Четвер, 25.04.2024, 04:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 13 » Садимо дерева, бережемо природу
08:37
Садимо дерева, бережемо природу

       У наш час все більш актуальне значення набувають  заходи покращення стану навколишнього середовища, благоустрою, озеленення міст і населених пунктів.

   Озелененню та благоустрою території дошкільних навчальних закладів потрібно надавати особливого значення, тому що зелені насадження відіграють тут не тільки санітарно-гігієнічну і архітектурно-планувальну роль, а також мають і навчально-виховне значення , покращують фізичний  розвиток і відпочинок дітей.  

    Велике навчально-виховне значення має наявність дослідно-практичної активно-пізнавальної роботи вихованців на свіжому повітрі. Упорядкована ділянка садочка сприяє повноцінному відпочинку, прищеплює любов до природи, розвиває дбайливе ставлення до зелених насаджень, привчає до охайності та порядку. Велике значення для гармонійного розвитку мають вправи на ігрових майданчиках.

 Тому,  у Молодійському  дошкільному навчальному закладі на протязі березня відбулася акція з озеленення території садочка:  « Садимо дерева, бережемо природу». У заході взяли участь сільський голова, батьки, працівники та діти закладу. А також дошкільнята були активними учасниками при посадці дерев у зоні відпочинку села, де разом з дорослими допомогали висаджувати дерева

   Під час заходу дошкільнята мали можливість дізнатись про важливість створення насаджень для покращення навколишнього природного середовища та формування екологічного світогляду, шанобливого ставлення до природи, а також було показано, як правильно висаджувати дерева, поливати та доглядати їх. Діти із захопленням і любов’ю переймали досвід, працювали і навчалися цієї нелегкої , але корисної справи. Спільними зусиллями на території закладу посадили 140 саджанців самшиту біля літніх павільйонів, 10 ялинок,  горобини, липи та декоративні куші туй, створивши новий невеличкий парк, що в свою чергу покращить умови організації та проведення літнього оздоровлення наших вихованців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 525 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024