учнів 9-11 кл. щодо стресостійкості та емоційних станів, релаксаційні вправи, а також прийоми, форми та методи роботи під час психологічного супроводу учнів в період ЗНО.

Після виступів та презентацій матеріалів і напрацювань, працівники психологічної служби мали змогу обмінятися досвідом роботи та напрацьованою базою практичних розробок.

Методист РМЦ А.І. Колесник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 600 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024