Четвер, 18.04.2024, 20:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 14 » Рік фізики розпочався і у Молодійській школі
09:03
Рік фізики розпочався і у Молодійській школі

«Я вчу учнів не лише

відповідати на запитання – а ставити їх.

Так ми вчимося. Хоча, я б сказав, радше спілкуємось»

Паул Пшенічка

    Фізика - одна з найпрекрасніших наук. Вона показує нам, який великий і водночас близький до людини світ, в якому ми живемо. Фізика дає змогу людині відчути свою велич, надзвичайну силу свого розуму, робить її наймогутнішою істотою у світі.

Згідно плану заходів Року фізики у школі, вчителем Факас В.В. було проведено для колег відкрите заняття з фізики у 7-Б класі на тему: «Коливальний рух. Характеристики руху. Маятники».

Урок розпочався на позитивній нотці та пройшов у тісній співпраці педагога та учнів. Учителем чітко поставлені мета та завдання. Перевірка знань проводилась через самостійну роботу учнів на уроці.

Вероніка Василівна вдало мотивувала значимість даної теми у подальшому житті. Подача нового матеріалу розпочалася із перегляду фотоматеріалів, де мова йшла про руйнування мосту через постійні коливання.

На уроці були використані такі методи навчання як словесний, наочний та частково пошуковий. Проводилися демонстрації коливального руху та маятників, де учні з власних спостережень робили висновки. Учителька подавала матеріал, використовуючи приклади з повсякденного життя, на високому рівні володіючи змістом, варіативністю пояснення, практичними уміннями.
Пояснюючи матеріал, Вероніка Василівна постійно націлює вихованців на зв'язок отриманих знань із навколишнім світом. Наводить
приклади з урахуванням потреб часу. Формує в учнів такі якості, як працьовитість, наполегливість, логічне мислення. Привертає увагу дітей до аналізу завдань, самооцінки на уроці.

Матеріал був викладений грамотно, послідовно. У роботі з підручником зроблено акцент на головному. Більшість учнів класу були активними. Мета, яка була поставлена на початку уроку, досягнута.

Кожен урок фізики у нашому закладі – це окреме поєднання фотоматеріалів, мультимедійної презентації, реальних та віртуальних дослідів та відеофільмів, яке залежить від теми, мети, завдань уроку та його типу. Обсяг матеріалу проведених уроків з фізики різний, оскільки в окремих випадках учитель включає до уроку додатковий матеріал, який допомагає обрати найбільш доступний для розуміння учнів варіант пояснення. Учні з цікавістю працюють на уроках фізики, усвідомлюючи значимість вивчених тем у подальшому житті.

 

Переглядів: 314 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024