Субота, 20.04.2024, 02:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 2 » Районний форум учнівського самоврядування «Лідер»
10:11
Районний форум учнівського самоврядування «Лідер»

      Днями, в актовій залі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА, звітували про свою роботу лідери учнівського самоврядування закладів освіти Глибоцького району.

У роботі конференції взяли участь:

- Василь Іванович Барарюк, начальник управління освіти;

- Юлія Дмитрівна Дячук, начальник відділу змісту виховної роботи та позашкільної освіти, молоді та спорту управління освіти Глибоцької РДА;

- Руслан Васильович Щур, методист районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА;

- лідери учнівського самоврядування закладів освіти району.

Про важливість учнівського лідерства наголосив Василь Іванович Барарюк. Без сумнівів, що серед цих лідерів в майбутньому професійні лікарі, депутати, вчителі, а можливо й навіть президенти, адже організаторські здібності та лідерство можна проявити саме в роботі учнівського самоврядування.

Цікава дискусія відбувалася із Юлією Дмитрівною Дячук, яка зацікавила темою «Будь медіаграмотним». Головним завданням було не в тому, щоб сказати, якими потрібно користуватися ЗМІ (що читати, чи дивитися), а навчити учнів не підпадати під вплив пропаганди, допомогти не стати жертвами маніпуляцій, що призводить до паніки, ненависті та різних страхів.

Щур Руслан Васильович зацікавив лідерів та координаторів учнівського самоврядування новими методами роботи в майбутньому та обмін досвідом в соцмережах.

Шкільні активісти також виявили бажання поділитися досвідом.

Юлія Бурла, лідер Глибоцької гімназії, презентувала проект "Учнівське самоврядування не самоціль, а цікаве шкільне життя".

Активіст учнівського самоврядування Кирчу Костянтин презентував роботу з літопису Йорданештських мандрівників «Подорож – шлях до кращих змін».

Роботу учнівського самоврядування Молодійського ЗЗСО презентувала Гречак Оксана з темою «Добро твориться в тишині».

Ткачук Юлія, президент Глибоцького ліцею, презентувала роботу «Роль учнівського самоврядування в організації позакласної роботи у Глибоцькому ліцеї».

Флюндра Ірина, голова ради старшокласників Коровійського ЗЗСО, поділилась досвідом роботи учнівського самоврядування в організації та проведення шкільного вечора в школі.

З роботою «Моя мала Батьківщина - Корчівці» поділився лідер Корчівецького ЗЗСО Прокопюк Анастасія.

Президент учнівського самоврядування Черепковецького ЗЗСО Унгурян Василь предствавив роботу «Наша школа – школа сприяння здоров'ю» та поділився досвідом навчання учнів умінням і навичкам здорового способу життя. З темою «Спорт та здоровий спосіб життя в Луковицькій школі» також поділилась Гаврилюк Наталія.

Сучеван Александріна розповіла, що всі творчі справи сучевенських школярів були спрямовані на піднесення патріотичного духу та виховання справжніх громадян України.

Завершальним етапом роботи були вибори голови районної ради лідерів учнівського самоврядування та заступників. За результатами голосування головою Ради лідерів обрано Ірину Флюндру, голову ради старшокласників Коровійського ЗЗСО, а заступниками – Юлію Бурлу (Глибоцька гімназія), Андріану Тудосій (Нижньосинівецький ЗЗСО) та Юлію Ткачук (Глибоцький ліцей).

Загалом, робота конференції пройшла активно і продуктивно. Кожен із представників учнівського самоврядування взяв для себе щось корисне.

 

Переглядів: 463 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024