П'ятниця, 19.04.2024, 05:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 4 » Промінчик сонця, добра та милосердя
12:19
Промінчик сонця, добра та милосердя

   Протягом останніх п’яти років, а саме - 3 грудня, люди, що живуть у Петричанському психо-неврологічному будинку-інтернаті, з нетерпінням чекають на вихованців комунального закладу «Глибоцький будинок творчості дітей та юнацтва». Саме цього дня відзначається Міжнародний День  інваліда – справедлива пошана суспільством людей з особливими потребами та нагадування всім про обов’язки перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей нелегкий час.

Вихованці Глибоцького БТДЮ зі Станівецького НВК, Глибоцької ЗОШ, Глибоцького ліцею, Корчівецької ЗОШ, Купського НВК, Димківського НВК, Багринівської ЗОШ підготували святковий концерт, який тепло прийняли підопічні та працівники Петричанського психо-неврологічного будинку-інтернату. Не скупилися глядачі на емоції та сльози, коли слухали вітання у виконанні дітей: Сандуляк Аделіни, Мірзамедова Михайла, Плеван Мірабелли, Рєпіної Анастасії, вокального ансамблю «Дзвіночки» (кер. Юркевич О.І.), вихованців хореографічного колективу сучасного танцю «Небесне сяйво» (кер. Шова Д.Л.), Горобець Наталі, Ткачук Олександри  (кер. Леонтій Е. М.), хореографічного  колективу «Зорепад» (кер. Патраш І.І.), Коваль Ольги, Загудалової Анни (кер. Данилова Н.В).

Спільними зусиллями влади, громадськості, колективу закладу створено належні умови,  все можливе для того, щоб перебування  у будинку-інтернаті було по-домашньому затишним, якісно забезпеченим.Мешканці установи  завжди раді гостям, зустрічають дітей щирими посмішками, оплесками, радістю та теплотою в очах. Вони висловлюють свої побажання, дякують за зустріч та просять не забувати про них.

 Зусиллями працівників закладу, вихованців та небайдужих людей по закінченню концертної програми присутнім було роздано смачні гостинці та  висловлено щирі побажання:

  Бажаємо хай у Вашому житті не буде горя,
  Хай сонце світить повсякчас!
  Хай кожен день Ваш буде світлим!
  А Ви не забувайте нас!

Так важливо додати частку душевного тепла і любові тим, хто цього потребує. Такі відвідини роблять щасливими і дітей і мешканців будинку-інтернату. Тож ми і надалі підтримуватимемо цю добру традицію, продовжуватимемо естафету доброти.

 

Переглядів: 565 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+2  
1 О_С_Намака   (04.12.2014 16:17) [Материал]
heart heart

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024